Shoppen!

Webshop: Transdesign.com

Helaas zijn veel goede nagellakmerken niet in Nederland verkrijgbaar. Ook is veel nagellak in Nederland ontzettend duur. OPI kost hier €13,95 per flesje, terwijl die op Internet makkelijk voor $4.99 te vinden is.
Eén van mijn favoriete websites om nagellak te kopen is Transdesign. Zij verkopen allerlei nagelbenodigdheden, van vijlen tot rhinestones en zelfs complete manicurestations. Onder het kopje “Polishes” kan je nagellak van OPI, Orly, Essie, China Glaze en andere merken vinden. Vaak hebben ze de nieuwste collecties tegen een zeer lage prijs.
Onder het kopje “Treatments” vind je dingen als basecoats, topcoats en andere nagelverzorging. Ook verkoopt deze webshop Seche Vite en Essie Matte About You!

Flat Rate Boxes
Het bestellen bij deze winkel is net eventjes wat anders dan normaal. Als je spulletjes in je mandje hebt gedaan heb je een aantal verzendopties waaruit je kan kiezen. Niet schrikken, de kosten van deze opties zijn gigantisch hoog! Daarom heeft Transdesign voor buitenlandse klanten ‘Flat Rate’-doosjes ingevoerd. In deze doosjes past een bepaald aantal flesjes nagellak en per doosje betaal je een vast bedrag aan verzendkosten, ongeacht het gewicht. In een klein doosje passen exact 9 flesjes nagellak, en betaal je $18.00 aan verzendkosten. Het is dus het beste om 9 flesjes te bestellen, want dan ben je het goedkoopste uit. Mocht je meer willen bestellen dan 9 stuks, kan je ook voor een medium doosje kiezen. In deze doos passen 42 flesjes en betaal je $57.00 aan verzendkosten.

Het bestellen
Wanneer je de lakjes heb uitgezocht die je wilt hebben, ga je naar “Proceed To Checkout”. Daar registreer je jezelf als klant en daarna kan je door naar het volgende scherm. Daar gaat alles zoals bij elke andere webshop. Onderaan de pagina moet je de gewenste betaalmethode aangeven. De beste manier is PayPal, omdat deze heel veilig en betrouwbaar is, en je ook zonder een creditcard op internet kan kopen. De rest van de vakjes kan je leeg laten. Bij het vakje “Comments” moet je aangeven watvoor Flat Rate-doosje je wilt hebben. Typ daar “Please use Small Flat Rate box”. Je moet vervolgens nog een verzendmethode kiezen, maar het maakt niet uit welke je selecteert, aangezien je van die optie geen gebruik gaat maken, en dus ook niet hoeft te betalen. Daarna rond je de bestelling af, maar je gaat nog niet betalen! Het bedrag wat er nu staat is immers met verkeerde verzendkosten.
Transdesign stuurt je vanzelf een mailtje (vaak binnen 2 dagen) met het goede bedrag. Dat kan je dan via PayPal overmaken. Het mailtje wijst zich vanzelf.

Mijn ervaring
Ik heb onlangs voor het eerst bij Transdesign besteld, en het is mij perfect bevallen. Binnen een dag kreeg ik de mail met het correcte bedrag, 2 dagen later was hij verzonden en 5 dagen daarna zat het pakje bij mij in de brievenbus. Het was keurig verpakt en alle flesjes hadden de reis overleefd. In totaal was ik ongeveer €34,00 euro kwijt, inclusief verzenden. Uiteraard horen jullie binnenkort meer over mijn nieuwe kleurtjes!

Ik ga zeker binnenkort weer opnieuw bij Transdesign bestellen!

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Ja deze regeling geldt nog steeds. Het is alleen $20 geworden en je kan Small Flat Rate nu wel kiezen bij verzendmethodes.
  Ik weet alleen niet hoe dat zit met die mini's… Maar volgens mij past zo'n mini setje wel in het doosje.

 2. Yous zegt:

  Ik lees dit berichtje nadat ik een bestelling heb gedaan op transdesign! Ik heb dus wel meteen het bedrag afgerekend van 20 dollar verzendkosten extra! Heb k dan een probleem?

 3. Nee, het is inmiddels veranderd waardoor er wel meteen een optie staat. 🙂

 4. Angèl zegt:

  Zie nu dat er bij transdesign niet die flate rate boxes optie staat aangegeven. En als ik doorklik (Dus gewoon een random verzendmethode aanklik.) moet ik al gaan betalen bij paypal. Ik kan ook nergens comments invullen als ik het goed heb gezien! Kijk ik verkeerd of is de verzendkosten nu wel weer zo duur?

  1. Sorry, ik zou het niet weten… Ik heb er al een tijdje niet meer besteld en volgens mij is inmiddels de webshop veranderd

   1. Moest je ook nog douane kosten betalen, meestal boven de 22 euro komen er nog douane kosten bij?

 5. En hoe zit het met de douane kosten, volgens mij mag het niet boven de 22 euro komen, anders komen er nog douane kosten bij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.