Make-up

Rituals Super Shine Lipgloss

Iedereen kent waarschijnlijk wel de douchegels en andere body-producten van Rituals, maar wisten jullie ook dat Rituals ook hele mooie make-up heeft? Ik kom niet zo heel vaak bij Rituals, maar een aantal producten vind ik erg fijn. Hun handscrub is echt mijn favoriet en ik heb sinds kort ook twee hele fijne handcrèmes. Toen ik er onlangs was om even rond te neuzen viel mijn oog op de make-up! Wat een mooie producten zaten daartussen! Uiteindelijk heb ik een lipstick, lipgloss en een oogpotlood meegnomen. Ik kan vast vertellen dat ik over alle producten erg tevreden ben, maar vandaag laat ik jullie de Super Shine Lipgloss zien.

Op de foto zie je twee lipglossjes staan, en ik vertelde net dat ik er maar eentje gekocht had. Ik bleek namelijk nog een andere Rituals lipgloss in mijn stash te hebben. De oranje Super Shine Lipgloss zat namelijk ooit bij een exemplaar van Glamour. Hij heeft geen naam, maar volgens mij is het Gold Rose (correct me if I’m wrong!). De lipgloss die ik zelf heb gekocht is de roze Super Shine Lipgloss in de kleur Sugar Rose.

De lipglossjes zijn echt heerlijk! Ze zijn lekker voedend er verzorgend, maar plakken niet. Ze blijven ook redelijk lang zitten. Een maaltijd zullen ze niet overleven, maar je kan er gerust een paar uur mee doen.

Rituals Super Shine Liplgoss - Gold Flower
Rituals Super Shine Liplgoss – Gold Flower

Toen ik Gold Flower voor jullie ging swatchen herinnerde ik me weer waarom ik vergeten was dat ik deze lipgloss eigenlijk had. Oranje is echt niet mijn kleur, en al helemaal niet op mijn lippen. Ik had ‘m een keertje even snel opgedaan, en toen ik later in de spiegel keek schrok ik bijna! Deze kleur is echt niet voor mij geschikt, ik zie er dan zo vreemd uit. Ik weet eigenlijk ook niet wie deze kleur wel kan hebben. Misschien als je een vrij donkere huid hebt? Op de foto is helaas niet zo goed te zien hoe oranje en dekkend hij in werkelijkheid is, maar op de laatste foto kan je het beter zien. Zoals hij eruit ziet op die foto is hoe hij eruit ziet op je lippen…

Rituals Super Shine Lipgloss - Sugar Rose
Rituals Super Shine Lipgloss – Sugar Rose

Kijk dat is beter! Sugar Rose is een prachtige basic-lipgloss met zilveren en blauwe glittertjes. De glittertjes zijn lekker klein en je voelt ze niet op je lippen zitten. Wanneer je deze lipgloss in de zon ziet geeft hij echt een ‘Wauw’-effect! De glitters knallen dan echt van je lippen af, erg mooi. Ook over een rode lipstick doet hij het erg goed. Deze kleur is voor heel veel mensen geschikt en echt een aanrader!

Om de kleuren nog iets duidelijker te laten zien heb ik ook swatches op mijn arm gemaakt:

Links: Gold Flower Rechts: Sugar Rose

Nu kan je ook goed zien hoe gepigmenteerd de lipglossjes zijn. Gold Flower is echt ontzettend dekkend, en daarom (naar mijn mening) niet zo mooi. Sugar Rose is doorzichtiger en daarom een stuk draagbaarder.

Ookal ben ik geen fan van Gold Flower zou ik de Rituals Super Shine Lipgloss echt aanraden. Ze voelen ontzettend fijn aan, hydrateren en blijven lang zitten. Vooral Sugar Rose is een fijne lipgloss. Dit zijn slechts twee kleuren uit de collectie, maar er zijn er natuurlijk nog veel meer. Misschien zit er wel een kleur voor jou tussen?

De Rituals Super Shine Lipgloss is te koop bij de winkels van Rituals en bij de Rituals Webshop. Ze kosten €12,90 per stuk.

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Die Sugar Rose vind ik erg mooi! 😀

 2. Jasmijn zegt:

  wauw ik vind die oranje juist erg mooi! ben al heel lang op zoek naar zo'n kleur gloss!

 3. Jeanne zegt:

  Ja, ik ben ook al erg lang op zoek naar een mooi peach / oranje kleurige lipgloss. Ik vind zelf dat ik het wél kan hebben …

 4. sugar rose is mooi!

 5. Sugar Rose heb ik ook gehad maar die andere vindt ik mooier…

 6. Gold Flower is mooi zeg!

 7. erg mooi hoor! 🙂

 8. Sugar Rose is echt een favorieten lipgloss van mij 🙂 Doet mij denken aan baby sparks van MAC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.