Overig

Pinky Polish bestaat 1 jaar!

Vandaag is een bijzondere dag, want Pinky Polish is vandaag jarig! Exact één jaar geleden plaatste ik mijn eerste bericht. Toentertijd was mijn voornamelijkste hobby nagellak en dat was ook lange tijd het enige waar ik over schreef. Later begon ik ook te schrijven over andere cosmetica en huidverzorging en Pinky Polish groeide uit tot wat het nu is. Helaas ben ik nu niet aanwezig om dit heuglijke feit met jullie mee te vieren, want ik zit in Londen! Toch leek het me leuk om even aandacht aan deze mijlpaal te besteden, want het betekent heel veel voor mij.

In het afgelopen jaar is er ontzettend veel veranderd. Ten eerste is de site ontzettend gegroeid. Ik kan me herinneren dat ik dolgelukkig was toen ik de mijlpaal van de eerste 100 bezoekers had gehaald. Inmiddels bereik ik meer dan 20.000 bezoekers per maand en ik sta er nog steeds van versteld hoe hard dat aantal groeit.Het valt ook niet te ontkennen dat mijn schrijfstijl het afgelopen jaar flink is verbeterd. Als ik oude artikelen lees gaan mijn nekharen soms recht overeind staan, maar aan de andere kant geeft het ook niet. Ik vind het ontzettend leuk om te zien hoe ik in de site in zo’n korte tijd zijn gegroeid en ontwikkeld.

De belangrijkste spelers in dit verhaal zijn natuurlijk jullie, mijn bezoekers! Ik weet dat sommigen van jullie mijn site al vanaf het begin volgen en dat vind ik zo leuk om te zien. Ook merk ik dat er steeds meer nieuwe bezoekers blijven hangen waardoor Pinky Polish alsmaar groeit en groeit. Ontzettend bedankt voor al jullie bezoeken, comments en tips, want ik waardeer het allemaal. Zonder jullie zou Pinky Polish er niet zijn.

Nogmaals, ontzettend bedankt en ik heb zin om het komende jaar nog harder aan Pinky Polish te werken en er een topblog van te maken!

Dit vind je misschien ook leuk...

33 reacties

 1. Congrats!! 😀

 2. SSBNL zegt:

  Gefeliciteerd! 😀

 3. Gefeliciteerd! Hopelijk mogen we nog lang van je site genieten!

 4. gefeliciteerd! en keep on the good work!

 5. nailsbylaura zegt:

  Super! Dan is het ongeveer nu een jaar geleden dat ik je site ontdekte.. tijd voor een feestje;)

 6. Mirjam zegt:

  Gefeliciteerd 🙂 Je blog is super.

 7. Gefeliciteerd met je site 1 jaar bestaat…op naar volgende jaaaaaaren

 8. Hoeray! Gefeliciteerd!

 9. Gefeliciteerd 😀

 10. Gefeliciteerd! 😀

 11. Gefeliciteerd!En ik vind die foto met dat hondje in de lucht springend echt ge-wel-dig 😀

 12. Van harte 😀

 13. Gefeliciteerd!!

 14. gefeliciteerd!

 15. Superleuk! Gefeliciteerd!

 16. Manuela zegt:

  Congrats ^_^

  Ik zelf ben ook redelijk nieuw, maar vind het een topblog 😉 ga vooral zo door!!

 17. Gefeliciteerd ! Ga zo door met het goede werk 😀

 18. supketchup zegt:

  Gefeliciteerd! Je blog is heel fijn en heel leuk, dus keep on going 😉

 19. Bea1207 zegt:

  Gefeliciteerd! Ik heb je blog pas net ontdekt maar vindt het heel leuk om je berichten en ervaringen te lezen. Ook fijn om te zien dat er nog meer beauty verslaafden zijn 🙂

 20. sannewierda zegt:

  Gefeliciteerd!

 21. Jessica zegt:

  Yay, gefeliciteerd! Je mag trots zijn op je site, ik lees je posts graag! Ik hoop dat er nog veel jaren bijkomen 😀

 22. Ohla, gefeliciteerd zeg! 😀 Keep up the good work !

 23. Elien zegt:

  Proficiat 🙂 Nog vele jaren erbij zou ik zo zeggen 🙂 Ik blijf je alleszins volgen!

 24. Femke zegt:

  gefeliciteerd

 25. Gefeliciteerd 🙂 Een jaar al, dat klinkt best lang. Blijf lekker doorgaan want je blog is echt super!

 26. Gefeliciteerd, hartstikke leuk! Ik zal de site met veel plezier blijven bezoeken. 🙂

 27. Gefeliciteerd!!!
  Leuk hoor, ga zo door!!

 28. Gefeliciteeerd! En nog vele jaren haha!

 29. Ohhh dat is alweer lang! 1 jaar, 12 maanden, 52 weken, 365 dagen…. Gefeliciteerd meid 🙂

  x Ilja

 30. leuk! Proficiat!

 31. Larissa zegt:

  Hier een echte lurker 🙂
  Maaaaar, Gefeliciteeeerd!

 32. GEFELICITEEEEEEEERD:D

 33. Gefeliciteerd nog! Haha, beter laat dan nooit.
  Hoop dat je nog lang doorgaat met Pinky Polish en dat je nog veel meer bezoeksters zult krijgen. :]
  Super leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.