Make-up Tutorial Video's

Video: Herfstlook 2014

Het is weer de hoogste tijd voor een videotutorial! In deze video laat ik jullie een makkelijke herfstlook zien met mooie goudtinten en een beetje diepte. Just the way I like it!

Klik hier om je te abonneren op mijn kanaal. Het is gratis en je bent altijd op de hoogte van nieuwe video’s!

De video waarin ik laat zien hoe je Winged Eyeliner aanbrengt kun je hier vinden.

Gebruikte producten:
– Shiseido Perfect Refining Foundation 100
– Collection Lasting Perfection Concealer Fair
– Hema Eyebrow Pencil 11
– Bobbi Brown Natural Brow Shaper Blonde
– The Body Shop All-in-One InstaBlur Eye
MAC Eyeshadow Woodwinked, Vanilla, Wedge + Brown Down
Kiko Lasting Gel Eyeliner
– Max Factor False Lash Effect Mascara
– Kiko Soft Light Powder 01
– Kiko Bronzer Powder 102
– MAC Sheertone Shimmer Blush Plum Foolery
– Max Factor Lipfinity Always Delicate

Nagels: Luipaard Nail Art met nieuwe nagellak die ik nog niet mag laten zien 😉
Oorbellen: Forever 21

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Hele mooie herfstlook!

 2. wauw, prachtige look. thanks voor de inspiratie. Enne wat heb je mooie wimpers zeg. Daar ben ik met mijn ultrakorte haartjes heel jaloers op;)

 3. Wat een fijne stem heb jij om naar te luisteren; rustig, duidelijk en enthousiast. Je hebt een prachtige look gemaakt. De gouden kleur oogschaduw vind ik heel mooi. Leuk om te zien dat je veel verschillende merken gebruikt.

 4. Schitterende look. Goud is echt de perfecte herfstkleur.

 5. Mooie ooglook!

 6. Prachtige look, wauw! Je ziet er ontzettend goed uit!

 7. Wauw, wat een gave look!

 8. Leuk gedaan! 🙂

 9. super pretty, vind je tutorials altijd super fijn om te kijken. lekker duidelijke, niet te gehaast maar ook zeker niet langdradig 🙂

 10. Kan ik je the queen of eyelooks benoemen?

 11. ooh wat een prachtige look heb je gemaakt!
  Heel mooi gedaan

  Liefs
  Karlien

 12. Alweer een prachtige look!

 13. Jij bent gevaarlijk voor mijn portemonnee haha! Nu wil ik deze MAC oogschaduw ook hebben!!!

 14. Wat een prachtige look weer! Heerlijk filmpje om naar te kijken 🙂

 15. Majorie zegt:

  Mooie look! Ik ga de ooglook ook zeker een keer namaken. Zou je een review willen schrijven over de foundation? Ik heb ongeveer dezelfde huidtint als jij en ik ben altijd op zoek naar de perfecte foundation! 😉

 16. Denisa E zegt:

  Echt een hele mooie herfst look! Die ga ik zeker uitproberen.
  Wat mij opviel is dat je een kwast van Real technique in je filmpje gebruikt. Ik zat een beetje door je blog te neuzen en ik zag dat je een riview had gemaakt over Zoeva 104 buffer Face brush. Zoals ik kon lezen, was je daar echt super tevreden over en dus mijn vraag is waarom je toch Real Technique kwast gebruikt in je filpje ipv Zoeva 104? Ik ben namelijk opzoek naar goede foundation kwast maar ik kan dus echt niet uit deze twee kiezen! Vind je deze beter of toch die van Zoeva? 🙂

  1. Het hangt er vaak net vanaf welke kwast schoon is, maar die van Zoeva is nog wel favoriet! Maar ik mijn video’s gebruik ik het liefste schone kwasten (en die van RT is nog steeds erg fijn), dus vandaar 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.