Make-up

Look: Catrice Absolute Eye Colour Duo – Help! I’m Stranded

Toen ik jullie het nieuwe Catrice Absolute Eye Colour Duo in Help! I’m Stranded liet zien beloofde ik dat ik er een ooglook bij zou laten zien. Het setje mag misschien vrij basic zijn, maar het is wel een ontzettend fijn oogschaduw-duo. De kleuren passen mooi bij elkaar, ze zijn goed gepigmenteerd en makkelijk te blenden. Makkelijk zo’n setje, want ook als je alleen deze twee oogschaduws gebruikt heb je al snel een simpele maar mooie look klaar. Helaas vind de andere kleuren waarin deze duo’s beschikbaar zijn niet heel geweldig, maar anders had ik er zeker nog een paar aangeschaft!

Als eerste gebruikte ik Urban Decay Primer Potion als basis. De lichtste kleur uit het oogschaduw-duo bracht ik aan op mijn bewegende ooglid. De donkere kleur ging in mijn arcadeboog en blendde ik goed uit. Langs zowel mijn bovenste als onderste wimperrand zette ik een lijntje met Make Up Store Eye Pencil in Black. Vervolgens gebruikte ik nog een klein beetje van de donkere oogschaduw om het oogpotlood langs mijn onderwimpers te vervagen. Als mascara gebruikte ik Catrice Lash Growth Plus Mascara.

En natuurlijk nog even een full-face:

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. Mooie ooglook!

 2. nailsbylaura zegt:

  Wauw.. het staat je werkelijk prachtig! Je bent echt een beauty!

  1. Dank je! Dat vind ik echt heel erg lief van je 🙂

 3. Bea1207 zegt:

  You have convinced me! Ik vond 'm al mooi maar dit is echt een mooie look bij je! Dit duo is gonna be mine as well!

 4. wauw, mooi zeg! 😀

 5. Ik vind het een mooie look!

 6. Ziet er erg mooi uit! Ook erg mooi gemaakt

 7. supketchup zegt:

  Mooie look! Had 'm zien liggen bij Catrice, vind het wel een mooie basic combo 🙂

 8. Marge zegt:

  dit zijn écht jouw kleuren!

 9. Mooie look!

  Ik heb het duo gisteren ook gekocht, maar nog niet geprobeerd. Toch maar snel doen!

 10. Wow die kleuren staan echt mooi bij jou ogen!
  Springen er echt mooi uit!.

 11. Hihi, dat zijn het zeker! Het is dan ook geen wonder dat ik een lade vol met gouden en bruine oogschaduws heb 😉

  1. Marge zegt:

   ja ik heb dat ook! op een gegeven moment ben je er ook een beetje achter wat je het best staat en ik denk dat dat dan ook een look is die je lang zal blijven dragen; en dat is in dit geval mooi basic!

 12. Hilde zegt:

  Wauwie, wat staat deze ooglook je prachtig. Sowieso ben je een hele mooi meid!
  Ga je nog een review doen over die mascara? Ik ben namelijk nieuwsgierig. 🙂

  1. Dank je! Dat ga ik zeker doen, geen zorgen! Ik ben 'm nu braaf 30 dagen aan het gebruiken in combinatie met het serum. Zodra de 30 dagen voorbij zijn komt er een uitgebreide review met voor en na foto's 😀

 13. Mooie oogschaduw! Heel leuk gemaakt 😀

 14. Hele mooie look ! 🙂

 15. Mooie look! Je staat er heel goed mee! 😀

 16. mooie look! ik ga ook is uitkijken voor dat duo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.