Nagellak

H&M I’m A Saint met CND Sugar Sparkle

Toen ik jullie de combinatie met CND Sweet en Sugar Sparkle liet zien zei ik al dat ik dacht dat Sugar Sparkle erg leuk zou zijn over andere nagellakjes. Toen ik gisteren m’n nagels wilde lakken bedacht ik me dat het misschien wel leuk zou zijn om ‘m over H&M I’m A Saint te doen. Dat heb ik natuurlijk meteen geprobeerd en dit is het resultaat:

zonder flits

met flits

Ik heb hier twee laagjes H&M I’m A Saint, één laagjes CDN Sugar Sparkle en één laagje Seche Vite Topcoat. Wat vinden jullie ervan? Ik vind deze combinatie echt goed geslaagd. Ik kreeg vandaag helemaal zin om iets ‘zoets’ te dragen, dus ik heb m’n ijshoorn-oorbellen in van Accessorize met bijpassende snoepjes-amband. Helemaal in mierzoete-stijl!

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Vind het wel een leuke combi,maar niet helemaal mijn ding.

 2. super cute! 😀

 3. Sugar sweet, erg leuk!

 4. Mooi zeg! Ik had het op twitter al gelezen maar het resultaat mag er absoluut zijn 🙂

 5. wat een mooi resultaat!

 6. amber zegt:

  oeeh echt heel leuk,

  lekker roze :p

  h&m heeft trouwens weer nieuwe lakjes zeker de moeite waard

 7. Ziet er leuk uit 😀

 8. Wow, echt gaaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.