Make-up Reviews

Review: MAC Kissable Lipcolour – Woo Me (Peacocky)

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat MAC afgelopen weekeinde (alweer!) een nieuwe collectie heeft uitgebracht. De Peacocky-collectie is iets kleiner dan veel van de andere tijdelijke collecties van MAC, maar er zaten wel twee nieuwe series producten bij die deze collectie de moeite waard maken. De eerste nieuwe producten waren de Mega Metal Eyeshadows, een lijn zeer goed gepigmenteerde oogschaduws. De andere toevoegingen aan het assortiment waren de zogenaamde Kissable Lipcolours. Aangezien ik volgende maand weer een paar dagen naar Londen ga besloot ik mij te beperken tot slechts één product uit de Peacocky-collectie. Na uitgebreid gesnuffeld te hebben koos ik voor een Kissable Lipcolour in de kleur Woo Me.

De Kissable Lipcolours vallen het beste te omschrijven als een combinatie tussen een lipstick en een lipgloss. Ze hebben volgens MAC de dekking en houdbaarheid van een lipstick, maar tegelijkertijd ook de glanzende finish van een lipgloss. Dat klinkt mij als muziek in de oren, want ik vind lipgloss vaak niet dekkend genoeg en vind de structuur van de meeste lipsticks niet prettig aanvoelen. Dit is dus zeker een product voor mij!

De Kissable Lipcolours zijn in allerlei verschillende kleuren verkrijgbaar, variërend van zachtroze tot knalrood (en zelfs blauw!). Aangezien mijn make-up de laatste tijd een beetje naar nude-tinten neigt besloot ik voor een natuurlijke tint te gaan. De kleur die het beste bij mijn wensen aansloot was Woo Me, een kleur die perfect voor mij bleek te zijn. Het probleem met nude-tinten is namelijk dat de meeste kleuren vrij sterk naar bruin neigen. Op de één of andere manier laten bruintinten mij er opeens een stuk ouder uitzien, dus deze kleuren mijd ik liever. Woo Me is daarom perfect, want deze kleur is precies perzik/roze-achtig genoeg!

De structuur van de Kissable Lipcolours is exact zoals deze door MAC omschreven wordt. Op je lippen voelt de Lipcolour echt aan als een lipgloss (gelukkig wel iets minder plakkerig!), maar het product dekt als een lipstick:

kale lippen

lippen met Woo Me

Zoals op de foto te zien is gaat de Lipcolour een klein beetje in de lijntjes van de lippen zitten. Dat is bij dit type kleuren helaas vaak het geval, dus ik stoor me er eigenlijk niet meer aan. Ook moet je er op letten dat je lippen vrij van velletjes zijn, want ook die worden makkelijk door deze kleuren geaccentueerd. Ik raad je dan ook aan om van tevoren je lippen eventjes te scrubben en vervolgens een lippenbalsem aan te brengen.

Wanneer ik lipproducten review merk ik dat jullie erg benieuwd zijn naar een full face-foto, dus bij deze:

Ik vind het altijd moeilijk om de houdbaarheid van dit type product te beoordelen, aangezien lipproducten het nooit echt lang op mijn lippen uithouden. Mijn eerste indruk is dat de houdbaarheid te vergelijken is met een romige lipstick en dus wat mij betreft in orde is. Overigens kan een lippenbalsem de houdbaarheid van lipproducten sterk beïnvloeden en verkorten, dus houd daar rekening mee.

Mijn eerste indruk van de Kissable Lipcolours is erg goed en ik vind het ontzettend jammer dat ze maar tijdelijk verkrijgbaar zijn. Ik zit er dan ook over te denken om misschien een backup van Woo Me aan te schaffen, juist omdat ik de kleur zo fijn vind. Ook wil ik de andere kleuren ook nog even bekijken, want ik zou er nog wel eentje willen. Enfin, de Kissable Lipcolours zijn wat mij betreft echte aanraders. Ik ben groot fan van de kleur Woo Me, maar ik raad jullie aan om ook even een kijkje te nemen bij de andere kleuren, want er zit voor iedereen wel wat tussen!

De Kissable Lipcolours maken onderdeel uit van de MAC Peacocky-collectie en zijn tijdelijk verkrijgbaar. Een Kissable Lipcolour kost €19,00 en is verkrijgbaar bij alle verkooppunten van MAC.

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Heb hem ook, is echt een mooie kleur. Hij staat je super!

 2. Ja ik ga morgen ook eentje halen ^^ daar zat ik het meeste naar op te kijken.
  Maar wat vind je van de eyeshadows btw?

 3. deltacephei zegt:

  Hij staat je echt mooi!

 4. Mooi kleurtje!

  PS jouw lippen doen me altijd een beetje denken aan die van Anna Popplewell 😉 http://4.bp.blogspot.com/_2rs-rH0BqRg/SaupdJ5OVqI

 5. Teddy zegt:

  Een heel mooi kleurtje, staat je heel mooi!

 6. Celine zegt:

  Woo me is ook mooi! Ik heb zelf So Vain en ben er hélemaal verliefd op!

 7. wauw, echt een mooie kleur!

 8. Ik vind hem wat te licht, maar ik zag op een andere site wel een hele mooie!
  hij staat je wel mooi btw

 9. Wauw, heel mooi 😀 Wat kleuren betreft hebben we precies dezelfde smaak, grappig om te zien 🙂

 10. Wauw! Die ziet er echt mooi uit!!

 11. DianaAPBL zegt:

  Oh wat mooi <3

 12. ziet er erg mooi uit die kleur! Staat je goed

 13. Ik heb Woo Me ook gekocht! Hij is so pretty! Enchantee is trouwens ook helemaal geweldig, die heb ik ook gekocht!

 14. nailsbylaura zegt:

  Wauw! Hij staat prachtig bij je schitterende hoofd! Wat ben jij toch een beauty!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.