Fashion Shoplogs Video's

Filmpje: Shoplog Boohoo.com

Klik hier om je te abonneren op mijn kanaal. Het is gratis en je bent altijd op de hoogte van nieuwe video’s!

Ik mocht wat leuke items bij Boohoo bestellen en ik heb er een shoplog van gemaakt. Deze keer mét outfits aan! Laat me weten wat jullie leuk zouden vinden om te zien op het gebied van fashion, dan ga ik er mee aan de slag. Enjoy!

De items die ik heb geshopt:

 

Dit vind je misschien ook leuk...

22 reacties

 1. Het paarse jurkje is echt prachtig!

 2. Leuke dingetjes heb je gekocht!:)

  1. Bianca zegt:

   Gesponsord gekregen door Boohoo 🙂

 3. Dat groene jurkje is echt prachtig! <3

 4. Mariska zegt:

  Wow, super mooie items! Staan je super! Het paarse jurkje leek een beetje doorzichtig aan de achterkant als ik het goed heb gezien. Misschien beter om er een hipster onder te doen. Maar super leuke shoplog!

 5. Zoveel leuks. het staat je super goed. Vooral de jurkjes 😉

 6. Ik vind vooral de jurkjes erg mooi en staan je ook goed!
  Ik heb dit jaar jurkjes ook een beetje herontdekt 🙂

 7. Jet zegt:

  super leuke shoplog! vindt het leuk dat je de kleding ook laat zien als je het aan hebt, weet je gelijk hoe het zit/staat.
  en volgens mij heb ik bijna precies het zelfde postuur als jij (misschien ietsje voller) dus weet nu goed welke maat ik moet hebben bij Boohoo. super fijn om een blogger te volgen die de zelfde lichaamsvorm heeft haha!
  vraagje: heb je tips voor kleding kopen als je een grote cupmaat hebt? ik heb G, maar met een smalle taille. beetje lastig :S:S

 8. Wat een leuke shoplog, ik ben ook erg fan van Boohoo 🙂
  Liefs

 9. De jumpsuit met witte stippen staat je echt perfect! En ik zou zeker vaker jurkjes dragen, staat je erg goed!

 10. Mooie items!

 11. Ik krijg zin om te shoppen van je video! Heb zelf nog maar een keer bij Boohoo geshopt. Een jurkje.

 12. Vind de kleding erg leuk, vind het erg handig dat je de outfits aan hebt laten zien. Kun je er een veel beter beeld bij krijgen dan wanneer je het alleen omhoog houd.

 13. Linsey zegt:

  Wat een leuke shoplog! Ik ben normaal ook niet zo van de jurkjes, maar ze staan je heel leuk! Misschien ga ik binnenkort maar ook een bestelling doen 🙂 Ik vind het trouwens heel leuk dat je laat zien hoe de kleding staat1

 14. floor zegt:

  leuke items gekregen van Boohoo.
  Wil je een keer lookbook maken van outfits??

 15. Demi zegt:

  Wat een leuke shoplog! Wat ik bij jou leuk zou vinden is bijvoorbeeld een filmpje met je look of the day. En dan bedoel ik je kleding met accessoires. In de winter viel het mij op in je filmpjes dat jij altijd superleuke shirts/truitjes aan had met een superleuk sjaaltje en dan ook nog eens bijpassende sieraden (kettingen en oorbellen) dus dat vind ik wel erg leuk om te zien. Het shirt wat je nu aan had in t filmpje was ook erg leuk!
  Waar ga je heen op vakantie?

 16. Precies een shoplog naar mijn wens. Spulletjes omhoog houden én showen. Dankjewel!

 17. Dona zegt:

  Dat paarse jurkje is niet te kort als je zo een mooi figuurtje hebt hoor :). De rest van de kleding staat je ook erg mooi.

 18. Melissa zegt:

  Hoi waar heb je het shirt gekocht dat je aan hebt tijdens de video?

  1. Die is van Zara!

   1. Melissa zegt:

    Dank je wel 🙂

 19. Sascha zegt:

  Je hebt zulke leuke items uitgezocht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.