Budget Nagellak

Swatch: Essence – Pimp My Bright! (Season of Extremes)

Jeej, het is weer ‘die’ tijd van de maand. Er ligt weer een nieuwe Essence Limited Edition-collectie in de winkels! De Season of Extremes-collectie sluit perfect aan bij het weer van dit moment. De hele serie bestaat namelijk uit nagellakjes in extreme felle kleuren, maar bevat daarnaast ook een aantal lakjes in zachte nude-tinten. Voor ieder wat wils dus! Zoals jullie weten ben ik dol op gele lakjes, dus laat ik beginnen met Pimp My Bright!.

Eindelijk een gele nagellak die géén dupe van Chanel Mimosa probeert te zijn. Herinneren jullie je het artikel van Essence Wanna Be Your Sunshine nog? Daar vroeg ik of merken eens een andere tint geel zouden willen maken. Hier is hij dan! Dit is weer eens een totaal andere tint dan ik al in mijn stash had zitten. Hij is een stuk donkerder en warmer dan veel gele lakjes die nu verkrijgbaar zijn, dus als je het idee had dat bijvoorbeeld Mimosa niet bij jouw huidskleur past, dan is dit misschien een goed alternatief.

Normaal heb ik echt niks aan te merken op de lakjes van Essence, maar de substantie van Pimp My Bright! was echt een ramp om mee te werken. Hij is vrij stroperig (wat geen probleem hoeft te zijn), maar dekt daarnaast ook nog eens slecht. Ik heb op deze foto’s drie laagjes gebruikt en nog steeds zie je het wit van mijn nagels er doorheen. Nee, niet echt prettig dus. Sowieso had ik tijdens het swatchen van een paar van de andere lakjes uit deze collectie dat de dekking ook behoorlijk tegenviel. Jammer van Essence, ze kunnen zo veel beter! Pimp My Bright! is een mooie bijzondere gele nagellak, maar ik vind de substantie echt tegenvallen… De kleur maakt ontzettend veel goed, maar het blijft een minpuntje.

Essence Pimp My Bright! kost €1,79 en maakt deel uit van de tijdelijke Season of Extremes-collectie. Essence is te koop bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

34 reacties

 1. Wat een mooi kleurtje <3 Jammer dat de substantie zo stroperig was! 🙁

 2. Wat een mooie zomerse kleur!

 3. Ik zag hem gister staan, en heb hem toch maar niet meegenomen. Jammer van de substantie zeg!

 4. wat een apart kleurtje hihi

 5. Wauw, wat een ontzettend gave kleur! Die moet ik hebben!

 6. mandy zegt:

  wat kan jij goed nagels lakken, wauw!!
  wil je een x een nail art opnemen, dat lijkt me super en je kan het vast!
  liefs.

 7. Prachtige kleur! Ik vind dat de gele lakken vaak wel erg stroperig lakken.

 8. Lekker zomers kleurtje! 😀

 9. Ik vind de kleur erg mooi, maar het is ook belangrijk dat hij fijn werkt! Dit zou voor mij al een reden zijn om hem niet te kopen.

 10. ik moet denken aan die ijsjes in deze kleur. jammer dat hij niet fijn lakt, voor mij al een reden om hem te laten staan. maar hij ziet er wel mooi uit!

 11. Dit vind ik echt een leuk kleurtje! Lekker fel en zomers.

 12. Wat spijtig dat hij niet fijn werkt en slecht dekt, ik vind het wel een vrolijk kleurtje 🙂

 13. Wat een mooie kleur! Jammer dat hij niet zo goed dekt, anders wou ik hem ook wel.

 14. Dit is nu niet echt een kleur die ik snel zou dragen eigenlijk. Jammer dat hij niet goed werkt.

 15. Wat een leuk kleurtje. Het doet me denken aan sinas waterijsjes:-)
  Jammer van de substantie..

  Liefs

 16. Awwhh die kleur ! Ben er helemaal gek van, zo lekker zomers 🙂

 17. Mooie felle kleur alleen wel jammer dat de substantie zo tegenvalt 🙁

 18. Ieh dit vind ik altijd een beetje een vieze kleur als nagellak, maar eigenlijk staat ie je wel goed 🙂

 19. Hmmm ik vind het niet echt een mooi kleurtje, een beetje vies. Maar ieder heeft z’n eigen smaak hehe

 20. Ik vind deze echt leuk, lekker vrolijk 😀

 21. Heel erg mooi kleurtje! Alleen jammer van de dekking en jammer dat ‘ie zo slecht lakt. Ik merk toch wel dat hoe mooi een kleurtje ook is, als hij niet fijn lakt gebruik ik hem bijna nooit:(

 22. Wat een mooie kleur. Wat ontzettend jammer van de dekking en van de lak zelf.

 23. Leuk! Ik ben heel benieuwd naar deze collectie. Maar bij ons staat nog steeds de Cristallized collectie, whut?? Die is al maanden uitverkocht ofzo :p x

 24. Mooi fris kleurtje!

 25. quinty zegt:

  ik heb hem ook maar bij mij is hij helemaal niet stroperig

 26. Marijne zegt:

  Ik had hem gisteren bijna meegenomen maar uiteindelijk toch maar laten staan. Ik ben nu aan het twijfelen, ik vind het een hele mooie kleur maar als hij niet fijn lakt draag ik hem waarschijnlijk toch niet zo vaak. Maar misschien heb jij gewoon een foutje.

 27. Wow, dit is volgens mij echt een dupe van OPI The “it” color!

 28. Mhmm zo te lezen is ‘ie niet echt fijn. Ik sta ook niet echt te springen om de kleur…

 29. Oeee tof kleurtje zegg!

 30. Henny zegt:

  Ik heb `m vandaag wel meegenomen. Vind de kleur erg mooi. Ik heb birdy reloaded ook en die is toch wat feller, deze wat warmer. Ondanks dat hij slecht zou lakken, toch meegenomen, omdat ik het supermooie kleur vind voor als ik mijn gele jasje draag.

 31. Elise zegt:

  Ik heb hem wel gekocht omdat hij zo ontsettent mooi is.

  Die van mij is totaal niet stroperijen dekt prima in 3 laagjes. Dus ik denk dat het verschilt per flesje. Ik ben er wel echt supper blij mee

 32. Mooi kleurtje, ik draag alleen nooit geel.

 33. Tessa zegt:

  wat een leuk kleurtje! ik wilde hem ook nemen maar doordat hij stroperig lakt begin ik toch te twijfelen. ik heb ook nog een tip hoe je kunt zorgen dat nagellakken minder stroperig worden namelijk: doe onder de nogal doorschijnende kleur een laagje goed dekkende witte nagellak. bij kleuren als deze kunnen ze dan te fel worden en gebruik ik een nude kleur eronder. een soort extra basecoat dus!

 34. Ik heb hem ook! bij mij lakt ie niet heel erg stroperig..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.