Nagellak

Swatch: Deborah Lippmann – Candy Shop

Ik hoef vaak niet lang na te denken voordat ik iets koop, maar heel soms staat een product vrij lang op mijn wishlist. Zo heeft het bijna twee jaar geduurd voordat ik Deborah Lippmann’s Candy Shop kocht! Toen ik een paar weken geleden in Antwerpen was ben ik eindelijk eens bij Parfuma binnengestapt en kwam ik naar buiten met mijn felbegeerde aankoop. Was hij het wachten waard?

De nagellakken van Deborah Lippmann zijn in Nederland niet makkelijk in de gewone winkels te vinden (al worden ze wel bij sommige salons verkocht!), maar wel online en bij onze Zuiderburen in Antwerpen verkrijgbaar. Deborah Lippmann is een luxe nagellakmerk dat de meest geweldige (glitter)nagellakken maakt die absoluut niet standaard zijn. Zo waren zij de eersten met de confetti-achtige glitterlak Happy Birthday, die later door talloze andere merken werd nagemaakt. Uit dezelfde collectie komt Candy Shop, een roze lak bomvol gekleurde glitters.

Mijn voorkeur voor glitterlakken hoe ik jullie vast niet meer uit te leggen, dus jullie snappen wel dat ik nieuwsgierig was naar de lakjes van Deborah Lippmann. Candy Shop is mij gewoon op het lijf geschreven!

Candy Shop heeft een medium roze basis en bevat glitters in alle kleuren van de regenboog. Bovendien zijn de glitters in allerlei formaten, wat de nagellak een geweldig leuk effect geeft. De roze basis is vrij jelly-achtig, waardoor hij niet helemaal dekkend is. Daardoor zijn de glitters nog door de roze basis zichtbaar. Dat geeft de lak diepte en maakt ‘m echt anders dan wanneer je bijvoorbeeld een roze nagellak zou combineren met OPI Rainbow Connection.

De substantie van Candy Shop is vrij dik en stroperig, maar dat is met zulke glitters ook onvermijdelijk. Hoewel de basis een jelly-finish heeft is de lak nog verrassend dekkend! Eigenlijk heb je maar twee laagjes nodig om ‘m mooi dekkend te laten zijn. Een derde laag zou je nagels volledig onzichtbaar maken, maar is eigenlijk niet echt nodig.

Ik vind ‘m zo gaaf! Ik heb voordat ik deze kocht nog lange tijd gezocht naar dupes, maar eigenlijk kwam niks in de buurt. Deze is gewoon uniek! De nagellakken van Deborah Lippmann kosten €20,00 per stuk, dus zijn absoluut niet goedkoop. Je koopt deze lak echt voor de bijzondere en unieke kleuren. De houdbaarheid is echter niet heel indrukwekkend, aangezien hij na een paar dagen echt begon te slijten. Overigens is dat bij mij met glitterlakken vrij normaal, dus ik vind het niet zo erg.

Zoals ik al zei is Deborah Lippmann niet heel makkelijk verkrijgbaar in Nederland, maar je kunt online in elk geval terecht bij de webshop van Parfuma en bij Pro Makeup Store. De fysieke winkel van Parfuma vind je op Eiermarkt 15 in Antwerpen!

Dit vind je misschien ook leuk...

19 reacties

 1. Leuk artikel! Normaal hou ik zelf niet van lakjes met chunky glitters, maar dit lakje vind ik erg mooi!

 2. renoeka zegt:

  Die wil ik ooook! Alleen de prijs is echt belachelijk duur! Hoe kan een nagellak zo duur zijn!? Voor die prijs koop ik liever een andere product.

 3. Wat een mooi lakje! Zo jammer van de prijs..

 4. 20 euro vind ik toch wel wat aan de dure kant.
  Maar hij is wel super mooi!

 5. Grappig lakje, maar ik heb er geen € 20,- voor over.

 6. LaurenGlitterss zegt:

  Heel erg mooi lakje!

 7. wat een beauty!

 8. Pretty! *hearteyes*

 9. Wauw wat een prachtig lakje, wat jammer dat ze zo duur zijn!

 10. Leuk! Ben benieuwd hoe hij met één laagje over een andere kleur zou staan.

 11. Weet je dat je Deborah Lippmann bij de Hand & Foot treatment store op de Rozengracht in Amsterdam kunt krijgen? En nog wat meer leuke merken: http://www.handandfoot.nl/deborah-lippmann/

 12. Erg leuk lakje, echt prachtig! Maar die prijs, autsch. Jammer want hij is wel heel mooi.

 13. Een prachtige lak, maar ik heb er niet zoveel voor over. Maar ik begrijp dat jij dat wel heb, omdat je zo fan bent van glitterlakken. Ik zou het weer eerder neertellen voor een unieke oogschaduw!

 14. Waauw, prachtig!

 15. Wat een gaaf lakje!

 16. Wow, die is leuk! Die móet ik hebben, dacht ik! Totdat ik de prijs zag… OMG!

 17. Hallo Charlotte,

  bedankt voor je leuke review

  groetjes van Parfuma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.