Lifestyle Video's

Filmpje: Je goed voelen in bikini (Femme)

Voor Femme maakte ik afgelopen week een video waarin ik tips geef hoe je je beter kunt voelen in je bikini. Vroeger voelde ik me nooit zo goed in bikini, maar door een aantal trucjes toe te passen heb ik dat nauwelijks meer. Daarom wilde ik ze graag met jullie delen!  Vergeet je trouwens niet hier op Femme te abonneren, dan ben je altijd op de hoogte van nieuwe video’s.

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Dat zijn handige tips 😉

  Fijne dag Xoxo

 2. Wauw dat zijn echt handige tips! Over een paar had ik daar helemaal niet aan gedacht

 3. Handige tips!

 4. erg handige tips 😀

 5. Ik denk dat geen enkele tip iemand zijn gedacht over zichzelf ECHT kan veranderen, maar ik denk wel dat het je al een stukje in de goeie richting kan duwen en meer zelfvertrouwen kan geven. Erg goeie video!

 6. Fijne tips! Ik heb er nog steeds moeite mee, maar ik probeer het los te laten 🙂
  Liefs

 7. Handige tips. Ik denk vooral at het gaat om zelfvertrouwen en dat dit filmpje sommige meiden dat zelfvertrouwen kan geven 🙂

 8. Ik heb op mijn blog een artikel geschreven met aanvullingen op je video 🙂 Vooral over het zelfvertrouwen, minder over het uiterlijk 🙂

 9. Charlotte zegt:

  Wat een super motiverend filmpje! Je straalt ook helemaal 🙂 Hele leuke bloes heb je aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.