Tips

Beautytip 17-01-’13

Je kunt de verpakking reinigingsdoekjes het beste ondersteboven bewaren. Daardoor zakt de vloeistof naar de eerste tissue, waardoor je telkens een goed doordrenkt schoonmaakdoekje hebt om je make-up mee te verwijderen. Hetzelfde geldt voor verpakte masker-doekjes, nagellakremover-pads of oogmakeupremover-pads. Probeer het maar eens, je zult meteen het verschil merken!

Dit vind je misschien ook leuk...

9 Reacties

 1. Astrid zegt:

  Leuk, deze wist ik nog niet! ­čśÇ

 2. Suzanne zegt:

  Wat een goede tip! Ik heb mijn verpakking meteen omgedraaid.

 3. Dit doe ik ook altijd! Werkt heel goed ­čÖé

 4. Ooh wist ik niet! ­čśÇ

 5. wat een simpele tip waar ik zelf nooit aan zou denken! Thanks zo leer je weer wat haha

 6. ah nice goede tip!

  En het was heel gezellig gisteren!!! ­čÖé

 7. Slim :D! Zelf nooit aan gedacht!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.