Nagellak

Swatch: Color Club – Love ’em Leave ’em

Ik maak soms swatches van lakjes en vergeet daarna om ze een keertje online te zetten. Zo ging dat ook met Color Club Love ’em Leave ’em. Ik heb die nagellak al een paar maanden in huis en heb ‘m ook al een paar keer gedragen, maar telkens kwam ik er niet aan toe. Toen ik ‘m gisteren opdeed realiseerde ik me dat ik ‘m nog steeds niet gepost had, dus besloot ik er eindelijk een artikeltje over te maken. Bij deze, hier is Love ’em Leave ’em!

Color Club - Love 'em Leave 'em

Color Club – Love ’em Leave ’em

Whoepsie, ik zie nu pas hoe wazig die foto is. Sorry!

Color Club Love 'em Leave 'em (Flits)

Color Club Love ’em Leave ’em (Flits)

Een nude-kleurige holo! Toen ik ‘m net binnen had vond ik ‘m een beetje saai, maar ik ben ‘m langzaam aan gaan waarderen. Hij is namelijk perfect om naar het werk te dragen. Ik werk 1-2 dagen in de week als receptioniste/secretaresse bij een notariskantoor, en soms draag ik daar wel knallende kleuren nagellak, maar dat word daar toch niet echt gewaardeerd. Deze lak is daar ideaal voor, want hij lijkt vrij rustig, maar zodra het zonlicht erop valt is hij echt prachtig!

Hij heeft twee laagjes nodig om goed te dekken en hij droogt lekker snel, dus dat is prima. Ik moet er wel bij zeggen dat hij echt ontzettend chipt. Hij heeft dus een goede base- en topcoat nodig om ‘m mooi te houden, anders is hij na één dag helemaal beschadigd…

Color Club is te koop bij Transdesign en kost daar $2.49. Ook de Nederlandse webshop Nailpolish Fashion verkoopt Colour Club en die kosten daar €5,25.

13 Comments

 • Reply
  Jessica
  17 augustus 2010 at 14:04

  Wat een mooi kleurtje, lijkt het een beetje op All hail McQueen, van Butter London? Ik ben daar namelijk verliefd op, maar lastig te verkrijgen en erg duur 😥

  • Reply
   Charlotte
   17 augustus 2010 at 14:08

   Nee, die is een stukje bruiner/taupe-achtige en iets donkerder.. 🙁

 • Reply
  Gretll
  17 augustus 2010 at 14:29

  die color love club is zoo mooi !

 • Reply
  Aranka
  17 augustus 2010 at 16:50

  Wauw, echt een prachtige kleur!

 • Reply
  Eva!
  17 augustus 2010 at 18:25

  heel mooi kleurtje!

 • Reply
  Marleen
  17 augustus 2010 at 19:04

  ooh heel erg leuk!

 • Reply
  Jasmijn
  17 augustus 2010 at 21:23

  erg mooi! ik ben gek op holografische nagellakjes! had bij de h&m in de sale een goudkleurige holo gescoord voor 1 euro! lijkt heel erg op deze

  • Reply
   Charlotte
   17 augustus 2010 at 22:54

   Ik weet welke je bedoelt! Zit hij in een vierkant flesje? Ik heb een roze (Sinful Siñorita) en een lavendelblauwe (naam even vergeten, heb 'm wel een keer gepost) uit die lijn, erg mooi 🙂

 • Reply
  amber
  17 augustus 2010 at 22:03

  wauw super mooie lak!

  ik vroeg me eigenlijk af welke base coat je gebruikt want als ik basecoat draag gaat de nagellak er alleen maar sneller af

  • Reply
   Charlotte
   17 augustus 2010 at 22:52

   Ik gebruik het liefste Stickey Basecoat van Creative Nail Design. Ik weet niet waar hij in Nederland te koop is, maar ik bestel 'm altijd bij Transdesign.com 🙂

 • Reply
  Laura
  18 augustus 2010 at 11:40

  Ik heb deze ook meebesteld laatst. Erg mooi kleurtje. Ik hou van dit soort lakjes. Ook dat het holografische niet overdreven aanwezig is. ala OMG van CG. Dat is toch niet echt mijn ding!

  Maar deze vind ik erg mooi!

 • Reply
  loeder
  18 augustus 2010 at 18:20

  I lalala love 'em!

 • Reply
  Charlotte
  28 oktober 2010 at 14:24

  Ik weet welke je bedoelt! Zit hij in een vierkant flesje? Ik heb een roze (Sinful Siñorita) en een lavendelblauwe (naam even vergeten, heb 'm wel een keer gepost) uit die lijn, erg mooi 🙂

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.