Nagellak

NOTD: Eyeko Pastel Polish

Enkele weken geleden had Eyeko een actie waarbij je een set met 5 nagellakjes voor 5.40 pond kon bestellen, in plaats van 15.00 pond! Ik heb ze uiteraard alle 5 meteen gekocht. In de set zat lichtroze, lichtblauw, donkerblauw, zilver-glitter en felroze.
Ik had al veel over de Eyeko lakjes gelezen en helaas waren ze vrij negatief. De formule en het borsteltje zouden een ramp zijn… Ik was vooral erg benieuwd naar de lichtblauwe, dus ik heb me er gisteren dan eindelijk aan gewaagd.

Helaas. De andere reviewers hadden gelijk. Het borsteltje gaat nog wel, maar de lak zelf is lastig. Hij dekt slecht en streperig, dus ik moest 4 laagjes aanbrengen. Op zich geen probleem natuurlijk, maar niet ideaal. De kleur daarentegen is geweldig! Als je goed kijkt zit er een piepklein parelmoeren glansje overheen, wat een bijzonder effect geeft. Zoals ik al zei is het kwastje redelijk. Het is lastig om er netjes mee te werken, maar ik hoefde naderhand niet al te veel schoon te maken.

Ik was natuurlijk weer ongeduldig en stootte met mijn nog natte nagels ergens tegenaan waardoor er op een paar plekken wat deukjes zitten. Dat was snel opgelost met een een paar touch-ups en topcoat, en het zag er weer keurig uit.
Nu ik dit zit te schrijven heb ik hem ongeveer een dag op mijn nagels zitten. Hij is nog steeds niet gechipt, dus dat is goed!

Deze lak is te koop bij Eyeko en kost 3.00 pond. Eyeko verzendt altijd gratis!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.