Make-up Shoplogs

Shoplog FeelUnique.com

Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe oogschaduwbasis en besloot dat ik weer eens Urban Decay Primer Potion wilde hebben. Eerder bestelde ik producten van Urban Decay bij BeautyBay, maar daar was hij helemaal uitverkocht. Ik kwam er even later achter dat FeelUnique.com tegenwoordig ook Urban Decay verkoopt! Tja, en toen ging ik verder neuzen in de webshop en zag ik dat er behoorlijk wat korting op veel producten was.  Tja, en even later was mijn virtuele mandje aardig gevuld. Oeps! Nou ja, wel weer leuk materiaal voor een klein shoplogje en natuurlijk weer interessante producten om uit te proberen!

Ik heb nooit eerder echt over FeelUnique.com geschreven, maar het is een webshop die echt de moeite waard is. Het assortiment is gigantisch en ze verkopen veel merken die in Nederland moeilijk of niet verkrijgbaar zijn. Daarnaast vind je er ook merken die we in ons kikkerlandje wel hebben, maar die daar een stuk goedkoper zijn. En het beste van alles: ze verzenden gratis bij bestellingen van meer dan €15! Kijk, dat vind ik altijd fijn. Het verzenden duurt gemiddeld ongeveer een week, al had ik wat pech dat het door de drukte van de uitverkoop wat langer duurde. Daarnaast had ik extra pech omdat ik invoerrechten moest betalen, maar gelukkig worden die door FeelUnique vergoed omdat dat helemaal niet zou moeten (hoe netjes is dat?). Overigens had ik ook nog een kortingscode voor 10% korting, maar die is helaas nu verlopen. Met de code “SEPT145PC” krijg je tot en met 25 september trouwens nog wel 5% korting op het hele assortiment!

Shoplog FeelUnique - 5

Als eerste het product waar ik eigenlijk voor shopte, namelijk de originele Urban Decay Primer Potion (€20,80). Dit was vroeger altijd al mijn favoriete oogschaduwbasis, maar het is al weer een tijdje geleden dat ik ‘m gebruikt heb. Door de Beauty History Mystery Tag die ik met Manon filmde moest ik er weer aan denken en aangezien ik graag een nieuwe oogschaduwbasis wilde hebben, leek deze me perfect.

Shoplog FeelUnique - 4

Bij Cosmania maakte ik een tijdje geleden al even kennis met het merk First Aid Beauty, maar ik had er nog niks van geprobeerd. Daar moest verandering in komen! Ik wilde eigenlijk heel graag de reiniger proberen, maar die was op dat moment uitverkocht, dus besloot ik een kleine verpakking van de First Aid Beauty Ultra Repair Cream (€11,70) uit te proberen. Dit is één van de sterproducten en perfect voor droge plekjes. Ik ben benieuwd!

Shoplog FeelUnique - 6

Van L’Oréal bestelde ik de Super Liner Perfect Slim (€9,09). Deze eyeliner heeft een puntje als een viltstift en zou, als ik de reviews online moet geloven), heel erg goed zijn. Vaak drogen zulke eyeliners heel snel uit of blijven ze niet goed zitten, maar aangezien deze een stukje goedkoper was dan hier in Nederland, besloot ik het erop te wagen. Ik ben heel erg benieuwd naar deze, ik hoop dat ik ‘m net zo fijn ga vinden als de Physician’s Formula Eyeliner waar ik zo dol op ben.

Shoplog FeelUnique - 3

Ik vind het leuk om nieuwe producten voor mijn nagels uit te proberen en kwam de Burt’s Bees Lemon Cuticle Creme (€7,15) tegen. Deze heb ik jaren geleden al eens gebruikt, maar ik weet echt niet meer wat ik er toen van vond. Ik ben dol op citroen en de reviews zijn erg positief, dus die ga ik nog een keertje opnieuw uittesten.

Shoplog FeelUnique - 2

Als shopte ik nog Rimmel Brow This Way (€5,19), een nieuwe getinte wenkbrauwgel van Rimmel. Ik heb geen idee of deze al in Nederland te koop is, maar hij ziet er echt heel goed uit. Dit is trouwens de kleur ‘Blonde’, maar er zijn nog een paar andere kleuren verkrijgbaar. Ik ben benieuwd of deze gaat bevallen! En stiekem hoop ik dat het een goed alternatief is voor mijn dure wenkbrauwgel van Bobbi Brown…

Een klein, maar fijn shoplogje! Ik had echt al een hele tijd geen beautydingetjes meer online geshopt. Maar nu heb ik het al weer behoorlijk te pakken en overweeg om nog een paar andere dingen van onder andere First Aid Beauty te bestellen. Heeft iemand daar al eens wat van geprobeerd? Daarnaast ben ik ook wel benieuwd naar een paar dingen van Korres, dus het zal vast niet lang meer duren voordat jullie weer een shoplogje voorbij zullen zien komen, hihi.

27 Comments

 • Reply
  Denise
  11 september 2014 at 17:50

  Aah die superliner gebruik ik iedere dag, ik vind ‘m erg fijn!

 • Reply
  femketje
  11 september 2014 at 17:51

  ben best benieuwd naar die liner ;D

 • Reply
  Modenise
  11 september 2014 at 18:06

  Leuke shoplog. Ik ben benieuwd naar de Super Liner.

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  11 september 2014 at 18:32

  Die Super Liner ziet er fantastisch uit!

 • Reply
  beautydiarynl
  11 september 2014 at 18:38

  Leuke aankoopjes!

 • Reply
  Sharona
  11 september 2014 at 18:39

  Ik hou van feelunique. Ik heb er tot nu toe nog nooit invoerrechten over hoeven te betalen. Mijn laatste bestelling was het Pulp fiction oogschaduw palette van Urban Decay. Donderdag besteld en dinsdag in huis!

 • Reply
  José
  11 september 2014 at 18:40

  Fijne producten heb je gekocht!

 • Reply
  chucky1012
  11 september 2014 at 18:54

  Dat ziet er heel goed uit 😉

 • Reply
  DIonne
  11 september 2014 at 19:04

  Wat een mooie aankopen!

 • Reply
  Idhuna
  11 september 2014 at 19:09

  Hele leuke shoplog! Mooie foto’s zeg!

 • Reply
  Rianne
  11 september 2014 at 19:17

  Wat netjes dat ze de invoerrechten vergoeden zeg! Urban Decay Primer Potion is inderdaad erg fijn, het is voor mij de enige oogschaduwbasis waarbij m’n oogschaduw goed blijft zitten!

 • Reply
  Jana
  11 september 2014 at 19:59

  Hele mooie aankoopjes, deze webshop vind ik zelf heel erg fijn ^^ x

 • Reply
  Manon
  11 september 2014 at 20:00

  Wat een mooie producten!

 • Reply
  TingTing
  11 september 2014 at 20:32

  Ik ben benieuwd wat je van de Rimmel wenkbrauwgel en de Loreal liner gaat vinden 😀 Ze hadden ook theBalm in de aanbieding bij feelunique! :O Had nog even gedacht om nog iets te bestellen, maar toch mezelf ingehouden :3

 • Reply
  Nikki
  11 september 2014 at 20:58

  Ik bestel ook altijd bij FeelUnique, heerlijke webshop!

 • Reply
  suus
  11 september 2014 at 23:14

  Heeyyy wat lees ik nu, vergoeden zij invoerrechten? ! Ik had pas real techniques borstels en bareminerals primer besteld en moest bijna 25 euro betalen aan dd postbode :(. Maar dat had ik dus terug kunnen krijgen? *baalt van weggooien van die brief*.

 • Reply
  beautyforgirls
  11 september 2014 at 23:38

  Wat een leuke dingen heb je geshopt.
  liefs xxx

 • Reply
  Brechtje
  12 september 2014 at 08:32

  Hoe heb je de invoerrechten teruggekregen? Heb deze week ook 33 euro betaald. Daarvoor nooit .

 • Reply
  Beau
  12 september 2014 at 09:24

  Ik ben erg benieuwd naar de reviews hiervan 🙂

 • Reply
  Karlijn
  12 september 2014 at 16:03

  Wat een leuke spulletjes! Ben erg benieuwd naar de First Aid Beauty Ultra Repair Cream 🙂

 • Reply
  Chiara
  12 september 2014 at 21:23

  Het klopt wel dat er invoerrechten betaald moeten worden, omdat Feelunique verzendt vanaf de kanaaleilanden en die vallen niet onder de EU.
  Maar daar ga je niet vanuit als je de website ziet, dus ik kwam er ook pas achter toen ik een rekening kreeg. Maar de service van het terugbetalen is gelukkig geweldig.

 • Reply
  nenacecilia
  13 september 2014 at 20:06

  Ik vooral benieuwd naar je review van de liner van L’Oréal 🙂

 • Reply
  Linda / Oh My Beauty
  13 september 2014 at 20:51

  Leuke aankoopjes!

 • Reply
  Fashion meets Beauty
  14 september 2014 at 13:08

  De Urban Decay Primer Potion blijft mijn holy grail wat primers betreft..

 • Reply
  Ari Luijben
  26 november 2014 at 19:44

  Nou ik ben helemaal niet zo tevreden, de eerste order ging goed, de tweede echter niet bestelde shampoo jason, twee voor de prijs van een, maar……krijger maar een geleverd. Inmiddels drie weken aan het mailen, maar ze snappen het niet, je wordt van het kastje ………
  Waardeloos dus.
  Groet,
  Ari

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.