Make-up Reviews

Review: The Body Shop Colour Crush Lipsticks 130 + 200 (Kerst 2013)

Eerder dit jaar werden de Colour Crush Lipsticks van The Body Shop gelanceerd. Ik ben groot fan van de serie en vooral Blushing Pink is favoriet bij mij. Ik vermoed dat dit de eerste lipstick is die ik ooit helemaal op ga maken! Speciaal voor de kerstdagen is de Colour Crush-serie uitgebreid met twee nieuwe kleuren, die in het assortiment zullen blijven. De nieuwe tinten Sweet Coral en Peachy Pink zijn misschien niet de standaard Kerst-achtige lipsticks die je zou verwachten (al die rode lipsticks komen bijna mijn neus uit, haha!), maar juist heerlijk zacht, fris en draagbaar.

Ik ben dol op de Colour Crush Lipsticks, omdat de formule echt perfect is. De zijn ontzettend romig, sterk gepigmenteerd, blijven goed zitten en er zijn heel veel mooie flatterende tinten verkrijgbaar. Ze kosten €12,00 per stuk, een keurige prijs voor zulke fijne lipsticks.

De Colour Crush Lipsticks zijn ingedeeld op drie verschillende kleurfamilies, namelijk Red, Pink en Nude. Sweet Coral (nr. 130) valt onder de rode tinten en Peachy Pink (nr. 200) vind je tussen de roze tinten.

Sweet Coral | Peachy Pink

Zonder lipstick

Mijn camera pikt de kleur van Sweet Coral niet helemaal goed op bij de foto van mijn lippen, maar de full face foto geeft een representatief beeld van de kleur. Dit is zo’n tint waarvan ik vermoed dat veel dames hem goed kunnen hebben. Ik vind zulke tinten al snel te overheersend worden in mijn gezicht, maar dat heeft deze totaal niet. Hij is precies licht genoeg, terwijl hij toch voldoende kleur in zich heeft. Dit is mijn favoriet van deze twee!

Peachy Pink is een stuck lichter en zachter. Ik vind ‘m eigenlijk wel een beetje richting nude gaan, maar dan op een draagbare manier. Voor veel looks vind ik hem een beetje te licht, maar ik denk dat hij wel heel mooi bij een feestelijke smoky eye zal passen, dus wat dat betreft past hij perfect bij de feestdagen.

Ik ben erg blij met deze uitbreiding van de Colour Crush-serie! Vooral Sweet Coral is een tint die veel dames erg mooi zal staan en meteen een feestelijke uitstraling aan je look geeft. Peachy Pink is wat zachter, maar daardoor juist weer ideaal om te combineren met wat heftigere ooglooks. Voor ieder wat wils dus!

Nog een kleine tip: op dit moment heeft The Body Shop een actie dat je op het gehele assortiment (!) op elk tweede product 50% korting krijgt. De korting geldt dan over het goedkoopste product en je kunt elke willekeurige combinatie maken. Ik weet niet precies tot wanneer de aanbieding loopt, maar het geldt op dit moment in elk geval in de webshop en in de gewone winkels.

Dit vind je misschien ook leuk...

49 reacties

 1. Ah wauw! Wat een super mooie kleurtjes. Echt helemaal mijn ding. Ze staan je allebei ook echt heel erg goed. Ik wil ze allebeiiii <3

 2. Wat een prachtige kleurtjes! Heel erg subtiel, maar heel erg mooi. Staan je ook goed.

 3. Allebei de kleuren staan je prachtig! Mooie nagellak heb je trouwens op.

 4. Peachy pink vind ik een heel mooi kleurtje. Ik wil graag nog een ‘my lips but better’ kleurtje alleen veel nude lipsticks zijn veel te donker voor mij.

 5. Wat een prachtige kleurtjes!

 6. Oeh wat een mooie kleuren! En toffe actie ook! Ik hoop dat de actie volgende week ook nog loopt…

 7. Dat zijn hele mooie kleurtjes! 🙂

 8. ik vind vooral de eerste echt super mooi!!! hij staat je ook echt gewoon prachtig.

 9. Wauw, wat een prachtige kleuren. Vooral de laatste vind ik erg mooi!

 10. Jamie zegt:

  Wat een mooie kleuren, en ze staan je ook goed! Welke nagellak heb je trouwens op op de foto’s? Die is echt prachtig!

  1. Jamie zegt:

   Oh laat maar haha, gevonden! Barry m princess 🙂

 11. Oeh wat een pretty kleurtjes! Mooie foto’s heb je gemaakt!

 12. Het zijn lieve, zachte kleurtjes en daar hou ik van! Wat voor nagellak kleur draag je op de foto? Hij is pretty!

  1. Barry M Princess

 13. Ik vind het allebei hele mooie kleuren! En die kortingsactie is helemaal mooi meegenomen 😀

 14. Prachtige lipsticks, ze staan je fantastisch!

 15. Wat een mooie kleuren! Het staat je ook echt goed.

 16. M van Agtmael zegt:

  Hele mooie kleuren

 17. Wauw, ze staan je goed 😀

 18. Prachtige kleuren, Sweet coral vind ik ook erg mooi bij je staan!

 19. Wat een lieve kleurtjes!

 20. Staat je mooi!

 21. Wat een mooie kleur! Ik ben erg benieuwd naar deze lipsticks!

 22. Wat een prachtige foto’s! Sweet Coral is prachtig!

 23. Wauw wat een te gekke foto’s heb je gemaakt, hele mooie producten!

 24. Wat ’n mooie kleurtjes. Staan je ook goed!

 25. Ik vind persoonlijk €12 wat veel. Maar alsnog zijn het 2 prachtige kleuren, die jou ook erg mooi staan!

 26. ze zien er wel mooi uit 😀

 27. Mooie lipstick en hele mooie foto’s! x

 28. wauw vooral de eerste is echt geweldig!

 29. Wauw wat een mooie kleuren! Ik ben altijd al benieuwd naar The Body Shop make-up producten, maar ik hoor er vrijwel weinig over naar mijn idee, maar deze kleuren zijn prachtig en ze staan je ook heel erg mooi! En ik wil ook even zeggen dat je haar heel erg mooi is!

 30. Mooi! Ze lijken me erg fijn!

 31. Prachtige lipsticks! En ik ben echt verliefd op je achtergrondje met die pailletjes, had hem ook al in je shoplog gezien!

 32. Mooie foto’s van de lipsticks met de pailletten op de achtergrond, en wat zit je haar prachtig!

 33. Erg mooie subtiele kleuren! En bedankt voor de tip van de 50 procent kortingsactie! Xoxo

 34. De kleurtjes staan je echt prachtig!

 35. oehhh mooi hoor!

 36. Heel mooi! En wat een prachtige foto’s

 37. Ik heb de kleur 130 ook., maar jammer genoeg dekt die bij mij helemaal niet. Echt jammer! Maar bij jou staat hij beeldig 😀

 38. Ik vind vooral die eerste kleur echt mooi!

 39. Sweet coral vind ik ontzettend mooi! Leuke actie bij tbs. Dit weekend zijn trouwens de verzendkosten ook gratis.

 40. Beide lipsticks vind ik je echt heel erg mooi staan zeg, wauw! Ik vind die kleurtjes over het algemeen je ook goed staan

 41. Sweet Coral is erg mooi!

 42. Ik vind ze je allebei erg mooi staan!

 43. wauw super mooie lipsticks!

 44. Wat een beauties!! Die tweede vind ik erg mooi, staat je ook echt heel goed!

  XX

 45. Prachtige kleurtjes! De eerste staat je echt zo mooi.

 46. Sweet coral vind ik er heel mooi uitzien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.