Nagellak Reviews

Review: Lush Lemony Flutter

Op nagelfora wordt al tijden lyrisch over deze nagelriemcrème gesproken, dus ik was zeer benieuwd! Ik stond er al een tijdje bij te kijken, maar ik nam hem telkens niet. Toen ik gisteren bij Lush was heb ik hem eindelijk gekocht. Normaal wacht ik altijd een paar dagen totdat ik ergens een review over schrijf, maar deze crème vind ik zo geweldig dat ik niet meer kon wachten!

Oliën, gels, balsems, crèmes… Ik heb het allemaal op mijn nagelriemen losgelaten. Ik heb vrij droge en splijtende nagels, dus dan is het belangrijk om de nagelriemen gezond te houden en goed te hydrateren. Van veel nagelriemproducten vind ik dat ze hun werk niet goed doen. Of ze hydrateren maar eventjes, of ze hydrateren helemaal niet. Een beetje jammer dus.

Lemony Flutter Volgens Lush

Je kunt misschien denken dat het je nooit gaat lukken om een klein potje Lemony Flutter Cuticle Butter op te krijgen voordat de datum verloopt. Zelfs al gebruik je het dagelijks om je nagels en nagelriemen mooi en zacht te houden. Maar, wij gebruiken het ook op onze hielen, ellebogen en tenen. Briljant!

Hoe het werkt
Lemony Flutter bevat allerlei ingrediënten waar je nagels heel erg blij van worden, zoals shea boter, bijenwas, sojaolie, avocado-olie en heel veel citroen! Die citroen is ook duidelijk aanwezig zodra je het potje opendraait. Lemony Flutter is niet echt een crème te noemen, maar meer een soort boter. De substantie is heel erg dik, een beetje vergelijkbaar met Lush Ultrabland. De boter is vrij vettig, en je hebt echt een piepklein beetje nodig om je nagelriemen in te smeren, dus de pot gaat echt heel erg lang mee. Ik smeer Lemony Flutter op mijn nagelriemen, de huid rondom mijn nagels en de rest op mijn vingertoppen. Wat mij verbaasde was dat hij lekker snel intrekt. Na ongeveer 5 minuten is hij ingetrokken.

Ik heb gisteravond vlak voordat ik ging slapen mijn nagelriemen ingesmeerd, en vanochtend was het verschil echt te merken! Mijn nagelriemen zijn soepel, mijn vingertoppen zijn zacht en de huid rondom mijn nagels is eindelijk niet meer droog. Dit product doet echt wat hij belooft!

Lemony Flutter is niet alleen voor op je nagels, maar kan ook op droge hielen of ellebogen gebruikt worden. Op het Lush-forum las ik dat hij zelfs als lippenbalsem en als anti-muggencrème gebruikt kan worden. Een multifunctioneel product dus.

Een pot Lemony Flutter van 50 gram kost €9,50 en is verkrijgbaar bij Lush winkels en in de webshop.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Jenifer zegt:

    N.a.v. dit artikel en je laatste over nagelverzorging wil (en zal) ik deze ook proberen! 🙂

  2. Paid phone search services usually go with access to unlimited lookups, discounted background and cell phone reports, and an advanced People Search. You can use the peop search application to find old classmates, long lost relatives, or former co-workers.

  3. Boontje zegt:

    Bedankt voor je tip over de Lush Lemony Flutter! Ik gebruik hem nu ongeveer 2 maanden en ik heb nog nooit zo’n mooie nagels gehad! Vroeger waren ze erg geribbeld, nu mooi glad en stevig!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.