Nagellak

Swatch: Rimmel – Grey Matter

Rimmel - Grey Matter
Rimmel – Grey Matter

Weer zo’n korrelige foto! Volgende keer maar weer met flits of op een hele zonnige dag…

Ik baalde dat mijn favoriete nagellakmerken (Herôme, KOH, OPI) niet meededen met de 1+1 gratis nagellak-actie van DA van twee weken geleden, maar ik heb wel een paar andere nagellakjes ingeslagen! Rimmel deed gelukkig wel mee. Heel veel mensen zijn bekend met de andere make-up van Rimmel, maar ze hebben ook hele fijne nagelproducten. Ik heb een paar kleuren, maar de meeste zijn heel ‘veilig’, zoals rood en roze. Toen ik bij DA was zag ik dat er een paar nieuwe kleuren aan de collectie zijn toegevoegd, en die zijn een stuk interessanter! Ik nam een grijze en een koraalkleurige mee. Er zat ook een mooie turquoise lakje tussen, maar die heb ik laten staan, want ik heb er al veel te veel!

Wat ik fijn vind aan de Rimmel-nagellakjes is de Maxi-brush. Het kwastje van deze nagellakjes is namelijk ontzettend breed! Nog breder dan de Herôme WIC-lakjes of de nieuwe nagellak van Catrice. Het zal voor sommigen even wennen zijn, maar ik vind het inmiddels heel fijn lakken. Grey Matter is een mooie grijze cream-lak. Over de dekking en de formule heb ik niks te klagen. Na twee laagjes is hij perfect gedekt! Dankzij het dikke kwastje kon ik snel netjes lakken en hoefde ik naderhand mijn nagelriemen niet schoon te maken!

De Rimmel nagellakken zijn te koop bij alle bekende drogisterijen en kosten €6,99 per stuk.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. ik heb hem ook vind hem zoo mooi!

  2. Waaauwie! Ik heb toevallig vandaag ook een grijze op, van de Essence To the beach collectie 😀

    x Martine

  3. As zegt:

    Supermooi gelakt en gave kleur! Ik ga ‘m ook halen denk ik, want hij ziet er mooier uit dan de grijze van Catrice (iets met London Forecast ofzo).

    Je schrijft trouwens fijn en je blog ziet er verzorgd uit.

  4. deze heb ik al bij willemijn (livelifegorgeous) gezien en zij schreef er ook postitief over. ik wil m nu ook! 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.