Tips

Beautytip 17-01-’13

Je kunt de verpakking reinigingsdoekjes het beste ondersteboven bewaren. Daardoor zakt de vloeistof naar de eerste tissue, waardoor je telkens een goed doordrenkt schoonmaakdoekje hebt om je make-up mee te verwijderen. Hetzelfde geldt voor verpakte masker-doekjes, nagellakremover-pads of oogmakeupremover-pads. Probeer het maar eens, je zult meteen het verschil merken!

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Astrid zegt:

  Leuk, deze wist ik nog niet! 😀

 2. Suzanne zegt:

  Wat een goede tip! Ik heb mijn verpakking meteen omgedraaid.

 3. Dit doe ik ook altijd! Werkt heel goed 🙂

 4. Ooh wist ik niet! 😀

 5. wat een simpele tip waar ik zelf nooit aan zou denken! Thanks zo leer je weer wat haha

 6. ah nice goede tip!

  En het was heel gezellig gisteren!!! 🙂

 7. Slim :D! Zelf nooit aan gedacht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.