Make-up Reviews

Review: Gosh Quattro Eyeshadow – Platinum

Sinds afgelopen maand ben ik één van de nieuwe Gosh Ambassadors voor het komende jaar. Dat betekent dat ik jullie vanaf nu helemaal up to date ga houden van al het nieuws rondom Gosh. Leuk hè? Om mijn benoeming tot Ambassador te vieren kreeg ik vorige week een pakketje met daarin een aantal leuke Gosh-producten. Ik ontving onder andere een Quattro Eyeshadow in de kleur Platinum. Tijd voor een review!

In dit oogschaduw palette zitten vier op elkaar afgestemde kleuren waar je een mooie look mee zou moeten kunnen maken. Mijn eerste idee was dat dit palette ideaal zou zijn om mooie smokey eyes te maken! Helaas kwam ik tijdens het swatchen erachter dat deze Quattro Eyeshadow er veelbelovend uitziet, maar in de praktijk een beetje tegevalt. Op deze foto heb ik de oogschaduws over een basis (Gosh Eye Primer) aangebracht.

Dat valt een beetje tegen, nietwaar? Vooral de lichte kleuren (1 en 4) komen slecht uit de verf, maar ook van kleur 2 had ik meer verwacht. Op zich vind ik het geen verkeerde kleuren, maar de pigmentatie gooit roet in het eten.

Natuurlijk heb ik ook bij dit palette een ooglook voor jullie gemaakt:

Zoals altijd begon ik met een primer (in dit geval Urban Decay Primer Potion). Vervolgens bracht ik kleur 2 aan over mijn gehele bewegende ooglid en depte ik een beetje van kleur 4 in mijn binnenste ooghoek. Met een pencil brush bracht ik de donkerste kleur, nummer 3, aan in mijn buitenste ooghoek. Vervolgens nam ik nog wat extra van deze donkere kleur op een fluffy kwast en bracht ik hem aan in mijn arcadebook. Kleur nummer 1 gebruikte ik als highlighter onder mijn wenkbrauwen. Langs mijn onderste wimperrand trok ik een lijntje met Gosh Velvet Touch Eyeliner in Pretty Petrol en bracht ik beide kanten van de Gosh 2Step Lengthening Mascara aan op mijn wimpers.

Zoals op de ooglook te zien is, valt de pigmentatie enorm tegen. Ik heb echt m’n best gedaan om de kleuren zo goed mogelijk uit te laten komen, maar er kwam gewoon niks vanaf! Het lijkt wel alsof de oogschaduws te hard geperst zijn, waardoor er geen poeder los kan komen.

Ik wist dat de pigmentatie van de Quattro Eyeshadows minder was dan van de andere Gosh-oogschaduws, maar toch had ik hoop. Helaas blijkt dat in dit geval ook zo te zijn. Zonde, want wanneer de pigmentatie in orde was geweest had dit een mooi palette kunnen zijn. Voor deze Quattro Eyeshadow betaal je €9,99 en dat is dit product gewoon niet waard. Over het algemeen heb ik hele goede ervaringen met de producten van Gosh, maar dit is echt een tegenvaller! Mocht je groot fan zijn van oogschaduws met een zeer natuurlijke uitstraling, dan zou deze Quattro Eyeshadow misschien iets voor jou kunnen zijn, maar in alle andere gevallen zou ik dit oogschaduw-palette helaas sterk afraden.

Deze Quattro Eyeshadow kost €9,99 en is te koop bij grotere filialen van Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Wat jammer zeg want de kleuren zijn heel mooi, een tijdje terug had ik ermee in de handen gestaan om hem te kopen, maar blij dat ik het niet heb gedaan want de pigmentatie valt echt tegen. Mooie ooglook heb je ervan gemaakt, desondanks het niet een goede pigmentatie heeft.

 2. Ik heb ook een Gosh quattro (baroque) en ik vond het eerst ook echt CRAP. Maar sinds ik de oogschaduw opbreng met een minder harde kwast, eerder fluffy kwast, komt de pigmentatie zóveel beter uit! Echt heel raar en 'k snap het zelf ook niet helemaal maar vroeger liet ik het paletteje liggen terwijl ik er nu altijd naar grijp omdat het zo'n mooie bruintinten zijn. Echt bizar, haha! En nat gebruiken maakt ook veel verschil 🙂

  1. Nat gebruiken kan inderdaad een goede oplossing zijn, maar het zou niet nodig moeten zijn. Andere kwasten maken helaas ook geen verschil 🙁

 3. chasingthagoodlife zegt:

  fijn dat je zo eerlijk bent, =) jammer dat het tegenvalt..=)

 4. Jammer van het palette, maar wel fijn dat je zo eerlijk bent om dat te zeggen 🙂

 5. heel erg jammer 🙁

  als je zegt dat het lijkt alsof ze te hard geperst zijn, zou je eventueel even kunnen proberen om met een mesje een beetje poeder los te schrapen? Zodat je een los poeder hebt en misschien werkt het dan beter?
  al betwijfel ik het..

  ik heb iig wel een blush, waar elke keer het bovenste laagje uitdroogt als ik em niet lang niet heb gebruikt.. en daar werkt dit truckje wel..maar goed de blush zelf heeft wel geweldig pigment, alleen jammer dat het eerste laagje wel eens wilt uitdrogen.

  1. Hmmm, dat ga ik waarschijnlijk teveel gedoe vinden 😉 Als ik een oogschaduw-palette heb wil ik 'm gewoon meteen kunnen gebruiken zonder er rare fratsen mee uit te moeten halen. Ach, niks aan te doen!

 6. Oooh, die Gosh quattro's vind ik zó waardeloos! Echt werkelijk waar.. Een aanfluiting voor die 10 euro!

 7. Ik vind het ook niks ;(

 8. Joanne zegt:

  Wat jammer! Wel echt top dat je er gewoon eerlijk over bent. 🙂

 9. Oei had ik niet verwacht van gosh… ik heb meerdere oogschaduwen van GOSH en die zijn allemaal wel goed gepigmenteerd..

  1. Met name de Mono's en de Effect Powders zijn qua pigmentatie dik in orde, dus die zijn zeker aan te raden. De Quattro Eyeshadows zijn gewoon een beetje de rotte appeltjes, helaas!

   1. Ja klopt, ik heb ook trio's en wat quattro's sommige vallen tegen daar van maar sommige zijn ook goed;)

 10. Jammer van het palet. Ik ben wel heel tevreden over de foundation, nagellak en lipgloss 🙂

 11. ben uiterst tevredeno ver de conditioner, over de lipgloss niet heel erg tevreden…

 12. Op je hand ziet hij er beter uit dan op je oog, maar ik vind de kleurtjes wel erg mooi 😀

 13. De quattro's vallen altijd tegen, erg jammer. De effect powders zijn wel weer super!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.