Overig

Sunday Nibbles: Week 18

Soms kom ik interessante dingen tegen die ik graag met jullie zou willen delen, maar niet genoeg zijn voor een heel artikel. In de wekelijkse Sunday Nibbles vinden jullie een overzichtje van de artikelen, filmpjes en andere nieuwtjes die ik jullie niet wil onthouden. Kant-en-klare hapjes om op zondagmiddag van te genieten!

 

  • How To Use Colour Correctors (YouTube)
   In dit filmpje legt YouTube-guru Enkore uit hoe je een colour corrector hoort te gebruiken. Colour correctors zijn een soort concealers in afwijkende kleuren zoals groen, lavendel en geel. Deze producten kan je gebruiken om bepaalde kleuren in de huid te neutraliseren. Veel meiden weten hoe handig een groene concealer kan zijn bij roodheid, maar ik heb het gevoel dat niet iedereen weet hoe je zo’n product gebruikt. Enkore legt het perfect uit!

 

  • The Body Shop Honey Bronze for summer 2011 (Musings of a Muse)
   Ik ben dol op de producten van The Body Shop en kortgeleden kwam ik erachter dat er een mooie zomerlijn aan gaat komen. De zogenaamde Honey Bronze-lijn bevat een aantal mooie zomerproducten waarvan ik zeker weet dat ik ze aan ga schaffen. Het duurt nog even voordat we ze hier in de winkels kunnen vinden (ik geloof eind mei/begin juni), maar nu kunnen jullie alvast genieten van wat eyecandy.

 

 • POP Pilates For Beginners – Total Body Workout (YouTube)
  Een tijdje geleden schreef ik een artikel over Pilates, iets wat ik vroeger veel heb gedaan. Op een gegeven moment heb ik het een beetje laten versloffen, maar inmiddels heb ik de draad weer opgepakt. Wat een verschil! Ik merk het nu al. Ik ben nu ook telkens op zoek naar fijne workouts en op YouTube kwam ik deze routine tegen. Ik waarschuw je, het mag dan wel een workout voor beginners zijn, maar je lichaam wordt flink getraind! Kijk ook eens naar haar andere video’s, er zitten leuke workouts tussen!

Bron foto

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. strietje zegt:

  Leuke tip, die Pilates-tip!
  Moet dringend aan mijn summer-workout beginnen,dus dit komt goed van pas.
  Ze heeft trouwens ook een leuke blog http://www.blogilates.com met nog veel meer filmpjes en andere tips!

 2. Ik heb net naar mijn ontbijtende moeder zitten kijken, gedoucht en nu moet ik zelf ook nog een ontbijtje .. en hier krijg ik toch wel heel erg veel honger van!

  Pilates, daar waag ik me niet aan.

  De colour correctors zijn een hele goede tip!

 3. Leuk dat je nu ook schrijft voor Beautyscene! Ik heb de site net eventjes gekeken en ik vind het enorm opgeknapt!

 4. beautyfuel zegt:

  Leuke rubriek! En gefeliciteerd met je 'baan' bij Beautyscene 😀

 5. Echt heel leuk dat je een redactrice bent bij Beautyscene!
  Ik ga nu dat Pilates filmpje kijken haha!

 6. zomerel zegt:

  De link van de workout doet het helaas niet bij mij 🙁

 7. Leuk dat je Musing of a Muse linkt! Ik vind buitenlandse beautyblogs zo leuk om te lezen, alleen heel moeilijk om te vinden 🙁

 8. De 2de heb ik al gezien, hij is een fijne gure, legt alles goed uit! 🙂

 9. Lisanne zegt:

  Wauw, die pilates filmpjes zijn geweldig! Erg leuk om te doen.

 10. Found your webblog through Google. You know I will be subscribing to your rss feed.

 11. Useful information! I have been hunting for something similar to this for quite a while finally. With thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.