Budget Nagellak

Swatch: Essence – Pimp My Bright! (Season of Extremes)

Jeej, het is weer ‘die’ tijd van de maand. Er ligt weer een nieuwe Essence Limited Edition-collectie in de winkels! De Season of Extremes-collectie sluit perfect aan bij het weer van dit moment. De hele serie bestaat namelijk uit nagellakjes in extreme felle kleuren, maar bevat daarnaast ook een aantal lakjes in zachte nude-tinten. Voor ieder wat wils dus! Zoals jullie weten ben ik dol op gele lakjes, dus laat ik beginnen met Pimp My Bright!.

Eindelijk een gele nagellak die géén dupe van Chanel Mimosa probeert te zijn. Herinneren jullie je het artikel van Essence Wanna Be Your Sunshine nog? Daar vroeg ik of merken eens een andere tint geel zouden willen maken. Hier is hij dan! Dit is weer eens een totaal andere tint dan ik al in mijn stash had zitten. Hij is een stuk donkerder en warmer dan veel gele lakjes die nu verkrijgbaar zijn, dus als je het idee had dat bijvoorbeeld Mimosa niet bij jouw huidskleur past, dan is dit misschien een goed alternatief.

Normaal heb ik echt niks aan te merken op de lakjes van Essence, maar de substantie van Pimp My Bright! was echt een ramp om mee te werken. Hij is vrij stroperig (wat geen probleem hoeft te zijn), maar dekt daarnaast ook nog eens slecht. Ik heb op deze foto’s drie laagjes gebruikt en nog steeds zie je het wit van mijn nagels er doorheen. Nee, niet echt prettig dus. Sowieso had ik tijdens het swatchen van een paar van de andere lakjes uit deze collectie dat de dekking ook behoorlijk tegenviel. Jammer van Essence, ze kunnen zo veel beter! Pimp My Bright! is een mooie bijzondere gele nagellak, maar ik vind de substantie echt tegenvallen… De kleur maakt ontzettend veel goed, maar het blijft een minpuntje.

Essence Pimp My Bright! kost €1,79 en maakt deel uit van de tijdelijke Season of Extremes-collectie. Essence is te koop bij Kruidvat.

34 Comments

 • Reply
  Yara
  21 maart 2012 at 07:12

  Wat een mooi kleurtje <3 Jammer dat de substantie zo stroperig was! 🙁

 • Reply
  Paola
  21 maart 2012 at 07:14

  Wat een mooie zomerse kleur!

 • Reply
  charile
  21 maart 2012 at 07:21

  Ik zag hem gister staan, en heb hem toch maar niet meegenomen. Jammer van de substantie zeg!

 • Reply
  Sandra
  21 maart 2012 at 07:25

  wat een apart kleurtje hihi

 • Reply
  Aranka
  21 maart 2012 at 07:52

  Wauw, wat een ontzettend gave kleur! Die moet ik hebben!

 • Reply
  mandy
  21 maart 2012 at 07:56

  wat kan jij goed nagels lakken, wauw!!
  wil je een x een nail art opnemen, dat lijkt me super en je kan het vast!
  liefs.

 • Reply
  Kelly
  21 maart 2012 at 08:42

  Prachtige kleur! Ik vind dat de gele lakken vaak wel erg stroperig lakken.

 • Reply
  Floor Daasvand
  21 maart 2012 at 08:43

  Lekker zomers kleurtje! 😀

 • Reply
  Martina
  21 maart 2012 at 08:44

  Ik vind de kleur erg mooi, maar het is ook belangrijk dat hij fijn werkt! Dit zou voor mij al een reden zijn om hem niet te kopen.

 • Reply
  Wieneke
  21 maart 2012 at 09:11

  ik moet denken aan die ijsjes in deze kleur. jammer dat hij niet fijn lakt, voor mij al een reden om hem te laten staan. maar hij ziet er wel mooi uit!

 • Reply
  Alyssa
  21 maart 2012 at 10:15

  Dit vind ik echt een leuk kleurtje! Lekker fel en zomers.

 • Reply
  Bellachique
  21 maart 2012 at 10:19

  Wat spijtig dat hij niet fijn werkt en slecht dekt, ik vind het wel een vrolijk kleurtje 🙂

 • Reply
  Lisa
  21 maart 2012 at 10:33

  Wat een mooie kleur! Jammer dat hij niet zo goed dekt, anders wou ik hem ook wel.

 • Reply
  Mariska
  21 maart 2012 at 10:44

  Dit is nu niet echt een kleur die ik snel zou dragen eigenlijk. Jammer dat hij niet goed werkt.

 • Reply
  Kylie
  21 maart 2012 at 10:50

  Wat een leuk kleurtje. Het doet me denken aan sinas waterijsjes:-)
  Jammer van de substantie..

  Liefs

 • Reply
  bianca
  21 maart 2012 at 11:07

  Awwhh die kleur ! Ben er helemaal gek van, zo lekker zomers 🙂

 • Reply
  Roos
  21 maart 2012 at 11:22

  Mooie felle kleur alleen wel jammer dat de substantie zo tegenvalt 🙁

 • Reply
  Sandra
  21 maart 2012 at 12:03

  Ieh dit vind ik altijd een beetje een vieze kleur als nagellak, maar eigenlijk staat ie je wel goed 🙂

 • Reply
  Shirley
  21 maart 2012 at 12:06

  Hmmm ik vind het niet echt een mooi kleurtje, een beetje vies. Maar ieder heeft z’n eigen smaak hehe

 • Reply
  Esmay
  21 maart 2012 at 16:13

  Ik vind deze echt leuk, lekker vrolijk 😀

 • Reply
  Jessica
  21 maart 2012 at 16:23

  Heel erg mooi kleurtje! Alleen jammer van de dekking en jammer dat ‘ie zo slecht lakt. Ik merk toch wel dat hoe mooi een kleurtje ook is, als hij niet fijn lakt gebruik ik hem bijna nooit:(

 • Reply
  Miranda
  21 maart 2012 at 16:43

  Wat een mooie kleur. Wat ontzettend jammer van de dekking en van de lak zelf.

 • Reply
  Anne-Floor
  21 maart 2012 at 17:54

  Leuk! Ik ben heel benieuwd naar deze collectie. Maar bij ons staat nog steeds de Cristallized collectie, whut?? Die is al maanden uitverkocht ofzo :p x

 • Reply
  Mariel
  21 maart 2012 at 18:41

  Mooi fris kleurtje!

 • Reply
  quinty
  21 maart 2012 at 19:06

  ik heb hem ook maar bij mij is hij helemaal niet stroperig

 • Reply
  Marijne
  21 maart 2012 at 21:58

  Ik had hem gisteren bijna meegenomen maar uiteindelijk toch maar laten staan. Ik ben nu aan het twijfelen, ik vind het een hele mooie kleur maar als hij niet fijn lakt draag ik hem waarschijnlijk toch niet zo vaak. Maar misschien heb jij gewoon een foutje.

 • Reply
  Marly
  22 maart 2012 at 14:59

  Wow, dit is volgens mij echt een dupe van OPI The “it” color!

 • Reply
  Nannick
  22 maart 2012 at 21:38

  Mhmm zo te lezen is ‘ie niet echt fijn. Ik sta ook niet echt te springen om de kleur…

 • Reply
  Juudith
  23 maart 2012 at 13:05

  Oeee tof kleurtje zegg!

 • Reply
  Henny
  23 maart 2012 at 16:10

  Ik heb `m vandaag wel meegenomen. Vind de kleur erg mooi. Ik heb birdy reloaded ook en die is toch wat feller, deze wat warmer. Ondanks dat hij slecht zou lakken, toch meegenomen, omdat ik het supermooie kleur vind voor als ik mijn gele jasje draag.

 • Reply
  Elise
  28 maart 2012 at 15:26

  Ik heb hem wel gekocht omdat hij zo ontsettent mooi is.

  Die van mij is totaal niet stroperijen dekt prima in 3 laagjes. Dus ik denk dat het verschilt per flesje. Ik ben er wel echt supper blij mee

 • Reply
  xElegance
  1 april 2012 at 11:21

  Mooi kleurtje, ik draag alleen nooit geel.

 • Reply
  Tessa
  10 april 2012 at 07:39

  wat een leuk kleurtje! ik wilde hem ook nemen maar doordat hij stroperig lakt begin ik toch te twijfelen. ik heb ook nog een tip hoe je kunt zorgen dat nagellakken minder stroperig worden namelijk: doe onder de nogal doorschijnende kleur een laagje goed dekkende witte nagellak. bij kleuren als deze kunnen ze dan te fel worden en gebruik ik een nude kleur eronder. een soort extra basecoat dus!

 • Reply
  Arletta
  12 mei 2012 at 20:40

  Ik heb hem ook! bij mij lakt ie niet heel erg stroperig..

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.