Tips

Tip: Aanbieding Beauty (iPhone App)

Ik ben dol op mijn iPhone en kan tegenwoordig eigenlijk ook niet meer zonder. Het leuke van de iPhone is dat er ontzettend veel programma’s (apps) beschikbaar zijn, waarvan een groot deel zelfs gratis is! Andere iPhone-bezitters kennen misschien de app Aanbieding wel. Met deze app kan je zien welk product in welke supermarkt is afgeprijsd. Dat is handig, maar een nog handigere app voor beauty-liefhebbers is de app Aanbieding Beauty! Deze versie van Aanbieding laat zien welk product bij welke drogisterij in de aanbieding is. Ik kwam hem gisteren tegen en heb hem natuurlijk meteen op mijn iPhone gezet!

In het hoofdscherm zie je de aanbiedingen per winkel gesorteerd. De kans is aanwezig dat je niet elke winkel dicht in de buurt hebt, dus het is ook mogelijk om via het menu ‘Instellingen’ winkels uit het overzicht te verwijderen.

Wanneer je een winkel selecteert geeft de app de aanbiedingen van die winkel weer. Als je vervolgens een product kiest krijg je een scherm met meer informatie. Zo kan je zien tot wanneer de aanbieding loopt (handig!) en kan je producten toevoegen aan je lijstje.

Een handige functie van deze app is dat je makkelijk tussen de aanbiedingen kan zoeken. Zo kom je er snel achter of je favoriete mascara ergens in de aanbieding is! Dat scheelt een hoop geblader tussen alle foldertjes.

Ik houd de aanbiedingen van drogisterijen altijd nauwlettend in de gaten, dus voor mij is dit echt een uitkomst. Deze app is overigens gratis, dus dat is al helemaal mooi meegnomen. Voor alle beauty-liefhebbers die in het bezit zijn van een iPhone (en dol zijn op fijne koopjes) is dit echt een aanrader!

Klik hier om Aanbieding Beauty te downloaden (via iTunes).

P.S. Geen iPhone maar wel dol op aanbiedingen? Willemijn van LiveLifeGorgeous zet elke week de leukste aanbiedingen op een rijtje! Houd haar site op maandagen goed in de gaten om op de hoogte te blijven.

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Bedankt voor de tip:) ik heb een iPod en
  daar op wil het ook, ik heb hem meteen gedownload 🙂

 2. Moniek zegt:

  Gaaf! Ik heb 'm ook meteen gedownload 😀

 3. Gaaf, ik heb hem meteen gedownload 😀

 4. Wat een handige app! Ik ga 'm meteen downloaden!

 5. Esther zegt:

  leuke app. Heb m meteen gedownload voor mijn Ipod Touch :D:D

 6. Wat handig! Alleen heb ik geen iPhone dus… 😉

 7. Alex zegt:

  Wat handig! Helaas heb ik geen iPhone maar een BlackBerry, waar ik achteraf best spijt van heb.. Had véél liever een iPhone gehad, daar kun je veel meer mee.
  Liefs

 8. Nicole zegt:

  Super handig! Ik heb zelf geen iPhone, maar we hebben thuis wel een iPad. En daar kun je de app gelukkig ook op downloaden. 😀

 9. wat handig! Ik krijg idd altijd bij Willemijn op de site voor de aanbiedingen 🙂

 10. Elisah zegt:

  Gelijk gedowload 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.