Make-up Reviews

Review: Make Up Store Eyeshadows

Eerder liet ik jullie de oogpotloodjes van Make Up Store zien en vertelde ik dat ik groot fan van dit merk ben. Andere fijne producten uit het assortiment zijn de oogschaduws. Ook daar heb ik een aantal van verzameld en ik ben absoluut van plan er nog een heleboel bij te kopen. Make Up Store heeft twee soorten oogschaduw in vaste vorm, namelijk Microshadows en Cybershadows. De oogschaduws die ik heb zijn Microshadows en die zijn te herkennen aan de grote pannetjes.

City Jungle | Smaragde | Masai | Muffin | Famous

City Jungle is een prachtige zeegroene kleur met gouden shimmers erin. Deze kleur vind ik echt prachtig, maar ik draag ‘m tegenwoordig vrij weinig. Ik denk dat ik ‘m maar een keer met wat goud- en bruintinen ga proberen voor een iets rustigere look.
Smaragde was de eerste Make Up Store Eyshadow die ik kocht. Ik vond de kleur ontzettend bijzonder door de prachtige gouden glitters. Hij komt op de swatch vrij vlekkerig over, maar in gebruik is hij prima gepigmenteerd.
Masai is mijn favoriete kleur voor in de ardaceboog. Voor een natuurlijke look breng ik Muffin aan over het gehele ooglid en Masai om mijn arcadeboog de accentueren. Dit is één van mijn favoriete oogschaduws.
Muffin kocht ik voornamelijk als highlighter, maar ik gebruik ‘m ook vaak als all over colour of om mijn binnenste ooghoek aan te zetten. Ook deze heb ik al heel veel gebruikt.
Famous is mijn nieuwste aanwinst en heb ik helaas ook nog niet zo vaak gebruik. Ik ben van plan ‘m veel te combineren met bruintinten (ik ben echt dol op de combinatie bruin en goud). Als ik zo die swatches zie denk ik dat ik ‘m ook maar een keertje samen met City Jungle Moet gebruiken.

Zoals jullie zien zijn alle kleuren ontzettend gepigmenteerd. De bovenstaande swatches heb ik zonder basis gemaakt, dus je kan je wel voorstellen hoeveel kleur ze afgeven. De structuur van de oogschaduw is vrij zacht en daardoor makkelijk over te brengen op je kwast. Famous is een beetje brokkelig, maar de andere kleuren hebben daar geen last van.

Voor één oogschaduw betaal je €14,50, maar je krijgt er dan ook een flinke hoeveelheid voor terug. Even ter vergelijking: voor een MAC-oogschaduw van 1,5 gram betaal je €15,00, terwijl in een Microshadow 3,5 gram zit. Voor nagenoeg dezelfde prijs krijg je meer dan twee keer zoveel oogschaduw. Ook vind ik sommige kleuren van Make Up Store fijner dan de MAC-varianten. MAC-oogschaduws zijn vaak bijzonderder van kleur, maar ik vind de structuur en de pigmentatie niet altijd prettig. MUS heeft ontzettend veel keuze in kleur, grote pannetjes en de kwaliteit is fantastisch.

Ook van deze Make Up Store-producten ben ik fan. Ik raad je aan om echt even een kijkje te nemen bij de oogschaduws, want er is zoveel keus dat er voor iedereen wel wat tussen zit. Ik ga snel weer even langs om een paar mooie kleuren aan mijn collectie toe te voegen!

De oogschaduws van Make Up Store zijn te koop bij de Make Up Store-winkel aan de Heiligeweg in Amsterdam en kosten €14,50 per stuk.

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Teddy zegt:

  Oeeeh die linker vind ik erg pretty! Als ik een xtje in a'dam ben ga ik zeker even kijken voor de oogschaduws.

 2. Mirjam zegt:

  City Jungle en Masai zijn erg mooi.

 3. Manuela zegt:

  Wauww, City Jungle, Masai en Muffin zijn echt super mooi!! <3

 4. City Jungle, omg! (L)

 5. Aranka zegt:

  Wauw, ziet er prachtig uit!

 6. SSBNL zegt:

  Ik heb Muffin zelf ook en ik gebruik hem ook als highlighter of all-over kleur ^^ Die pigmentatie is echt super 🙂

 7. muffin lijkt me echt een hele mooie higlighter, ook de groene tinten zijn mooi!
  ook goed gepigmenteerd! erg mooi.

 8. Wat een geweldige kleuren zeg, vooral de linkse is prachtig!

 9. Ik vind de meest linkse echt prachtig! Maar ook de highlighter spreekt me wel aan 🙂

 10. hmmm City jungle is echt een prachtig kleurtje! Me want!

  x Ilja

 11. Die eerste is echt helemaal te gek!!! Love love love!!!

 12. Prachtige kleuren! Die groene is zo mooi<3 xx

 13. Lovely colors!! <3 Ik hou absoluut niet van groene oogschaduw, maar City Jungle is echt prachtig.

 14. chrisvis zegt:

  Aahh zo mooi he!
  Ik was gister nog bij Make Up Store, bij MAC was het zó druk! toen zijn we naar de buurtjes gegaan waar niemand was (geen idee waarom niet…). Maar ik vond ze zo leuk bij Make Up Store! Haha het was heel grappig, ik had de nagellak van de Metallics lijn van Essence op, Nothing Else Metals in combinatie met het magneetje, schuine lijntjes haha. Ziet zo'n medewerkster dat… Rent ze naar me toe, zegt ze: 'Woooow je nagels! Wauw echt geweldig! Hoe doe je dat? Guys, look at her nails!' De rest van de collega's staat om me heen, dan moet je vertellen dat je nagellak van 2 euro op hebt, van de kruidvat… Ze waren er wég van hahaha! Ik heb zo hard gelachen :'D Heb gelijk meer sympathie voor ze!

 15. wauw de eerste ziet er echt amazing uit! fairytale achtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.