Video's

VIDEO: Pinky’s Prullenbak #10

Jaaaaa, het is weer zover! Ik heb weer een flinke berg producten opgemaakt, dus tijd om een kijkje in mijn prullenbak te nemen. Welke producten heb ik tot de laatste druppel opgemaakt en wat vond ik er nou echt van? Dat ga ik jullie in deze video vertellen!

Genoemde producten:

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

9 Comments

 • Reply
  Tialda
  21 april 2016 at 08:25

  Waar koop jij je sheetmasks? (:

  • Reply
   Charlotte
   21 april 2016 at 18:36

   RoseRoseShop.com, YesStyle of de webshop van Innisfree zelf 🙂

 • Reply
  Varenka W
  21 april 2016 at 10:24

  Wat zie je er weer goed/ vrolijk en fruitig uit….
  Leuke video ook…..
  Groetjes

 • Reply
  femketje
  21 april 2016 at 14:17

  zo! dat is weer een hoop opgemaakt zeg 😀

 • Reply
  Joyce - LemonyLifenl
  21 april 2016 at 17:43

  Zo je hebt lekker veel producten opgemaakt!

 • Reply
  aboutsbstyle
  21 april 2016 at 19:26

  weer een mooie lijst aan opgemaakte producten. in welk tijdsbestek is dit ongeveer? voor mij gevoel maak ik nooit zoveel op. liefs soraya

  • Reply
   Charlotte
   30 april 2016 at 22:11

   Oef, dat is lastig te zeggen! Ik heb altijd vrij veel producten open en gebruik meerdere soorten tegelijk (dus meerdere shampoo’s of bodybutters), dus het is moeilijk te zeggen hoe lang ik met iets doe. Het merendeel van de producten uit deze video had ik ruim een jaar in gebruik, sommige nog langer.

 • Reply
  Beautyjuf
  22 april 2016 at 16:30

  Je enthousiasme springt weer van mijn beeldscherm af! Zo leuk om deze filmpjes van jou te mogen zien. Wat heb je weer veel opgemaakt van het merk The Body Shop. Van deze mini-reviews geniet ik altijd het meest.

 • Reply
  chucky1012
  22 april 2016 at 17:46

  Leuke video!
  Fijn dat je weer veel producten had opgemaakt.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.