Nagellak

Swatch: Barry M – Almond (Gelly)

Barry M Almond - 4

In de zomer is het eigenlijk tijd voor vrolijke zomerse nagellakken, maar het lijkt erop dat ik op de neutrale toer ben deze weken! Ik liet eerder al even Models Own Naked Glow zien, maar ik ben nog een leuke tint tegengekomen. Toen ik vorige week bij River Island was kwam ik Barry M Almond tegen. Deze tint komt uit de zomercollectie van de geweldige Gelly-lakjes. Die moest natuurlijk mee naar huis!

Barry M Almond - 1

Barry M Almond - 2

Toen ik Almond uit het rekje pakte dacht ik even dat ik Barry M Lychee was. Dat had gekund, maar die is beduidend lichter en warmer van kleur! Ze zijn echt heel verschillend. Almond zit juist eerder in de taupe-sferen. Hij doet me denken aan OPI Taupe-less Beach, een lakje uit de Brazil-collectie van dit jaar, maar dan net ietsjes warmer. Dit is altijd een hele subtiele en chique kleur die zowel ingetogen als modern tegelijk is. Ik vind het soms wat aan de suffe kant (maar ik houd dan ook van fel en glitter), maar het is wel een perfecte tint voor als je op zoek bent naar een subtiele onopvallende tint.

Barry M Almond - 3

De substantie van deze lak is eigenlijk exact hetzelfde als de andere Gelly-lakjes, maar toch vond ik ‘m wat lastiger lakken. Dat had met name te maken met de kleur. Doordat deze tint zo dicht bij de kleur van m’n nagels in de buurt komt, was het lastig om ‘m strak en netjes erop te krijgen, omdat het bijna niet zichtbaar was. Verder heeft deze tint de mooie glans en ietwat dikke finish zoals je van zo’n Gelly-lakje kan verwachten. Het is gewoon een mooie basistint om in je collectie te hebben!

Ik kocht Barry M Almond bij River Island voor €5,00. Barry M is ook makkelijk online verkrijgbaar (bijvoorbeeld bij The Make Up Spot), maar de collectie is nog vrij nieuw, dus het kan nog even duren voordat deze kleur in de webshop staat.

Dit vind je misschien ook leuk...

22 reacties

 1. Wat een mooi kleurtje, volgens mij is hij geschikt voor eender welk seizoen 🙂

 2. Erg mooie kleur 🙂
  X

 3. Wow deze is mooi, goeie kwaliteit foto’s ook!

 4. Wat een mooi kleur!

 5. Wat een prachtig kleurtje!

 6. Erg mooi! Het is altijd handig om zo een subtiel kleurtje te hebben. En die van Barry M zijn gewoon prachtig!

 7. Prachtige kleur nagellak 😉

 8. Mooi chique kleurtje ^_^

 9. Wauw, echt een prachtige en mooi dekkende nude kleur!

 10. mooi kleurtje!

 11. Jammer dat hij lastig lakt! Ik vind het wel echt een heel mooi nude kleurtje. x

 12. Leuk kleurtje! Ik hou wel van naturelle tinten op zijn tijd 🙂

 13. Prachtige neutrale naturelle kleur, ik ben fan! (zegt de persoon die vandaag een megakleurrijke nail art post, lol)

 14. Ik denk niet dat dit lakje bij mijn huidskleur past! Maar het is wel een mooi elegant lakje!

 15. Ik vind het echt een bijzonder kleurtje! Eentje om in de gaten te houden!

 16. Ik snap precies wat je bedoelt met suffe tint… En toch is hij wel erg mooi!

 17. Pretty!

 18. Joëlle zegt:

  Leuk kleurtje! Ik vind je echt een superleuke blogger, je bent altijd zo enthousiast in je filmpjes :). Ik volg Femme ook. Alleen is mij opgevallen dat jullie eigenlijk geen love filmpjes meer maken.. Xx

 19. Mooi lakje en mooie foto’s!
  Liefs

 20. Wat een mooie tint! Ik heb zelf van de gellyblijn guava en kiwi en die zijn voor de zomer ook zeker de moeite waard!

 21. Oh dat is echt een hele mooie kleur!

 22. Bianca zegt:

  Mooi lakje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.