Make-up Reviews

Review: Catrice Liquid Liners (Don’t Leave Me + My Glamourized Me)

Enkele weken geleden schreef ik een review over de vernieuwde vloeibare eyeliners van Catrice. Ik was ontzettend enthousiast (dat ben ik nog steeds!) en vond ze zo mooi dat ik ze in nog een paar andere kleuren wilde hebben. Helaas zijn deze eyeliners in niet zo veel verschillende kleuren verkrijgbaar, maar er waren twee kleuren die ik nog niet had. Ik kocht Don’t Leave Me (zwart waterproof) en My Glamourized Me (zilver)!

Eigenlijk verschillen deze eyeliners niet veel van de liners die ik jullie eerder liet zien, maar Don’t Leave Me is net even wat anders, aangezien dit de enige kleur is die waterproof belooft te zijn. Ook deze heeft net als de andere varianten het vilten puntje dat deze eyeliners erg fijn maakt!

Ook deze kleuren zijn geweldig gepigmenteerd! De zilveren kleur is echt zilver (een zilveren versie van I Am Golden Sandy) en deze zal geweldig staan bij mooie smokey eyes. Don’t Leave Me is pikzwart en kan natuurlijk altijd.

De houdbaarheid van My Glamourized Me is vergelijkbaar met de twee eyeliners uit het vorige artikel. In principe blijft hij de hele dag op zijn plek,  maar zodra je er overheen wrijft of als er water bij komt is hij weg. De grote verrassing in dit verhaal is Don’t Leave Me! Veel eyeliners beloven waterproof te zijn, maar daar komt meestal weinig van terecht. Ik kan jullie gelukkig vertelen dat Don’t Leave Me wel degelijk waterproof is! Hij blijft perfect zitten en zelfs wanneer er water aan te pas komt zal hij geen kant op gaan. Houd er wel rekening mee dat je een goede oogmakup-remover nodig zal hebben om hem weg te krijgen, dus gebruik bij voorkeur een product dat  bedoeld is om waterproof-producten te verwijderen.

Ik ben nog steeds groot fan van deze eyeliners, maar Don’t Leave Me is inmiddels favoriet. Het is vrij moeilijk om een budget-vriendelijke waterproof eyeliner te vinden die ècht blijft zitten, maar volgens mij heb ik ‘m gevonden! Voor de prijs van €3,79 zal je waarschijnlijk geen betere eyeliners tegenkomen! Dit is dan ook een echte aanrader voor meiden die graag een simpele zwarte eyeliner dragen, want deze zal de hele dag op zijn plek blijven. Uiteraard zijn de andere kleuren nog steeds de moeite waard, maar de must-have is wat mij betreft Don’t Leave Me!

De Catrice Liquid Liners kosten €3,79 per stuk. Catrice is te koop bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

31 reacties

 1. brecht zegt:

  Mmmmmm, ik heb juist gehoord dat je don't leave me juist niet moest kopen omdat het helemaal in je huid trok?!!

 2. byyara zegt:

  Hmmmm ik ga ze proberen!

 3. Ik heb Don't Leave Me, vind hem erg fijn!

 4. Ze klinken erg fijn! Ik ga eens langs kruidvat

 5. ze lijken me echt mooi!

 6. wauw, erg mooi! 😀

 7. Die zilvere vind ik erg mooi, ik heb de zwarte eyeliner van Make-up studio en daar ben ik al tevreden over,maar zilver is wel echt heel mooi

 8. wauw die zilvere ziet er mooi uit 😀

 9. Die zilvere is mooi. Ik heb hier van de goude, I am golden sandy, die is ook erg mooi en fijn.

 10. Oh wauw, die zilveren vind ik erg mooi! Had er één bij ELF besteld voor 1 euro, maar dat was echt flut. Ik denk dat ik deze ook maar aan ga schaffen! 😀

 11. Misschien wordt het dan toch nog eens tijd om die zilveren te halen haha!

 12. Ellen zegt:

  deze twee kleuren heb ik ook en ik vind ze super. don't leave me gebruik ik ook super vaak en inderdaad je hebt echt een goede oogmake-up remover nodig om hem weg te halen.

 13. Ze zien er echt heel goed uit! Deze moet ik zeker hebben als mijn andere op is.

 14. Charlotte zegt:

  Ik heb I am golden Sandy 🙂 Mijn zwarte eyeliner heb ik altijd van de Hema.

 15. Ziet er heel mooi uit, vooral die zilver!

 16. Erg mooie liners.. mooi gepigmenteerd!

 17. Ik heb er ook eentje, Go Get Bronzed, die ik ook erg mooi vind!
  Deze twee zijn ook erg mooi!

 18. myrthe zegt:

  ze zien er mooi uit! ik vind de zilvere mooi, de zwarte trouwens ook 😉

 19. Ik heb Go Get Bronzed en ben er erg blij mee!

 20. vind ze er zo mooi uitzien!

 21. bessie zegt:

  Ik ben er helemaal niet tevreden mee! ik heb dan wel de gewone niet waterproof. Het pigment is allemaal heel veelbelovend maar als ik em er af wil halen hangt mun hele gezicht onder 🙁 hij is zo irritant vlekkerig

  1. anne zegt:

   Dat klinkt meer als een probleem van de make-up remover dan van de make-up (:
   Waterproof is soms heel lastig te verwijderen en Charlotte geeft aan dat je bij dit product inderdaad echt een goede remover nodig hebt!

 22. zomerel zegt:

  Ziet er goed uit!

 23. Ik vind de zwarte er mooi uitzien, echt diepzwart!

 24. Don't Leave Me lijkt me wel fijn!

 25. By Sjanty zegt:

  Ze zijn inderdaad heel fijn en de Don't Leave Me is écht écht zwart en waterproof, zoals een zwarte waterproof eyeliner moet zijn!

 26. Lovethatmakeup zegt:

  Ik heb Don't Leave me ook, heel fijn vooral met deze warme dagen!

 27. Ik heb de bronze, vind hem erg fijn! Die waterproof lijkt me ook wel wat

 28. Annigje zegt:

  Dat klinkt super! Zou hij ook een dagje zwemmen overleven? Ik durf zo'n gok nooit te wagen haha.

  1. Elinee zegt:

   Ja ik heb hem heel de zomer (en ook op het strand) opgehad en hij blijft bij mij gewoon goed zitten! ook onder de douche ;p

 29. Elinee zegt:

  ik gebruik inmiddels mijn 5e stiftje ‘don’t leave me’ en het zal lang duren voordat ik weer een andere ga uitproberen! hij blijft perfect zitten , heel de dag, en vooral ook erg dekkend op oogschaduw. Normaal wordt zwarte eyeliner gedurende de dag ‘grijsachtig’ maar deze blijft heel de dag mooi! ik kan hem aan iedereen aanraden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.