Nagellak

Swatch: H&M – Hunt Me Down (+ Dupe Alert!)

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een nagellak van H&M heb laten zien, maar gisteren kwam ik een mooie nagellak tegen in de H&M Divided-winkel aan het Leidseplein in Amsterdam. Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben ben ik dol op legergroene nagellakjes, dus jullie kunnen je wel voorstellen dat ik Hunt Me Down niet kon laten liggen!

Ik vind de kleur echt fantastisch! Hunt Me Down pakt op je nagels exact hetzelfde uit als de kleur in het flesje. Een ander fijn pluspuntje aan deze nagellak is dat hij al na één laagje perfect gedekt is. Geweldig toch? De droogtijd is prima en ook op het kwastje heb ik niets aan te merken. Overigens zit tegenwoordig een deel van de H&M-lakjes in een nieuw flesje. Deze flesjes zijn voorzien van een nieuwe brede dop (vergelijkbaar met de doppen van de nagellakken van Pieces). Sommige meiden zullen hier misschien een beetje aan moeten wennen, maar ik heb er zelf geen last van.

Het zal oplettende nagellak-liefhebbers wel zijn opgevallen dat dit lakje er overeenkomt met één van de andere nagellakken uit mijn stash. Hunt Me Down is namelijk bijna een perfecte dupe van Essie Sew Psyched! Bijna, maar nèt niet helemaal. Oordeel zelf:

(zonder flits) Hunt Me Down | Sew Psyched | Hunt Me Down | Sew Psyched

(met flits) Hunt Me Down | Sew Psyched | Hunt Me Down | Sew Psyched

Het verschil is echt minimaal, maar Sew Psyched is iets blauwer dan Hunt Me Down. Ook heeft Sew Psyched miniscule shimmer in zich (die overigens bij normaal daglicht niet zichtbaar is), terwijl Hunt Me Down een echte cream-lak is. Op de foto die ik met flits heb genomen is het verschil tussen de twee lakken enigzins aanwezig, maar in gewone dagelijkse omstandigheden is het eigenlijk niet te zien.

Ik vind Hunt Me Down een perfecte budget-vervanger voor Essie Sew Psyched, maar wat mij betreft is het ook zeker een dupe. Bovendien heeft Hunt Me Down slechts één laagje nodig, terwijl Sew Psyched na twee laagjes mooi dekkend is. Mocht je twijfelen, ga voor Hunt Me Down!

Deze nagellak is te koop bij Hennes & Mauritz (op de cosmetica-afdeling) en kost €3,95.

Dit vind je misschien ook leuk...

28 reacties

 1. Wauw, ik vind dit echt een prachtige kleur! Ik heb zelf nog niet zo een kleur dus deze moet ik echt hebben!

 2. Fijn kleurtje 🙂

 3. Yeey! Ik ben lang op zoek geweest naar een goede dupe voor Sew Psyched, maar had nooit gedacht dat ik die gewoon bij de H&M kon vinden. Bedankt voor de review 🙂

 4. Ze lijken erg op elkaar!
  Erg mooie kleurtjes!

 5. Sew Psyched wil ik al zo lang hebben, maar de prijs hield me steeds tegen. Nu ik dit lakje van de H&M zie kan ik niet wachten om deze te kopen 😀 Jammer dat er geen shimmer in het H&M lakje zit, maar zo'n ramp is het nog niet. De H&M lakjes zijn ook superfijn!

 6. Het is wel een hele mooie kleur, vooral met flits! En toch zou ik het zelf niet dragen, heb niet zo veel met groene nagellak.

 7. I'll be hunting down Hunt Me Down! Die moet ik echt hebben, ik wil al zo lang Sew Psyched! Ik vind het goed genoeg als een dupe 🙂

 8. Too bad dat de meeste H&M winkels in België geen cosmetica-afdeling hebben. 🙁

 9. Haha, deze had ik toevallig gister op! Zo'n mooi kleurtje & dekt gewoon in één laagje. Hoe geweldig is dat! 😀

 10. appleblood zegt:

  De gelijkenis is treffend! Woensdag nog eens een tripke naar Antwerpen placeren se!

 11. Mooi kleurtje
  ga binnekort maar even halen:)

 12. Grappig, ik zag de foto en dacht direct aan Sew Psyched maar het verschil is inderdaad minimaal! Ik heb Sew Psyched al dus laat deze liggen 🙂

 13. Die wil ik! Wat een prachtkleurtje 🙂

 14. Teddy zegt:

  Wat een perfecte dupe, deze ga binnenkort halen denk ik!

 15. Wat een bijzondere kleur!

 16. amber zegt:

  ik heb hem ook al 2 weken ofzo
  ben echt verliefd op dit kleurtje 🙂

 17. watevahdude zegt:

  Wat een appart kleurtje zeg! Maar wel erg leuk!

 18. Dit vind ik echt een mooie zeg! Het gaat me niet eens om Sew Psyched, maar het is wel een beetje een Chanel Khaki Vert achtig kleurtje!

 19. ik stond gister met dit lakje in mijn handen en ik wilde hem zo graag hebben! maar een stemmetje in mijn hoofd zei nee! geen nagellak kopen nu! en helaas heb ik naar dat stemmetje geluisterd ): ik ben echt verliefd op dit kleurtje! helemaal fijn dat hij na 1 laagje al dekt ^^

 20. Ik heb dit H&M lakje ook gekocht een paar daagjes geleden, en hij is echt heel erg mooi! Dekt en lakt prima, en voor dat prijsje echt een aanrader!

 21. Ik heb Sew Psyched, dus ik denk niet dat ik Hunt Me Down nog ga kopen. Bedankt voor de vergelijking! Ik weet zeker dat als ik tegen HMD aan was gelopen, ik hem direct had meegenomen.

 22. Mooi kleurtje! Al zou ik 'm zelf niet zo snel dragen.

 23. Wauw, goede dupe ja :O Mooi kleurtje! 🙂

 24. Wauw wat mooi! Echt een vet kleurtje!

 25. Linda zegt:

  Bedankt voor de tip; deze kleur had ik nog niet.

 26. Elise zegt:

  Heb deze vandaag ook gekocht! Ben benieuwd hoe 'ie lakt!

 27. Wat een prachtige kleur!

 28. Die moet ik hebben! Dank voor de tip, zoek al tijden naar een goede dupe voor Sew Psyched!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.