Reviews

Review: Lancôme Hypnôse Drama Mascara

Lacôme Hypnôse Drama Mascara
Lacôme Hypnôse Drama Mascara

Eén van mijn favoriete makeup-producten is mascara. Ik heb er dan ook een heleboel, maar ben toch altijd opzoek naar dé perfecte mascara. Normaal geef ik rond de €15,- uit aan een mascara, maar een tijdje geleden wilde ik toch iets anders proberen. Ik ging naar Douglas om eindelijk eens een ‘luxe’ mascara uit te zoeken, in de hoop dat ik nnu wel de perfecte zou kunnen vinden. Mij werd Hypnôse Drama Mascara van Lancôme aangeraden, omdat ik wel van een beetje drama hou op mijn ogen. Hij was behoorlijk aan de prijs, dus mijn verwachtingen waren hooggespannen.

Lacôme over de Hypnôse Drama Mascara
Hypnôse Drama mascara provides high volume lashes in a single stroke. The full contact brush, with its S-shaped curve, grasps and loads lashes for a fanned out, full body fringe.
The texturizing complex features highly saturated waxes and intense black pigments for maximum lash volume. The triple coating system delivers a fluid and creamy application to quickly and easily build big, battable lashes.

Tja, dat zijn natuurlijk behoorlijk veel beloftes om waar te maken. Laten we eens kijken of deze mascara dat ook werkelijk doet.

De mascara
De verpakking ziet er chique en stijlvol uit. Het bijzondere aan deze mascara is natuurlijk het borsteltje. Ik heb er een close-up foto van gemaakt zodat jullie hem goed kunnen zien:

Lancôme Hypnôse Drama Mascara Borsteltje
Lancôme Hypnôse Drama Mascara Borsteltje

Hij heeft een soort s-vorm. Dit zou je wimpers in één keer volledig moeten dekken en massa’s volume geven. De haren zijn trouwens behoorlijk lang, en het borsteltje is groot! Het formaat draagt natuurlijk weer bij aan het volume-effect, en dat is juist wat we willen. Zoals je kan zien zit er behoorlijk veel mascara aan het borsteltje. Ik  ben daar altijd ontzettend huiverig voor, want te veel mascara leidt tot spinnenpoten. Ik probeer dus altijd het borsteltje goed af te vegen aan de huls van de mascara, omdat er anders echt te veel op zit. Dat is natuurlijk wel vervelend, want het kost weer extra tijd om dat te doen. En, als ik zo veel geld uitgeef aan een mascara mag ik toch verwachten dat dat niet nodig is?

Het resultaat

Ogen Zonder Mascara
Ogen Zonder Mascara
Lacôme Hypnôse Drama Mascara Resultaat
Lacôme Hypnôse Drama Mascara Resultaat

Tja, het uiteindelijke resultaat is nog best mooi, maar ik ben er niet heel erg tevreden mee. Hij maakt mijn wimpers erg rommelig, en ik moet heel veel moeite doen om een mooi en net resultaat te krijgen. Ook laat hij heel veel mascara echter op mijn oogleden. Deze mascara belooft trouwens buildable te zijn, maar zodra ik er een tweede laag overheen aan probeer te brengen krijg ik enorme spinnenpoten, dus dat zit er helaas niet in.

De mascara blijft wel de hele dag zitten en ik heb aan het einde van de dag geen zwarte flakes onder mijn ogen. Met een normale makeup-remover is mij makkelijk te verwijderen. Deze is overigens niet waterproof!

Conclusie
Voor deze mascara betaalde ik €28,50, en daar wil je natuurlijk ook wel wat voor terugkrijgen! Ik hoopte echt dat ik deze mascara heel fijn zou vinden, maar hij is zijn geld echt niet waard. Van een mascara van die prijs verwacht ik dat hij me zonder teveel gedoe mooie wimpers geeft, en dat doet hij helaas niet. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik na een tijdje deze mascara gebruikt te hebben weer teruggreep naar één van mijn Catrice-mascara’s, en dat ik die veel fijner vond… Ik ga hem af en toe gebruiken, maar ik ga ‘m zeker niet opnieuw kopen.

De Lancôme Hypnôse Drama Mascara is te koop bij luxe parfumerieën zoals Douglas en Ici Paris XL en kost €28,50.

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. zonde zeg! maar misschien is het ook een kwestie van handigheid krijgen in het gebruik van het borsteltje. ik had eerst ook een mascara gekocht met een ander borsteltje dan dat ik normaal gewend ben en ik moest er echt aan wennen. na een tijdje kon ik de mascara pas mooi aanbrengen. 😛

 2. Nathalie zegt:

  Ik gebruik altijd clinique high impact. Vind ik echt super werken. Een groot maar normaal borsteltje. Gewoon een goeie mascara.

 3. Aranka zegt:

  Jemig, wat zonde zeg. Voor dat geld verwacht je natuurlijk ook wel iets..

 4. Waauw ziet er echt super uit! Alleen vind ik de prijs een beetje hoog..
  x Martine

 5. Miriam zegt:

  heb je wel een wimperkruller gebruikt?

 6. mariska zegt:

  ben Blij dat ik jou blog heb gelezen ik wilden hem namelijk ook kopen maar nu weet k dat ik beter een andere mascara kan proberen ik zit te denken aan het merk chanel

 7. Liesbeth zegt:

  Lancôme mascara’s vind ik echt de beste die er zijn! Geen last van geïrriteerde ogen, geen flags, doorloop whatever. Geen harde wimpers! Toptoptop en ik heb er vele uitgeprobeerd.

 8. Altijd mascara gebruikt van Lancôme maar met dat kromme borsteltje wat een gedoe kleren onder de mascara omdat het borsteltje er niet uit te krijgen is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.