Make-up Reviews

Review: Urban Decay – The Fun Palette

Ik ben dol op de oogschaduw-palettes van Urban Decay! Eerder liet ik jullie het prachte The Feminine Palette zien, maar zoals jullie in mijn shoplog konden zien heb ik nog meer van deze mooie palettes in huis gehaald. Vandaag is het de beurt aan The Fun Palette!

Ook dit palette heeft weer een prachtige verpakking! Het valt me op dat Urban Decay elk palette een andere uitstraling heeft gegeven. Dit is The Fun Palette, dus ze hebben duidelijk voor vrolijke kleuren gekozen. Aan de binnenkant zit overigens een erg gezellig aardbeien-printje!

Zoals we eerder bij de palettes van Urban Decay zagen zijn de oogschaduws van geweldige kwaliteit. Wederom zijn de swatches droog en zonder basis gemaakt:

Woodstock | Baked | Uzi

Sin | Flipside | Psychedelic Sister

Wat zijn deze kleuren toch prachtig! Ik ben vooral dol op Baked en Sin, allebei geweldige draagbare kleuren. Woodstock en Psychedelic Sister zijn voor de echte durfals, maar ik denk dat ik er ook eens mee ga spelen om te kijken of ik er een mooie look mee kan maken. Ook van dit palette zijn de oogschaduws mooi zacht en romig, maar wederom zit er één korrelige kleur tussen en dat is Uzi. Uzi zit ook in het Urban Decay Book Of Shadows III-palette en ook daar vond ik hem niet echt prettig. Gelukkig zijn de andere oogschaduws fantastisch, dus ik maak er geen probleem van.

Ook van dit palette zijn enkele kleuren eerder in andere palettes opgenomen. Zo is Sin te vinden in het Naked-palette en zijn zowel Uzi als Psychedelic Sister te vinden in het Book of Shadows Vol. III. Bovendien zijn alle kleuren ook los verkrijgbaar!

Ook in The Fun Palette zijn een 24/7 Glide On Eye Pencil en een Eyeshadow Primer Potion te vinden. Voor dit palette koos Urban Decay het oogpotlood in de kleur Oil Slick en de originele versie van de welbekende Primer Potion:

Oil Slick | Primer Potion Original | Uzi over Primer Potion Original | Uzi zonder basis

Oil Slick is een zwart oogpotlood met kleine zilveren glittertjes. De houdbaarheid van dit potlood is geweldig en blijft makkelijk de hele dag zitten. De Primer Potion uit dit palette is zo goed als doorzichtig. Zoals ik al eerder vertelde ben ik dol op deze oogschaduwbasis. Ik gebruik ‘m sinds een paar jaar elke dag (!) en nog steeds heb ik geen enkel product gevonden dat mij beter is bevallen. De Primer Potion zorgt er niet alleen voor dat je oogschaduw de hele dag op zijn plek blijft zitten, maar laat de kleur van je oogschaduws ook nog eens beter uitkomen. Kijk maar eens op bovenstaande foto, Uzi wordt opeens een stuk intenser wanneer hij is aangebracht over de Primer Potion!

Tja, ik heb het eerder gezegd, maar ik zeg het weer opnieuw: deze palettes zijn echte aanraders. Uiteraard is het aan jou zelf om te bepalen welke kleuren het beste bij je passen, maar ik weet zeker dat je van deze palettes geen spijt zal krijgen. Ik geef toe, ze zijn niet goedkoop (€34,00 per stuk), maar je krijgt absoluut waar voor je geld! Losse Urban Decay-oogschaduws kosten al €18,- per stuk en dan heb ik het nog niet eens over de oogschaduwbasis en het oogpotlood. Een hele goede deal dus! Binnenkort laat ik jullie het laatste palette uit deze serie zien en dat is The Dangerous Palette. Stay tuned!

The Fun Palette kost €34,00 en is te koop bij Sephora. De Sephora-filialen in Rotterdam en Den Haag verkopen het volledige Urban Decay-assortiment. De overige filialen hebben alleen de palettes (waaronder deze), maar deze zullen daar slechts tijdelijk verkrijgbaar zijn!

Dit vind je misschien ook leuk...

33 reacties

 1. Ik vind dit palette ook al zo mooi! Volgens mij zijn alle palette's van UD gewoon prachtig haha!

 2. Wat een prachtige goed gepigmenteerde kleuren!
  Erg mooi palette

 3. Tanja zegt:

  Ik heb deze ook, en ben er super blij mee!

 4. Wat een prachtige kleuren zeg!

 5. Wauw prachtig palette!

 6. Die kleurtjes zijn inderdaad prachtig!

 7. Sylvia zegt:

  O help dan val ik met mijn looks bij de durfals …..hihihihihi dat zijn echt mijn kleurtjes en echt je kunt het ook "braaf" aanbrengen 😉
  Ik vind het schitterende pallets en ben benieuwd naar je LOTD's met de palletten 🙂
  liefs, Sylvia

 8. hij is wel mooi inderdaad, maar moet toch even slikken van die prijs!

 9. mooie kleurtjes!

 10. Nagellakverkoop zegt:

  wauw die blauwe kleur geweldig! De andere kleuren zijn ook super mooi! 😀

 11. Wauw. Hebbe, hebbe, hebbe is eigenlijk het enige wat ik kan denken op dit moment. Tsjah, liefde gaat bij een vrouw door de ogen he.

 12. prachtige kleuren!

 13. Wat een prachtige palette;D

 14. Erg mooie kleurtjes!

 15. Heel mooi palette en er zitten ook hele mooie felle kleurtjes in, me like!

 16. Wauw, hij is echt prachtig! Allen de prijs wat minder maar dan heb je wel wat!

 17. Wauw! Erg mooie kleurtjes! 🙂

 18. wauw 😀 wat een kleuren!

 19. Die baked is echt geweldig! Wauw!

 20. kaylee zegt:

  sow sow! dit is zeker wat voor mij.
  maar helaas is de prijs een domper, wel echt supermooi!

 21. Wow, die kleurtjes zijn echt schitterend!

 22. Prachtig palette!

 23. beautyandso zegt:

  Supermooi!

 24. By Sjanty zegt:

  Mooi, maar inderdaad wel aan de prijs..
  Je kunt overigens wel duidelijk zien dat het Essence 'You Rock' palette duidelijk op de opbouw van de UD palettes geïnspireerd is… 😉

 25. Lovethatmakeup zegt:

  Mooie kleurtjes, maar idd de prijs. Voor dat geld en die kleurtjes zou ik het niet over hebben aangezien ik de kleurtjes echt zelden gebruik. Wel een leuke review!

 26. Wat een mooi palletje! Vooral baked is prachtig.

 27. Mooie kleuren zeg, mooi palette.

 28. Gerda zegt:

  Na het lezen van jouw review heb ik een UD-palet gehaald en ik ben er superblij mee. Ik vind je site echt top

 29. Ik vind het een erg mooi palette. Pigmentatie is echt gorgeous <3

 30. myrthe zegt:

  zien er mooi uit , de pigmentatie is ook goed want sommige zijn ook heel licht en dat zie je bijna niet , bij die is die goed, daarom heeft het ook een leuk prijsje XD

 31. Erg mooie pigmentatie! Super gaaf palette <3

 32. Supersupersupermooi!

 33. Noëlle zegt:

  Wow! Ik heb laatst het Feminine palette gekocht, maar na het zien van deze swatches, moet ik dit palette misschien ook gaan toevoegen aan mijn collectie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.