Overig

Londen, here I come!

In een eerder artikel kondigde ik het al aan, maar nu is het zover. Ik ga namelijk een paar dagen naar Londen! Ik heb er echt ontzettend veel zin in. Morgenochtend vertrek ik om een paar dagen lekker te shoppen en te ontspannen. Ik ga samen met mijn moeder en zus, dus we gaan er een flinke shoppingtrip van maken. De afgelopen maanden heb ik me zoveel mogelijk ingehouden zodat ik lekker los kan gaan in Londen.

In Engeland zijn een flink aantal cosmetica-merken te koop die hier in Nederland moeilijk of niet verkrijgbaar. Door de gunstige koers van de pond zijn ook andere merken goedkoper dan in ons kikkerlandje, dus ik ben van plan om flink in te slaan. Ik heb geen idee wat ik daar tegen ga komen, maar er zijn in elk geval een aantal producten waar ik mijn zinnen op heb gezet:

Urban Decay Naked Palette
De laatste tijd draag ik steeds meer bruintinten en dit palette is daar perfect voor! Hij staat al tijden op mijn wishlist, maar bestelde hem nooit. Voor zover ik weet is hij in Londen nog ruim beschikbaar, dus ik hoop dat ik ‘m ergens tegen kom! Ook zit ik nog een beetje te twijfelen over The Book of Shadows III, maar waarschijnlijk wil ik ‘m zodra ik hem zie toch ook hebben.

Revlon Photo Ready Foundation
Deze foundation is sinds kort verkrijgbaar in Nederland, maar helaas zijn niet alle kleuren in ons land te koop. De lichtste kleur die in Nederland te koop is is ‘Nude’ en die is veel te donker voor mijn lichte huid. In Engeland zijn ook de kleuren Ivory en Vanilla te koop, dus wie weet is één van die twee een goede match. Ik hoop het, want het lijkt mij een mooie foundation.

MAC #187
Deze kwast wil ik al een hele tijd hebben en ik stond onlangs op het punt om hem te kopen, maar toen kwam ik erachter dat hij in Londen €15,- goedkoper is dan hier in Nederland. Ik besloot nog even te wachten en hem pas in Londen aan te schaffen. Fijn dat de koers zo gunstig is, want zo ben ik een stuk goedkoper uit!

Lush Lemony Flutter
Deze nagelriemcrème is het beste middel tegen drogen nageriemen. Helaas is hij in Nederland op dit moment uitverkocht, want er is een probleem met de leverancier. Lush is er achter gekomen dat één van de leveranciers van de ingrediënten hun product is gaan testen op dieren. Dat is natuurlijk helemaal in strijd met de standpunten van Lush, dus Lush heeft besloten de productie van Lemony Flutter tijdelijk stil te leggen totdat ze een andere leverancier hebben gevonden. Hij schijnt in Engeland nog volop te koop te zijn, dus ik hoop daar een potje te kunnen kopen, want de mijne is inmiddels redelijk over datum.

Barry M, Sleek en Collection 2000
Ik weet nog niet precies wat ik van deze merken ga kopen, maar ik ben wel erg benieuwd. Dit zijn drugstore-merken die producten van goede kwaliteit tegen een fijne lage prijs verkopen. Barry M en Sleek zijn verkrijgbaar in Nederland (via webshops), maar ik heb er nog niks van. Ik vind het altijd fijn om de producten te kunnen testen, dus dat ga ik in Londen zeker doen. Collection 2000 werd enige tijd verkocht als budgetmerk bij Kruidvat, maar is sinds een aantal jaar ook niet meer te koop. Ik heb begrepen dat ze het merk een flinke update hebben gegeven en dat er mooie producten tussen zitten.

Dit zijn de producten waarvan ik van te voren bedacht heb dat ik ze wil kopen, maar ik weet zeker dat ik in de stad zelf nog veel meer interessante producten tegen zal komen. Selfridge’s, Boots en Superdrug klinken als ware cosmetica-walhalla’s waar ik met vast prima zal weten te redden. Aanstaande zondag ben ik weer terug en dan kunnen jullie snel een shoplog met mijn nieuwste aankoopjes verwachten. Ondertussen draait de site gewoon door en staat er elke dag een vers artikel voor jullie klaar!

Dit vind je misschien ook leuk...

25 reacties

 1. Diede zegt:

  Ik ben zo jaloers op jou! Ik wil ook naked palette! En barry m!! Die crack nailpolish (L)
  Veel plezier 😀

 2. Mirjam zegt:

  Heel veel (shop)plezier! Ik denk dat dat wel gaat lukken 😉

 3. heel veel plezier! Shopse!

 4. Ohhh wat een leuke dingen allemaal! Ik zou daar zeker ook wel wat van willen hebben…. Lemony flutter, BarryM, collection2000 HEeeeel veel plezier!

  xx Ilja

 5. laar101 zegt:

  Nog een tip TOPSHOP!

 6. Elise zegt:

  Als mede-Engelsstudent raad ik je Waterstone's ook aan! Boekenwalhalla 🙂 Veel plezier!

 7. Aaaah ik zat afgelopen weekend in Frankrijk en zag het Naked Palette in de Sephora en ik heb me kunnen weerstaan, ik hem 'm niet gekocht! Nu weet ik niet of ik er trots op moet zijn of niet 😀
  Heel veel plezier in London!

 8. Merel zegt:

  Die lush lemony flutter heb ik afgelopen weekend nog gekocht in Den Bosch 🙂

 9. Chiara zegt:

  Collection 2000 was vroeger echt een flutmerk. Ben benieuwd wat je er nu van vindt.
  Veel plezier!!

 10. Ahhhh jeetje wat leuk zeg! Have fun, en shopze! 😀

 11. Jaloers! Ik wil ook nog een keertje naar Londen, lijkt me een hartstikke leuke stad!
  Veel plezier in Londen nog 🙂

 12. Toen ik klein was kreeg ik een rode lipstick van Collection 2000, die is eigenlijk best mooi. (Ja, ik heb 'm nog steeds, maar ik draag 'm nooit :p)

 13. oh heeerlijk, veel plezier!

 14. sannewierda zegt:

  Veel plezier! Love London!

 15. Oeeeh ik ben jaloers! veel plezier!

 16. Aranka zegt:

  Ooh, ik wil ook mee naar Londen als ik dit allemaal zie! Heel erg veel plezier in Londen!

 17. leuk! veel plezier!!!

 18. Heel erg veel plezier in London!

 19. Ah, leuke wishlist ! 🙂 Die naked palette looks so pretty 🙂 Nog veel plezier in London en een fijne reis alvast toegewenst ! 🙂

 20. De lemony flutter is alweer een tijdje te koop bij lush! 🙂

 21. Heel veel plezier!!

 22. Femke zegt:

  oww wat leuk

  (voor 1 euro krijg je op dit moment maar 88 peny)

 23. *jaloeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeers* 😀

 24. Veeeeel plezier :D! IK ben dit weekend in Londen geweest en ik wil echt terug… Ben je er al eens geweest? Geniet ervan 🙂

 25. Sharon zegt:

  Leuk artikel 🙂 je schrijft leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.