Huidverzorging Reviews

Sans Soucis Aqua Clear Skin (+ Winactie!)

Gisteren was ik jarig, en wie jarig is trakteert! Ik doe niet zo vaak winacties, maar het is toch wel weer heel erg leuk om eens te doen. Ik mag 2 setjes van Sans Soucis Aqua Clear Skin weggeven. Deze set bestaat uit drie producten die perfect zijn voor de onzuivere huid, ongeacht je leeftijd. Uiteraard probeerde ik de set zelf ook uit, dus lees verder om te zien wat ik er van vind (en natuurlijk om een setje te kunnen winnen!).

De set bestaat uit mini’s van de Fresh Toner, de Hydro Balancing 24H Care en een Anti-Blemish Stick. De producten beloven puistjes te doen verminderen, de talgproductie van de huid te normaliseren en geschikt te zijn voor een vochtarme huid.

De toner is vrij basic en doet wat een toner voor mij moet doen. Hij haalt de laatste restjes vuil goed weg en verfrist de huid. Hoewel er toch wel vrij veel alcohol inzit merk ik daar gelukkig niks van op mijn huid. Hij droogt dus niet extra uit, wat wel erg prettig is, aangezien hij voor een vochtarme huid wordt aangeraden.

De crème uit deze serie is bedoeld voor zowel overdag als ’s nachts. Het is een heerlijk luchtige crème die mooi snel intrekt. Hij is een stuk meer hydraterend dan andere crèmes voor een onzuivere huid, dus dat maakt ‘m inderdaad behoorlijk geschikt voor een vochtarme huid. Wel moet ik zeggen dat hij voor mijn droge huid niet helemaal perfect is, omdat ik echt een wat zwaardere crème kan gebruiken. Verder doet hij prima zijn werk en merk ik ’s ochtends duidelijk verschil aan mijn huid wanneer ik ‘m ’s avonds heb gebruikt.

De Anti-Blemish Stick is een heel grappig product! Het is een vloeistof die je eerst goed moet mengen en vervolgens met een kwastje aan kunt brengen op puistjes. De vloeistof droogt wit op, dus het is echt een product om ’s nachts lokaal te gebruiken. Het product werkt het beste op beginnende puistjes (dus niet op open plekken of korstjes) en helpt de puistjes wat uit te drogen. Het is geen wondermiddel, maar het helpt wel iets om de puistjes te laten verdwijnen.

Het is wat mij betreft een prima lijn voor milde acne, maar voor echte hevige huidproblemen vind ik ‘m minder geschikt. Ik ben vooral fan van de crème, want dat is een fijne oplossing voor dames met een wat drogere huid die toch nog last hebben van puistjes. Ik zou de serie dan ook vooral aanraden voor meiden met een normale tot iets drogere huid die last hebben van milde acne.

Ik mag twee van deze setjes setjes weggeven aan jullie! Om kans te maken op deze producten moet je een e-mail sturen naar winactie@pinkypolish.nl en mij vertellen waarom je deze set zo graag wil winnen. De winactie loopt tot maandag 5 november tot 0.00 en de winnaars ontvangen van mij persoonlijk bericht!

Dit vind je misschien ook leuk...

22 reacties

 1. Charlotte zegt:

  Nog van harte gefeliciteerd! Ik ga direct een e-mail naar je sturen, wat een leuke winactie! Klinkt als verzorging die perfect is voor mijn gemengde huid met plaatselijke break outs.

 2. Nog gefeliciteerd <3 Wat een leuke set!

 3. Nicole zegt:

  Nog gefeliciteerd! Leuk dat je een keer een winactie organiseert. Ik ga je zo mailen!

 4. Henrieke zegt:

  super leuk! Gefeliciteerd <3 ! Hahaha, ik hou echt van je site en je artikelen.. x

 5. Nog Gefeliciteerd!! Heb gelijk een e-mail gestuurd

 6. Femke zegt:

  Oehh !! Klinkt goed, ik heb namelijk een onzuivere huid en nu met de kou weer wat droge plekjes.

 7. Nog van harte gefeliciteerd. Klinkt als een heel fijn pakketje, ik heb je ook een mailtje gestuurd! 🙂

 8. Cynthia zegt:

  Erg leuk! Ik heb mijn verhaal al naarr je toe gezonden

 9. Gefeliciteerd! De producten klinken in elk geval wel fijn.

 10. Cindy zegt:

  Van harte gefeliciteerd!
  Ik ga je mailen, klinkt als de perfecte set voor mijn huid 🙂

 11. miss_i zegt:

  leuk zon gratis setxD
  zelf zou ik dit niet gebruiken,
  tuurlijk, alcohol droogt je huid en dus ook je puistjes uit,
  alleen zijn het ook deze producten die er in eerste instantie voor zorgen dat je huid onrustig word.
  voor mij geen alcoloh denat en parfum meer, sinsdien heb ik vrijwel geen puistjes meer.

 12. Wendy (B) zegt:

  Hieperdepiep… HOERA!

 13. Nog gefeliciteerd met je verjaardag ! En wat een leuke winactie.

 14. Nog gefeliciteerd , super win actie ik doe mee !

 15. Nog van harte gefeliciteerd en ik ga je meteen even mailen.

 16. Leuke winactie!! Ik heb je een mail gestuurd

 17. Gefeliciteerd met je verjaardag 🙂 Ik hoop dat je een leuke dag heb gehad 🙂

  Ik doe alleen niet mee met de winactie. Ik vind de ingredienten die in de producten ziten veel te agressief (alcohol denat EN parfum?! Dat betekend alleen maar grote problemen).

 18. Nog gefeliciteerd met je verjaardag!

  En een leuke winactie!

 19. Suzanne zegt:

  Je zegt dat in de toner vrij veel alcohol zit, maar hoe weet je dat? Merk je dat aan de geur?

  Ik had laatst een toner van kruidvat huismerk gekocht voor de droge en gevoelige huid waar op de verpakking staat zonder alcohol, en dan staat in de ingrediëntenlijst alcohol!

  Ik zal je zeker een mailtje sturen om mee te doen aan de winactie!

 20. MjStyle zegt:

  Ik heb ook een mailtje gestuurd, hoop dat ik win ! 🙂

 21. Nadia S. zegt:

  Nog van harte! Ik zal zo een mailtje sturen met mijn reden.

  Doe zo verder!

  xx

 22. heej
  zou je misschien de winnar willen bekent maken op je site want ik zou het graag willen weten?
  dankej

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.