Video's

VIDEO: Pinky’s Prullenbak #10

Jaaaaa, het is weer zover! Ik heb weer een flinke berg producten opgemaakt, dus tijd om een kijkje in mijn prullenbak te nemen. Welke producten heb ik tot de laatste druppel opgemaakt en wat vond ik er nou echt van? Dat ga ik jullie in deze video vertellen!

Genoemde producten:

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Tialda zegt:

  Waar koop jij je sheetmasks? (:

  1. RoseRoseShop.com, YesStyle of de webshop van Innisfree zelf 🙂

 2. Varenka W zegt:

  Wat zie je er weer goed/ vrolijk en fruitig uit….
  Leuke video ook…..
  Groetjes

 3. zo! dat is weer een hoop opgemaakt zeg 😀

 4. Zo je hebt lekker veel producten opgemaakt!

 5. weer een mooie lijst aan opgemaakte producten. in welk tijdsbestek is dit ongeveer? voor mij gevoel maak ik nooit zoveel op. liefs soraya

  1. Oef, dat is lastig te zeggen! Ik heb altijd vrij veel producten open en gebruik meerdere soorten tegelijk (dus meerdere shampoo’s of bodybutters), dus het is moeilijk te zeggen hoe lang ik met iets doe. Het merendeel van de producten uit deze video had ik ruim een jaar in gebruik, sommige nog langer.

 6. Je enthousiasme springt weer van mijn beeldscherm af! Zo leuk om deze filmpjes van jou te mogen zien. Wat heb je weer veel opgemaakt van het merk The Body Shop. Van deze mini-reviews geniet ik altijd het meest.

 7. Leuke video!
  Fijn dat je weer veel producten had opgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.