Make-up Reviews

Review: MAC Mineralize Glass – Got Style! + Mineralize Rich Lipstick – Be A Lady

Het ia alweer een tijdje geleden dat ik over MAC heb geschreven. Vroeger zat ik bovenop elke collectie en kon ik je zo vertellen wanneer welke Limited Edition-serie in de winkel lag. Inmiddels houd ik het niet meer zo bij, maar MAC is nog steeds een van mijn favoriete merken. Onlangs werd de Mineralize serie uitgebreid met nieuwe lipproducten, namelijk de Mineralize Glass en Mineralize Rich Lipstick. Ik heb van elk type eentje uitgeprobeerd en die ga ik jullie laten zien!

De Mineralize Glass (€25,50) schijnt verrijkt te zijn met 77 mineralen, die helpen te hydrateren. Uhm, juist ja. Ik ben altijd dol op de Mineralize-serie (vooral de Mineralize Skinfinish Natural is favoriet), maar dat is vooral vanwege de mooie natuurlijke gloed die veel van de producten geven. Mineralize Glass is in elk geval een mooie glanzende lipgloss die belooft te hydrateren en een mooie glans te geven. Dat is altijd goed natuurlijk!

Ik heb de kleur Got Style!, een tint die omschreven wordt als ‘medium koel paars’. Op basis van de kleur in de huls had ik ‘m toch wel wat donkerder verwacht! Het is en blijft natuurlijk een liplgoss, dus het is logisch dat het niet een intense kleur is.

Ik dacht even dat de tint niet goed bij mijn huid zou passen omdat hij vrij koel is, maar dat valt heel erg mee! Ik vind het een mooie subtiele kleur, maar heel spannend is het zeker niet. De glans is overigens wel perfect en de substantie voelt erg prettig op mijn lippen. Goed verzorgend, maar nauwelijks plakkerig en totaal anders dan ik van de meeste MAC lipglossen gewend ben. Ik denk dat ik hier nog wel een ander kleurtje van wil hebben!

De Mineralize Rich Lipstick (€27,50) belooft wederom 77 mineralen en het speciale ‘Moist Complex’ dat je lippen hydrateert. Leuk bedacht, maar het is natuurlijk gewoon een lichte en fijne hydraterende lipstick. Ik houd wel van dit type, zeker tijdens de zomer! De verpakking van deze lipstick voelt trouwens extra luxe aan. Hij is wat groter en zwaarder dan de andere MAC lipsticks en heeft een magnetische sluiting. Een leuk detail!

Dit is Be A Lady, door MAC omschreven als ‘medium koraal’. Deze tint past perfect in mijn straatje! Koraal is mijn favoriete kleur om als lipstick te dragen en toevallig is deze weer net even anders dan de andere koraaltinten die ik heb. Hij is wat roder en iets minder roze dan bijvoorbeeld Inglot 106, een tint die ik nog steeds graag draag.

Deze kleur is behoorlijk in your face, maar dat vind ik juist gaaf. Ik droeg deze vorige week toen het zulk lekker weer was en ik merkte dat het een echte aandachtstrekker was. Je moet er dus wel van houden, maar dat vind ik op z’n tijd ook wel weer leuk. De substantie van deze lipstick is trouwens echt geweldig. De substantie is ontzettend romig, verzorgend, maar wel gepigmenteerd. Yep, dit is een fijne.

De Mineralize Glass is leuk, maar vooral de Mineralize Rich Lipstick vind ik geweldig. Dat komt natuurlijk door de mooie kleur, maar ook de substantie is perfect. Overigens vind ik het wel opvallend dat deze producten aan de dure kant zijn. De Mineralize-serie is sowieso altijd iets duurder dan de andere items van MAC, maar ik kan me voorstellen dat niet iedereen zin heeft om zoveel geld voor een lipproduct neer te leggen. Toch vind ik dat de Mineralize Rich Lipstick wel erg goed is en dat ik die nog wel de prijs waard vind, maar dat is natuurlijk aan iedereen om voor zichzelf af te wegen. Er zitten in elk geval leuke tinten tussen!

De MAC Mineralize Glass en de Mineralize Lipstick zijn verkrijgbaar bij de verkooppunten van MAC en de MAC webshop. Deze producten zullen als het goed is onderdeel worden van het vaste assortiment.

41 Comments

 • Reply
  Laura
  7 april 2014 at 06:34

  Mooie producten en dan vind ik vooral de lipstick echt prachtig! 😀

 • Reply
  Shivani | BYSHIVANI
  7 april 2014 at 07:02

  Die lipstick is echt heel erg mooi!

 • Reply
  Dana
  7 april 2014 at 07:12

  Mooie producten vooral de lipstick!

 • Reply
  Dionne
  7 april 2014 at 07:23

  Wat een mooie producten!

 • Reply
  Svenja
  7 april 2014 at 07:30

  Vooral de lipstick vind ik prachtig <3

 • Reply
  beautybysandra
  7 april 2014 at 07:35

  Die lipstick is echt prachtig!

 • Reply
  Paola
  7 april 2014 at 08:05

  De lipstick vind ik heel erg mooi! Ik hou ook wel van een knallende kleur op mijn lippen!

 • Reply
  Michaela
  7 april 2014 at 08:10

  Wauw, wat een prachtige producten! Vooral die lipstick vind ik super mooi 🙂

 • Reply
  Fashion meets Beauty
  7 april 2014 at 08:27

  “Be a lady” is echt een heel mooi kleurtje!

 • Reply
  Daisy
  7 april 2014 at 08:35

  Mineralize Rich Lipstick Be a Lady staat je echt stunning! Love it!

 • Reply
  Manon
  7 april 2014 at 08:44

  Oeh, ik vind vooral de lipstick erg mooi staan bij je 🙂

 • Reply
  nenacecilia
  7 april 2014 at 09:00

  Ik vind de kleur juist lekker zacht!

 • Reply
  Beautydagboek
  7 april 2014 at 09:23

  Mooie kleur lipstick! Heel gaaf!

 • Reply
  Julia
  7 april 2014 at 09:52

  Die koraalkleur staat je super!! xo

 • Reply
  Karen
  7 april 2014 at 10:31

  De lipstick is prachtig. Zal niet bij iedereen staan, maar bij jou staat ‘ie geweldig.

 • Reply
  Nikki
  7 april 2014 at 10:57

  Wauw ik vind echt alle twee de kleuren heel mooi. Ze staan je goed! 🙂

 • Reply
  Todayslife
  7 april 2014 at 11:00

  Ik vind de lipstick prachtig!

 • Reply
  femketje
  7 april 2014 at 11:14

  gorgeous lipstick!

 • Reply
  Monique
  7 april 2014 at 11:29

  Wat is de lipstick prachtig!

 • Reply
  Manon
  7 april 2014 at 13:23

  Ik vind de lipstick erg mooi!

 • Reply
  Daisy
  7 april 2014 at 14:35

  Wat een leuke kleuren ! Je staat er echt goed mee.

  Groetjes,
  Daisy
  greendaisys.wordpress.com

 • Reply
  pamela
  7 april 2014 at 14:43

  de lipstick is prachtig!!

 • Reply
  Eline
  7 april 2014 at 15:28

  Prachtig! De lipstick vind ik echt super en die staat je ook echt héél erg mooi 😀

 • Reply
  Pink Rose
  7 april 2014 at 15:44

  Goede keuze! Ben ik ook weer blij dat ik paar weekjes geleden voor Be a Lady koos.

 • Reply
  Beau
  7 april 2014 at 16:48

  Ze staan je allebei echt mooi! Bij de eerste kleur dacht ik nog oei, hoe zou deze staan? Je kan hem goed hebben!

 • Reply
  Charile
  7 april 2014 at 16:52

  Mooie producten!

 • Reply
  Tess Evea
  7 april 2014 at 19:47

  Wauw, de lipstick vind ik echt prachtig.

 • Reply
  Vintage It
  7 april 2014 at 20:05

  Mooie kleurtjes!

 • Reply
  Jana
  7 april 2014 at 20:10

  De lipstick is heel mooi 😀 x

 • Reply
  Karlien - Polished Cats
  7 april 2014 at 20:16

  Leuke producten! De lipgloss valt niet enorm op, maar wow die lipstick! Praaaachtig

  Liefs,
  Karlien

 • Reply
  TingTing
  7 april 2014 at 21:41

  Vraagje: hoe lang blijft de lipstick goed zitten zonder lipliner? En met lipliner? Mooie duidelijke review en foto’s verder! 😀

  • Reply
   Charlotte
   7 april 2014 at 21:55

   Ik draag deze gewoon zonder lipliner, omdat dat bij deze wel ‘kan’. Hij blijft ongeveer een uur of 3-4 netjes zitten, maar daarna moet je hem wel even bijwerken!

 • Reply
  Beautyjuf
  7 april 2014 at 22:02

  Beide producten staan je heel mooi! Je ziet er stralend uit op de foto’s 🙂 Volgens mij zit je lekker in je vel!

 • Reply
  jennifer
  7 april 2014 at 22:21

  Wat een super mooie lipstick. echt hardstikke mooi!

 • Reply
  Mirjam Quaak
  7 april 2014 at 22:25

  Mooi zeg. Je staat mooi op de foto’s ! Vind vooral de lipgloss mooi bij je staan ♡

 • Reply
  saskia
  7 april 2014 at 23:04

  De lipstick ziet er geweldig uit!

 • Reply
  Roxanne
  8 april 2014 at 17:29

  Wauw, mooi! Vooral de lipstick 🙂

 • Reply
  Amelie
  8 april 2014 at 18:31

  Ik vind de lipglass heel erg mooi, maar de lipstick staat je beter!

 • Reply
  BeautyNailsJana
  9 april 2014 at 00:21

  Wauw! Die lipstick, echt fantastisch 🙂

 • Reply
  Mandy
  9 april 2014 at 20:11

  Echt mooie producten! Vooral de lipstick vind ik echt geweldig mooi!

 • Reply
  Maudi
  10 april 2014 at 20:18

  Hoi Charlotte,

  Ik wil even zeggen dat ik jouw filmpjes en artikelen altijd heel leuk vind, lekker vrolijk!
  En omdat ik op youtube geen comments kan achterlaten (bij de video van Femme, de recensie over Divergent) laat ik hier maar even weten dat de Mortal Instruments serie van Cassandra Clare ook heel leuk is om te lezen!

  XO Maudi

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.