Nagellak

Review: OPI Silver Shatter

Enkele maanden geleden dacht ik dat de Crackle-trend slechts een kort leven beschoren was, maar niets blijkt minder waar te zijn. Deze trend is inmiddels al meer dan een half jaar aan de gang en nog steeds schieten crackle-lakjes uit de grond als paddenstoelen. Nagellak-merk OPI doet graag mee met de nieuwste trends, dus het is dan ook geen verrassing dat ook zij zich op de crackle-lakjes gestort hebben. Eerder zagen we OPI Black Shatter en dat bleek zo’n groot succes te zijn dat er een volledige Shatter-collectie op de planning staat! Helaas moeten we daar nog eventjes op wachten, maar inmiddels is wel de leuke OPI Pirates Of The Caribbean-collectie in de winkels te vinden met daarin de nieuwe crackle-lak genaamd Silver Shatter.

Silver Shatter is volgens mij het eerste metallic crackle-lakje dat op de Nederlandse markt is verschenen (correct me if I’m wrong!). Een slimme zet van OPI, want zo weten ze zich goed te onderscheiden van alle andere merken die een graantje van deze trend proberen mee te pikken! Ik ben dol op crackle en zilveren lakjes, dus deze combinatie was voor mij perfect. Toen ik ‘m tegenkwam in de winkel nam ik hem dan ook meteen mee en ik kon niet wachten om ‘m uit te proberen! Ik bracht ‘m aan over één van mijn favoriete zomer-lakjes, OPI Flower-To-Flower:

Een geweldige combinatie, nietwaar? Ik vind het in elk geval fantastisch! Ik denk ook dat veel crackle-haters Silver Shatter misschien wel zullen waarderen. Het is wat mij betreft in elk geval het mooiste crackle-lakje dat ik tot nu toe ben tegengekomen.

Ook voor deze crackle-lak geldt dat wanneer je een dun laagje aanbrengt, je kleine stukjes crackle als resultaat zal hebben. Breng je een dikke laag aan, dan zullen de stukken crackle groter zijn. Ik vind zelf de grote mooier, dus ik breng hem liever wat dikker aan.

De crackle-trend gaat voorlopig geen kant op en dat is maar goed ook! Ik denk dat dit op dit moment mijn favoriete crackle-lak is en dat zal voorlopig wel zo blijven (tenzij OPI met een Golden Shatter-lak komt, dan ben ik helemaal om!). Zoals we van OPI gewend zijn is dit lakje niet goedkoop (€13,95) en is zeker in vergelijking met andere crackle-lakken aan de prijzige kant. Daarentegen vind ik deze versie zodanig uniek dat ik ‘m de prijs dubbel en dwars waard vind. Bovendien is dit lakje makkelijk op eBay te vinden, dus de kans is groot dat je ‘m daar voor een vriendelijker prijsje tegen zal komen.

OPI Silver Shatter maakt deel uit van de tijdelijke OPI Pirates of the Caribbean-collectie en kost in Nederland €13,95. OPI is te koop bij Sephora, Mooi Parfumerie, sommige vestigingen van DA en schoonheidssalons. Ook is OPI op internet verkrijgbaar bij onder andere Transdesign en op eBay.

P.S. Een aantal van de andere OPI Pirates of the Caribbean-lakjes komen binnenkort op Pinky Polish en ook de Essence-crackle lak zal ik snel reviewen!

43 Comments

 • Reply
  Suzanne
  6 mei 2011 at 16:28

  P2 heeft al eventjes een zilveren crackle genaamd Silver Blast 😉

  • Reply
   Charlotte
   6 mei 2011 at 16:28

   Yep, maar die is niet in NL te koop 😉

   • Reply
    Nina
    8 mei 2011 at 13:11

    Die heb ik, maar hij is heel anders dan dit ! Hij droogt mat op, zonder glitters, zo jammer !

  • Reply
   milou
   15 juni 2011 at 12:36

   ik heb er ook een van Claire’s, die is ook echt erg mooi!

 • Reply
  Anne-Floortjee
  6 mei 2011 at 16:29

  Super mooi! En je hebt echt prachtige nagels 🙂

 • Reply
  Esmay
  6 mei 2011 at 16:29

  Ik vind de combinatie écht geweldig! 😀
  Word tijd dat ik mijn crackle lak uit de kast ga halen denk ik haha!

 • Reply
  Sanne
  6 mei 2011 at 16:31

  Ziet er mooi uit en idd je hebt hele mooie nagels 🙂

 • Reply
  femketje
  6 mei 2011 at 16:34

  mooi effect 😀

 • Reply
  Jennifer
  6 mei 2011 at 16:35

  Ik vind 'm in ieder geval leuk!

 • Reply
  Paola
  6 mei 2011 at 16:49

  Ik vindt hem echt super! Ben zelf ook nog opzoek naar een leuke/mooie crackle nagellak

 • Reply
  Desirée
  6 mei 2011 at 16:53

  Ik zag op twitter dat jij hem al had en dacht yes hij is uit! :p Dus ik gelijk op zoek, in Gouda was hij niet. Wel bij Sephora in Utrecht, dus gelijk daar meegenomen 🙂 Met 15% korting kreeg ik m (weet niet waarom, had t ook nergens zien staan :p) dus was hij 11.86.
  Wilde m graag nog hebben vóór ik maandag naar Aruba vlieg voor een bruiloft, kan ik m mooi opdoen! :p

 • Reply
  Carla
  6 mei 2011 at 16:59

  Essence heeft ook een zilvere crackle lak 😉

  • Reply
   Charlotte
   6 mei 2011 at 17:00

   Nee, dat is de basis-lak die zilver is. De Essence crackle-lakjes zijn wit en zwart 🙂

 • Reply
  Janneke
  6 mei 2011 at 17:10

  Ben blij dat de crackle trend terug is! Droeg ruim 10 jaar geleden 'kraknagellak' maar het was ineens nergens meer te krijgen. Ik had altijd effen kleurtjes maar zo met glitters is ook wel gaaf!!

 • Reply
  sharon
  6 mei 2011 at 17:11

  Super combinatie!

 • Reply
  _Milady_
  6 mei 2011 at 17:17

  Inderdaad een erg geslaagde combinatie met dat roze! 😀

 • Reply
  Elsemiek
  6 mei 2011 at 17:25

  Ik ben een crackle hater en ik blijf een crackle hater hoor! Hihi 🙂 Maar jouw nagels zijn prachtig!

 • Reply
  Cindy
  6 mei 2011 at 17:39

  Hij is mooi he ! Ben zelf niet zo van de crackle lakjes, maar heb hem gister ook gekocht bij Mooi.
  Zag vandaag bij DA in de Leidsestraat ook de zwarte staan, (zijn op Ebay bijna niet meer te krijgen) maar ik hou het toch maar bij deze ene 😉

 • Reply
  Joyce
  6 mei 2011 at 17:47

  Ik ben geen voorstander van de crackle lakjes, krijg er toch nog steeds een 'vies' gevoel van. Maar deze vind ik wel erg mooi!

 • Reply
  Joyce
  6 mei 2011 at 18:01

  Ooh pretty! ik wil al zolang een crackle lakje, maar die van essence zijn steeds uitverkocht 🙁 deze is trouwens wel heel mooi! maar ik denk niet dat ik er 14 euro voor over heb..

 • Reply
  Laura
  6 mei 2011 at 18:14

  Ik heb twee crackle lakjes van PUPA, maar deze zilveren van OPI vind ik echt heel erg mooi! Ik ga er denk ik wel even naar op zoek in de winkel (parfumerie Mooi zit hier, hopelijk heeft die hem).

 • Reply
  Silva
  6 mei 2011 at 18:25

  Ik vind het er geweldig uitzien!

 • Reply
  Jorna
  6 mei 2011 at 18:30

  Me likeyyyy! Wat een gave shatter is dit! Ik.WIL.'m!

 • Reply
  Demi
  6 mei 2011 at 19:26

  wauuw, deze is echt heel mooi(L)

 • Reply
  Nagellakverkoop
  6 mei 2011 at 19:41

  Ik vind hem echt helemaal super!

 • Reply
  zomerel
  6 mei 2011 at 19:57

  Ik heb nog steeds geen cracke lakje in mijn bezet :huilhuil: Ik kan hier bijna nergens OPI krijgen, die van Pupa zijn al uitverkocht of niet verkrijgbaar en Essence hebben ze ook niet in onze kruidvat. 🙁
  Dit lakje is ook weer zo'n mooie!

 • Reply
  miranda
  6 mei 2011 at 20:36

  Ik vind hem erg mooi, zelf wil ik ook nog graag een crackle lakje:)

 • Reply
  martina
  6 mei 2011 at 21:10

  moooooi !
  je lakt je nagels trouwens ook echt heeel netjes !

 • Reply
  Marjolein
  6 mei 2011 at 21:19

  Wat een supertoffe combinatie. Ik ben helemaal in love met crackle lakjes. 🙂

 • Reply
  Nicole
  6 mei 2011 at 21:28

  vind hem echt heel mooi, maar denk dat ik hem helaas aan mij voorbij laat gaan.
  zilveren nagellak staat me echt niet..

 • Reply
  Leontine
  6 mei 2011 at 21:33

  Ik vind crackle vaak zo druk, ik heb een zwarte en ben dat na een dag alweer beu. Maar deze zilveren is wat rustiger, wat liever..

 • Reply
  Aranka
  6 mei 2011 at 22:50

  Wauw, wat is hij mooi!

 • Reply
  Brendalee
  7 mei 2011 at 03:19

  ik heb hem gisteren gekocht en super blij mee! Alleen maar positieve reakties!

 • Reply
  Sofie
  7 mei 2011 at 09:57

  Dat zilver met dat roos is supermooi! Like it!

 • Reply
  Merveille
  7 mei 2011 at 11:05

  Mooi! Nèt even anders dan de rest 😀

 • Reply
  Jessica
  7 mei 2011 at 11:37

  Ik vind het eigenlijk een beetje tegenvallen.
  Dan vind ik de basic zwarte mooier en beter te combineren.

 • Reply
  Renske
  7 mei 2011 at 14:52

  Wauw deze staat je prachtig. Gaaf ook over die roze nagellak. Toch blijft dat crackle effect niets voor mij.

 • Reply
  Evelien
  7 mei 2011 at 15:31

  Wauw, mooie crackle! Normala vind ik ze niet zo mooi, maar deze wel!

 • Reply
  Fashion is a party
  7 mei 2011 at 17:12

  leuk, maar heb geloof ik toch liever zwart

 • Reply
  Myrthe
  7 mei 2011 at 17:24

  wat mooi gedaan leuke combinatie, crackle lakjes zijn echt leuk :p

 • Reply
  sofie
  8 mei 2011 at 17:20

  supermooi lakje!
  x

 • Reply
  Mariska
  9 mei 2011 at 09:56

  Wow die heb ik nog helemaal niet gezien maar is zeker wel erg mooi! Apart ook dat je zo'n lakje in crackle hebt 🙂

 • Reply
  Francine
  11 mei 2011 at 22:06

  That is a little something I must find more information about, i appreciate you for the article.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.