Make-up Reviews

Review: MAC Mineralize Glass – Got Style! + Mineralize Rich Lipstick – Be A Lady

Het ia alweer een tijdje geleden dat ik over MAC heb geschreven. Vroeger zat ik bovenop elke collectie en kon ik je zo vertellen wanneer welke Limited Edition-serie in de winkel lag. Inmiddels houd ik het niet meer zo bij, maar MAC is nog steeds een van mijn favoriete merken. Onlangs werd de Mineralize serie uitgebreid met nieuwe lipproducten, namelijk de Mineralize Glass en Mineralize Rich Lipstick. Ik heb van elk type eentje uitgeprobeerd en die ga ik jullie laten zien!

De Mineralize Glass (€25,50) schijnt verrijkt te zijn met 77 mineralen, die helpen te hydrateren. Uhm, juist ja. Ik ben altijd dol op de Mineralize-serie (vooral de Mineralize Skinfinish Natural is favoriet), maar dat is vooral vanwege de mooie natuurlijke gloed die veel van de producten geven. Mineralize Glass is in elk geval een mooie glanzende lipgloss die belooft te hydrateren en een mooie glans te geven. Dat is altijd goed natuurlijk!

Ik heb de kleur Got Style!, een tint die omschreven wordt als ‘medium koel paars’. Op basis van de kleur in de huls had ik ‘m toch wel wat donkerder verwacht! Het is en blijft natuurlijk een liplgoss, dus het is logisch dat het niet een intense kleur is.

Ik dacht even dat de tint niet goed bij mijn huid zou passen omdat hij vrij koel is, maar dat valt heel erg mee! Ik vind het een mooie subtiele kleur, maar heel spannend is het zeker niet. De glans is overigens wel perfect en de substantie voelt erg prettig op mijn lippen. Goed verzorgend, maar nauwelijks plakkerig en totaal anders dan ik van de meeste MAC lipglossen gewend ben. Ik denk dat ik hier nog wel een ander kleurtje van wil hebben!

De Mineralize Rich Lipstick (€27,50) belooft wederom 77 mineralen en het speciale ‘Moist Complex’ dat je lippen hydrateert. Leuk bedacht, maar het is natuurlijk gewoon een lichte en fijne hydraterende lipstick. Ik houd wel van dit type, zeker tijdens de zomer! De verpakking van deze lipstick voelt trouwens extra luxe aan. Hij is wat groter en zwaarder dan de andere MAC lipsticks en heeft een magnetische sluiting. Een leuk detail!

Dit is Be A Lady, door MAC omschreven als ‘medium koraal’. Deze tint past perfect in mijn straatje! Koraal is mijn favoriete kleur om als lipstick te dragen en toevallig is deze weer net even anders dan de andere koraaltinten die ik heb. Hij is wat roder en iets minder roze dan bijvoorbeeld Inglot 106, een tint die ik nog steeds graag draag.

Deze kleur is behoorlijk in your face, maar dat vind ik juist gaaf. Ik droeg deze vorige week toen het zulk lekker weer was en ik merkte dat het een echte aandachtstrekker was. Je moet er dus wel van houden, maar dat vind ik op z’n tijd ook wel weer leuk. De substantie van deze lipstick is trouwens echt geweldig. De substantie is ontzettend romig, verzorgend, maar wel gepigmenteerd. Yep, dit is een fijne.

De Mineralize Glass is leuk, maar vooral de Mineralize Rich Lipstick vind ik geweldig. Dat komt natuurlijk door de mooie kleur, maar ook de substantie is perfect. Overigens vind ik het wel opvallend dat deze producten aan de dure kant zijn. De Mineralize-serie is sowieso altijd iets duurder dan de andere items van MAC, maar ik kan me voorstellen dat niet iedereen zin heeft om zoveel geld voor een lipproduct neer te leggen. Toch vind ik dat de Mineralize Rich Lipstick wel erg goed is en dat ik die nog wel de prijs waard vind, maar dat is natuurlijk aan iedereen om voor zichzelf af te wegen. Er zitten in elk geval leuke tinten tussen!

De MAC Mineralize Glass en de Mineralize Lipstick zijn verkrijgbaar bij de verkooppunten van MAC en de MAC webshop. Deze producten zullen als het goed is onderdeel worden van het vaste assortiment.

Dit vind je misschien ook leuk...

41 reacties

 1. Mooie producten en dan vind ik vooral de lipstick echt prachtig! 😀

 2. Die lipstick is echt heel erg mooi!

 3. Mooie producten vooral de lipstick!

 4. Wat een mooie producten!

 5. Vooral de lipstick vind ik prachtig <3

 6. Die lipstick is echt prachtig!

 7. De lipstick vind ik heel erg mooi! Ik hou ook wel van een knallende kleur op mijn lippen!

 8. Wauw, wat een prachtige producten! Vooral die lipstick vind ik super mooi 🙂

 9. “Be a lady” is echt een heel mooi kleurtje!

 10. Mineralize Rich Lipstick Be a Lady staat je echt stunning! Love it!

 11. Oeh, ik vind vooral de lipstick erg mooi staan bij je 🙂

 12. Ik vind de kleur juist lekker zacht!

 13. Mooie kleur lipstick! Heel gaaf!

 14. Die koraalkleur staat je super!! xo

 15. De lipstick is prachtig. Zal niet bij iedereen staan, maar bij jou staat ‘ie geweldig.

 16. Wauw ik vind echt alle twee de kleuren heel mooi. Ze staan je goed! 🙂

 17. Ik vind de lipstick prachtig!

 18. gorgeous lipstick!

 19. Wat is de lipstick prachtig!

 20. Ik vind de lipstick erg mooi!

 21. Wat een leuke kleuren ! Je staat er echt goed mee.

  Groetjes,
  Daisy
  greendaisys.wordpress.com

 22. de lipstick is prachtig!!

 23. Prachtig! De lipstick vind ik echt super en die staat je ook echt héél erg mooi 😀

 24. Pink Rose zegt:

  Goede keuze! Ben ik ook weer blij dat ik paar weekjes geleden voor Be a Lady koos.

 25. Ze staan je allebei echt mooi! Bij de eerste kleur dacht ik nog oei, hoe zou deze staan? Je kan hem goed hebben!

 26. Mooie producten!

 27. Wauw, de lipstick vind ik echt prachtig.

 28. Mooie kleurtjes!

 29. De lipstick is heel mooi 😀 x

 30. Leuke producten! De lipgloss valt niet enorm op, maar wow die lipstick! Praaaachtig

  Liefs,
  Karlien

 31. TingTing zegt:

  Vraagje: hoe lang blijft de lipstick goed zitten zonder lipliner? En met lipliner? Mooie duidelijke review en foto’s verder! 😀

  1. Ik draag deze gewoon zonder lipliner, omdat dat bij deze wel ‘kan’. Hij blijft ongeveer een uur of 3-4 netjes zitten, maar daarna moet je hem wel even bijwerken!

 32. Beide producten staan je heel mooi! Je ziet er stralend uit op de foto’s 🙂 Volgens mij zit je lekker in je vel!

 33. Wat een super mooie lipstick. echt hardstikke mooi!

 34. Mirjam Quaak zegt:

  Mooi zeg. Je staat mooi op de foto’s ! Vind vooral de lipgloss mooi bij je staan ♡

 35. De lipstick ziet er geweldig uit!

 36. Wauw, mooi! Vooral de lipstick 🙂

 37. Ik vind de lipglass heel erg mooi, maar de lipstick staat je beter!

 38. Wauw! Die lipstick, echt fantastisch 🙂

 39. Echt mooie producten! Vooral de lipstick vind ik echt geweldig mooi!

 40. Maudi zegt:

  Hoi Charlotte,

  Ik wil even zeggen dat ik jouw filmpjes en artikelen altijd heel leuk vind, lekker vrolijk!
  En omdat ik op youtube geen comments kan achterlaten (bij de video van Femme, de recensie over Divergent) laat ik hier maar even weten dat de Mortal Instruments serie van Cassandra Clare ook heel leuk is om te lezen!

  XO Maudi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.