Lifestyle Shoplogs Video's

Filmpje: Shoplog Nike + H&M Sport

Het is weer even geleden, maar ik heb eindelijk weer een sportshoplog opgenomen! Ik shopte deze keer weer bij Nike en H&M, het zou eens niet zo zijn… Ik kwam trouwens nog een kortingscode tegen waarmee je 10% korting op de sale van Nike in de webshop krijgt! Gebruik daarvoor de code 10MVP, hij is geldig t/m 13 april 2014. Je kunt alle items van H&M gewoon nog in de webshop vinden.

Nagellak: OPI Don’t Bossa Me Around
Lipstick: Flormar Deluxe Cashmere Lipstick Stylo DC34
Oorbellen: Forever 21

 

24 Comments

 • Reply
  Sofie
  8 april 2014 at 06:41

  Wat een mooie items heb je gekocht!

 • Reply
  Charile
  8 april 2014 at 07:11

  Mooie items!

 • Reply
  Michaela
  8 april 2014 at 07:28

  Super leuk filmpje! Leuke aankoopjes ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Natascha
  8 april 2014 at 08:00

  Wat een toffe spullen heb je gekocht! Ik vind vooral de shirts van h&m ideaal.

 • Reply
  Svenja
  8 april 2014 at 08:27

  Fijne items heb je gekocht. Ik vind de sportkleding bij de h&m altijd erg leuk!

 • Reply
  Manon
  8 april 2014 at 08:58

  Leuke spulletjes heb je gekocht! Vind vooral dat oranje/roze (hele strakke) topje van H&M leuk!

 • Reply
  A
  8 april 2014 at 09:28

  Van mij mag je wel met je sportshoplogs stoppen ik vind t wel een beetje veel worden nu het word een beetje vervelend nu Sorry

 • Reply
  Daisy
  8 april 2014 at 09:36

  Wat een leuke spullen allemaal ! Je geeft me weer motivatie om mijn sportkledij boven te halen haha ๐Ÿ™‚
  Je hebt echt een leuke kledingstijl.

  Groetjes,
  Daisy
  greendaisys.wordpress.com

 • Reply
  Maaike
  8 april 2014 at 10:30

  Wow, wat een leuke items! Ik krijg gelijk weer motivatie en inspiratie om ook weer eens de sportkleren op te zoeken, haha! Vooral die roze sport BH van Nike is geweldig!

 • Reply
  Caroline
  8 april 2014 at 10:54

  Wil je eens je fitnessroutine filmen? ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Lianne
  8 april 2014 at 11:00

  De tops aan het begin (die zwarte en die met roze en oranje) zijn 17,95 (niet 12 :x)

  Werd helemaal enthousiast van het filmpje om ook weer te kijken xD Haha!

 • Reply
  DIY Monday
  8 april 2014 at 11:24

  Leuke spulletjes heb je geshoped!

 • Reply
  Josanne
  8 april 2014 at 13:27

  gave aankoopjes! Ik sport zelf ook erg veel ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Edith
  8 april 2014 at 13:37

  Wat een leuke aankoopjes! Ik ga zeker een keer bij de H&M kijken voor sportkleding!

 • Reply
  ulya
  8 april 2014 at 16:15

  ALWEER ??? begint beetje saai te worden !

 • Reply
  Karlijn
  8 april 2014 at 19:41

  Wat een leuke kleren! Ik ben ook nog op zoek naar sportkleding, dus binnenkort maar even kijken bij de H&M! ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Manon
  8 april 2014 at 20:29

  Leuke aankopen heb je gedaan!

 • Reply
  Manuela
  8 april 2014 at 20:33

  Wat een super leuke kleding! Vind het ook enorm tof dat je zulke opvallende en gave leggings draagt. Je sport filmpjes motiveren me inderdaad om te gaan sporten, maar ik moet eerlijk zeggen dat dat ook deels komt doordat je zo’n spontane en vrolijke meid bent! Ik krijg ook gewoon gelijk de neiging om leuke sportkleding te kopen door je shoplogs, haha!

 • Reply
  Marissa
  9 april 2014 at 11:27

  Super leuke sportkleding heb je gekocht! Ik had een vraagje ivm de sportbh’s. Ik ben al heel lang opzoek naar een goede sportbh, maar ik heb ook best wel een grote cupmaat (en wel wat grotere omtrek dan jij hebt) waardoor ik nooit goede kon vinden. Ik vroeg me af of het wel genoeg steun geeft, aangezien wanneer ik ren bijv. het heel erg pijn gaat doen anders. Ik denk dat je er wel een beetje ervaring mee hebt, dus ik hoop dat je me kan helpen ๐Ÿ™‚

  • Reply
   Charlotte
   9 april 2014 at 12:22

   Tja, dat is lastig te bepalen. Ik doe zelf niet aan hardlopen, maar ik twijfel of ze dan voldoende stuen gaan geven. In dat geval zou ik toch eens kijken of je bij bijvoorbeeld Shock Absorber een goede kunt vinden. Ik heb er een keer eentje besteld bij Sportsbrabar.com, daar zijn ze goed betaalbaar.

   • Reply
    Marissa
    9 april 2014 at 12:56

    Dankje voor je reactie! Ik ga eens op die site kijken! In ieder geval heel erg bedankt ๐Ÿ™‚

 • Reply
  laura
  9 april 2014 at 15:04

  zo leuk die sport shoplogs!!!
  zou je ook een keer wat sportoutfits kunnen laten zien en hoe je ze combineert?

  • Reply
   laura
   9 april 2014 at 15:05

   ik draag namelijk altijd zwart! haha! durf niet zo goed in felle kleuren naar de sportschool, daarom vind ik het zo stoer om te zien dat jij er eigenlijk schijt aan hebt!!

 • Reply
  Eline
  9 april 2014 at 18:39

  Hahahaha ik moest lachen om dat laatste: je shopt gewoon veel voor onze gezondheid :p LOL! Het is trouwens wel echt zo: van jouw vrolijke enthousiaste sportklerenshoplogs raak ik wel gemotiveerd om ook weer te gaan sporten! Ik heb nu net mijn tentamenweek achter de rug en in drukke (school)periodes sport ik zelden/nooit en eet ik zeer ongezond รฉn veel, zucht… Deze video laat mij inzie dat ik echt weer aan de slag moet! Morgen gelijk weer een rondje rennen en buikspieroefeningen ๐Ÿ˜€

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.