Nagellak

Swatch: The Body Shop – Starry Night

Zoals ik al vertelde in het artikel over de nieuwe The Body Shop-producten heeft The Body Shop een tijdje nagellak verkocht. De nagellakken zijn uit het assortiment gehaald, maar speciaal voor de kerstdagen zijn er twee lakjes uitgebracht die helemaal in stijl zijn voor de komende feestdagen. Het eerste lakje dat ik jullie laat zien is Starry Night.

Starry Night is een zwarte nagellak met zilver glitter in verschillende formaten. Ik houd eerlijk gezegd totaal niet van zwarte nagellak en draag het heel weinig, maar deze nagellak vind ik ontzettend mooi! Zwarte nagellak kan snel gothic-achtig overkomen, maar door de zilveren glitters is Starry Night juist heel feestelijk. Ik had totaal geen ervaring met de nagellakken van TBS, maar ik moet zeggen dat ik echt onder de indruk ben! Starry Night lakt ontzettend fijn en dekte na één laagje. Ook het kwastje krijgt van mij bonuspunten, want dankzij de combinatie van de fijne formule kon ik de nagellak keurig aanbrengen en hoefde ik naderhand geen foutjes weg te halen.

Ik vind het ontzettend jammer dat TBS geen nagellak meer in het assortiment heeft. Ik vind Starry Night erg fijn en mooi, dus wat mij betreft mogen ze nog veel meer lakjes uitbrengen. Wie weet is het nu een mooi moment om ze weer een vast onderdeel van de collectie te maken?

Starry Night komt uit de Joy Of Sparkle-collectie van The Body Shop en is tijdelijk verkrijgbaar bij alle filialen van The Body Shop. Deze nagellak kost €8,00.

Dit vind je misschien ook leuk...

25 reacties

 1. Gaaf kleurtje!

 2. Impressive! Ziet echt heel mooi uit

 3. elise zegt:

  echt een hele mooie lak!

 4. Hmm ik vind hem niet zo!

 5. Aranka zegt:

  Wauw, ziet er heel erg mooi uit!

 6. Niet echt een kleurtje dat ik snel zou dragen 🙂

 7. supketchup zegt:

  Wauw mooi! ik hou normaal ook niet zo van zwart, maar deze heeft wel iets 🙂

 8. Wat een mooie kleur! 😀

 9. sannewierda zegt:

  Suuuupermooi! Hij lijkt me mat ook heel mooi…

 10. maartje zegt:

  wohhh die is cool en mooi 😀

 11. Ik hou ook niet zo van zwart maar deze is echt heel mooi!

 12. Wauw, één laagje! Hartstikke mooi!

 13. Deze is erg mooi! Dit wordt me eerste zwarte nagellak 🙂

 14. Deze kleur is echt heel mooi!

 15. Ik heb zelf de roze variant gekocht, hij is zoooo mooi glitterig! 😀

 16. Woooow vétte nagellak ♥ xx

 17. Tof lakje zeg! <3

 18. Wauw mooi kleurtje! Ik hou van zwart en glitters ♥

 19. Wat een mooie lak! Ik vraag me trouwens al heel lang af hoe jij zo mooi lakt.. Zou je daar misschien een tutorial over willen maken? Zelfs met kleine kwastjes kun je het mooi, haha!

 20. MNY 673 is hier een goedkope versie van! Heb die nu op mijn nagels, mooi lakje en kost maar €2,49. Te koop bij ale Etos filialen. Dat scheelt al €5,50. :O

  1. Sanne zegt:

   Ja idd, die heb ik ook!

 21. Heel mooi lakje! Wauwie! Die zou ik echt wel veel dragen 🙂

 22. Wauwie, deze kleur is echt heel erg gaaf! Had sowieso al een aantal TBS producten op mijn wishlist staan, dus van de week ga ik even langs! 🙂

 23. milou zegt:

  deze is zooo mooi, kon m in london voor 2 pond kopen en heb t niet gedaan.. spijt!

 24. Set your own life time easier get the personal loans and all you want.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.