Nagellak

Review: Barry M Instant Nail Effects – Black Magic

Toen ik afgelopen november in Londen was had ik onder andere het Crackle-lakje van Barry M op mijn wishlist staan. Natuurlijk was ik niet de enige die dit lakje wilde hebben (de crackle-trend was toen op z’n hoogtepunt!), dus was hij overal uitverkocht. Even later kocht ik de Nail Art-setjes van Pupa, dus de versie van Barry M was niet meer nodig. Toen ik afgelopen week in de Londense drogisterij Superdrug stond bleek dat ze deze keer de Barry M Instant Nail Effects-lakjes ruim op voorraad hadden, dus ik besloot ‘m mee te nemen.

Op deze foto heb ik Barry M Instant Nail Effects aangebracht over OPI Flower-To-Flower. In tegenstelling tot mijn behoorlijk mislukte crackle-combinatie vind ik dit een geslaagde look. Crackles doen het nou eenmaal beter wanneer er een contrasterende kleur onder gebruikt wordt!

Zoals jullie zien kraakt deze nagellak mooi open. Mocht je de voorkeur geven aan ‘grove crackle’ (grote stukken) dan kan je de lak vrij dik aanbrengen. Voor een wat fijnere crackle  (veel kleine stukjes) is het aan te raden om de lak zo dun mogelijk aan te  brengen.

Er valt weinig op deze nagellak aan te merken, want het is een prima crackle-lakje. Eigenlijk komen alle crackle-lakjes op hetzelfde neer, want het zijn over het algemeen allemaal matte nagellakken die openbarsten wanneer ze opgedroogd zijn. Het ene lakje kraakt misschien iets anders dan het andere lakje, maar ook daarin zullen ze in principe weinig verschillen. Wanneer je al in het bezit bent van een zwart crackle-lakje kan je deze beter overslaan, maar voor beginners is dit een leuk lakje om mee te spelen en dus zeker een aanrader!

Barry M Instant Nail Effects is onder andere  te koop bij Alice & Jo’s Havesentials en kost €5,10. Uiteraard is dit lakje ook op eBay te vinden.

15 Comments

 • Reply
  LacquerAddicts
  15 maart 2011 at 07:07

  Leuk! Deze combinatie is inderdaad beter geslaagd! Maar eens kijken voor Barry M lakjes!

 • Reply
  Miranda
  15 maart 2011 at 08:32

  Echt heel erg mooi! 🙂

 • Reply
  MissBeautyEtc
  15 maart 2011 at 08:32

  Mooi effect!

 • Reply
  Tamarah
  15 maart 2011 at 09:16

  leuke combinatie! hij kraakt inderdaad wel mooi!

 • Reply
  Tamara
  15 maart 2011 at 09:21

  Mooie combinatie! Ik heb deze ook en vind t ook het mooist over een licht kleurtje

 • Reply
  Aranka
  15 maart 2011 at 09:41

  Mooie combinatie! Ik kraakt wel mooi vind ik.

 • Reply
  femketje
  15 maart 2011 at 10:36

  ik wil die nog steeds zo graag 😀

 • Reply
  Mirjam
  15 maart 2011 at 10:55

  Ik heb deze ook en ik vind hem ook erg fijn! Over een roze kleur heb ik het nog niet geprobeerd, maar dat ga ik zeker eens doen want de combinatie is erg geslaagd 🙂

 • Reply
  quttie
  15 maart 2011 at 17:51

  Je hebt zo'n mooie nagels Ö

 • Reply
  Floor / Marjolein
  15 maart 2011 at 18:02

  Oh, deze wil ik ook nog 😀

 • Reply
  Indrah
  15 maart 2011 at 22:50

  Heel mooi! <3

 • Reply
  Samantha
  16 maart 2011 at 08:23

  Dit is dan idd wel leuk.
  Ik houd niet zo heel erg van crackle, maar zo geeft het wel een leuke soort rocky-uitstraling.

 • Reply
  supketchup
  16 maart 2011 at 13:31

  Ziet er leuk uit! Zeker door dat felroze eronder 😀

 • Reply
  Nerissa
  17 maart 2011 at 20:25

  wauw echt mooi! ik moet ook nog eens een crackle lakje kopen, heb ik nog steeds niet ;/

 • Reply
  Desirée
  24 maart 2011 at 17:26

  Ik heb deze ook, erg leuk!
  Sinds afgelopen week hebben ze deze bij Alice & Jo's ook in het wit, roze en lichtblauw.
  Heb op dit moment de blauwe crackle op van Barry M. Ook erg leuk! 🙂

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.