Shoplogs

Shoplog Londen (o.a. MUA, Forever 21 en Barry M)

Zoals ik eerder in een filmpje vertelde ben ik heel eventjes twee dagen in Londen geweest! Deze keer was ik er voor mijn werk en om een beetje de toerist uit te hangen, maar gelukkig was er ook nog een beetje tijd over om een paar van mijn favoriete winkels in te duiken. Deze keer geen XL-shoplog in een filmpje, maar gewoon even een een artikel met wat mooie foto’s (met mijn nieuwe camera genomen!).

Eén van mijn vaste adressen om langs te gaan in Londen is Superdrug, en dan vooral het filiaal bij metrostation Marble Arch op Oxford Street. Deze drogist heeft de geweldigste schappen vol met allerlei mooie drogisterijmerken. Ze hebben niet alleen een breder assortiment van de merken die we uit Nederland kennen, maar ook een aantal merken die we hier niet in de gewone winkels kunnen krijgen. Van Barry M kocht ik drie lakjes, namelijk Copper, Amethyst Glitter en Yellow Topaz Glitter. Ik ben dol op glitter en bijzondere lakjes, dus met deze zit ik wel goed.

Een ander drogisterijmerk dat echt de moeite waard is is MUA (Make Up Academy). Onlangs hebben zij een budget-versie van Ciaté Velvet Manicure uitgebracht, dus ik was erg benieuwd. Ik kocht twee tinten van de MUA Fur-Effect Nails, namelijk lichtroze en donkerroze. Leuk om eens mee te experimenteren!

MUA laat zich wel vaker door Ciaté inspireren, want zijn waren één van de eerste merken die met een budget-versie van Ciaté’s Caviar Manicure kwamen, al noemt MUA ze Nail Constellation. Toen ik in november in Londen was waren ze allemaal uitverkocht, maar nu waren ze er wel! Op zich heb ik het nu ook wel weer een beetje met de Caviar-trend gehad, maar ik vind het wel erg leuk om er nog een budget-versie van te hebben. Zowel de Fur-Effect Nails en de Nail Constellation waren £3.00 per stuk.

Een andere vaste stop is Forever 21. De kleding vind ik helemaal niks, maar ik ben groot liefhebber van hun accessoires. Ze zijn bijzonder, kwalitatief verrassend goed en goed betaalbaar. Ik denk dat inmiddels ruim 60% van mijn oorbellen-collectie uit F21 bestaat!

De exacte prijzen weet ik niet meer, maar volgens mij was alles ongeveer zo’n £5.00 per stuk. De ketting heeft een mooie diepe smaragdgroene kleur die perfect bij een paar van mijn tops past. De rode oorbellen kocht ik bij mijn nieuwe rode Zara-blazer (die jullie vast nog een keertje in een video zullen zien!) en de goudkleurige oorbellen wilde ik als basic-oorbellen dragen.

Op Schiphol kocht ik achter de douane de L’Occitane Shea Butter Hand Cream. Deze had ik al eerder en ik vind hem zo fijn! We reisden met alleen maar handbagage, waardoor ik vanwege de regels vloeistoffen geen handcrème mee had genomen (ik had al veel andere dingen mee). Ik miste het toch wel, dus ik kocht bij de Tax Free-shop deze voor ongeveer €6,00. Heerlijk om ‘m weer te hebben!

Normaal ga ik met Londen met de Eurostar (trein), maar deze keer was ik met het vliegtuig. Op Heathrow bleek een geweldige Tax Free beautyshop te zijn met alle merken die je maar kon verzinnen. MAC, Kiehl’s, Victoria’s Secret, Jo Malone, Benefit, OPI en nog veel meer. Ook werden er mini-setjes van REN verkocht met een aantal huidverzorgingsproducten. Ik ben al een tijdje benieuwd naar hun huidverzorging, maar ik wist nooit wat ik moest proberen. Deze setjes waren dus perfect! Ik kocht een mini-set voor de gevoelige huid voor ongeveer £10.00.

Oh, wat houd ik toch van Londen! Gelukkig hoef ik niet te treuren, want ik ben er volgende maand weer. Dan voor YouTube, omdat ik ben uitgenodigd voor BeautyCon op het Google hoofdkantoor! En in maart ben ik er alwéér, maar dan voor een vertrouwde shoppingtrip met mijn moeder en grote zus. Overigens stond die trip al een hele tijd gepland, en kwamen de andere twee er toevallig tussendoor. Ach, er zijn ergere dingen, nietwaar?

Dit vind je misschien ook leuk...

39 reacties

 1. Wauw, die glitternagellak..! I love it! Je hebt ook leuke sieraden gekocht. Zo te zien (en te lezen ;-)) ben je goed geslaagd 🙂

 2. Wat een mooie en bijzondere lakjes! En die caviar dingetjes zijn ook zo bijzonder en leuk! Ga je daar nog een keer een tutorial van maken? Wat heb je gave sieraden gekocht! Echt zo wijs!

 3. Ik vind de sieraden echt heel leuk!
  Ze zijn ook helemaal “jou” 🙂

 4. Pracht ketting heb je gekocht zeg! Doe maar luxe, doe maar luxe. London komt gewoon niet meer van je af zo vaak kom je er straks nog! Wel suuuuuuuuuuuper lekker om daar te zijn

 5. Mooie aankoopjes 🙂

 6. Leuke dingen heb je gekocht!

 7. Wat een prachtige sieraden heb je gekocht! De Barry M lakjes zijn ook mooi 🙂

 8. Wauw, ik ben verliefd op die sieraden! Wat zijn ze prachtig!
  Liefs

 9. Wat een leuke aankopen;D

 10. Ik ga binnekort naar londen, dat fur effect lijkt me wel heel vet, net zoals als die glitters van Barry M, me likees.

 11. Wat een mooie aankoopjes 😀 Vooral al die oorbellen, leuk leuk!

 12. Linda zegt:

  Je nieuwe camera maakt mooie foto’s. Je hebt veel leuke dingen gekocht, maar de rode oorbellen vind ik echt geweldig. Leuk dat je weer 2 reisjes naar Londen in het vooruitzicht hebt.

 13. Leuke aankoopjes! Ben benieuwd naar de nageldingetjes!

 14. Wendy (B) zegt:

  Ik wil ook zo graag naar Londen 🙁

 15. Van de L’Occitane hand cream en de REN producten zal je zeker geen spijt hebben! En wat een leuke juwelen heb je geshopt!

 16. Oeh, wat een leuke spullen zeg! Ik vind het ook heerlijk om in Engeland te zijn, ik kan niet wachten tot ik weer ga.
  Die Barry M nagellakjes zien er trouwens heel gaaf uit, daar moet ik ook maar eens wat van gaan proberen!

 17. oeh gorgeous sierraden 😀

 18. Die Barry M lakjes zijn prachtig! Copper heb ik ook, heb ik een tijd geleden ook online gehad volgens mij. Zo’n mooie lak!

 19. Leuk zeg! Ik hou van MUA!

 20. Die handcrème is inderdaad erg fijn 😀

 21. Wat een leuke spullen allemaal! En ook helemaal niet duur. Vooral al de nailartspullen zijn echt heel erg leuk. Ik ga dit jaar ook naar Londen, dus dan ga ik zeker een bezoekje brengen aan Superdrug. 🙂

 22. Leuke dingen heb je gekocht! Ik zou willen dat wij ook een Superdrug hadden!

 23. Wat leuke aankopen allemaal 😀 x

 24. Leuke shoplog!!! De L’occitane is een van mijn favoriete handcremes. Ik ben benieuwd naar de producten van REN

 25. Ingrid zegt:

  Hoi,
  ik heb laatst een ogenschaduwpalette van MUA gekocht en die bevalt me toch goed! Jammer dat je het niet in Nederland kan kopen, want de kwaliteit en de pigmentatie van de kleuren is super. Eigenlijk vind ik dat het beter blijft zitten dan Urban Decay ogenschaduws!
  Wie weet ook iets voor jou?

  Groet,
  Ingrid

 26. Wat een leuke spullen heb je gekocht! Vooral die glitter nagellak, wauwie <33

  XX

 27. Leuke aankoopjes! Vind de lakjes van Barry M erg mooi!

 28. Ik ben erg benieuwd naar swatches van de Barry M lakjes! 😀

 29. Ik vind London onwijs leuk. Wat een bofkont ben je dat je nog een paar keer mag.

 30. Leuk artikel, met mooie aankopen 🙂 Verder zien je foto’s er goed uit! Erg gedetailleerd. Je ziet echt verschil met de foto’s die je voorheen maakte.

  1. Dank je! Ik ben er zelf ook heel erg blij mee 😀

 31. Gave spulletjes! Ik ben heel erg benieuwd naar de swatch van Yellow Topaz Glitter…

 32. Ik ga volgende maand naar Londen en je post zorgt ervoor dat ik morgen al wil vertrekken 😀 We logeren in een hotel net achter Oxford Street, dus dat wordt shoppen… shoppen… en ja shoppen! 😀

 33. Ohhh superleuke shoplog! De juwelen zijn gewéldig 🙂

 34. Superleuk, die oorbellen! Vraagje: zijn ze zwaar, of valt het mee? Ik heb vaak dat de grotere oorbellen zo beginnen “hangen” na een tijdje, maar vindt ze wel heel leuk!

  1. Nee, ze zijn juist heel erg licht! De meeste grote oorbellen van F21 zijn vrij licht (op de site wordt ook vaak aangegeven of ze zwaar of niet zijn). Ik houd er zelf ook niet zo van, na een tijdje vind ik zware oorbellen erg vervelend!

 35. Leuke aankopen heb je gedaan! Die sierdaen zijn tof!

 36. Wat een leuke spulletjes! Ik ben twee keer in Londen geweest, vond het beide keren geweldig. Ik wil eind dit jaar of volgend jaar, wanneer mijn portemonnee het toelaat, weer eens gaan. Ben je niet naar Topshop geweest? Of misschien wel langs geweest maar niks gekocht, dat kan natuurlijk ook hihi.

  1. Ik ga altijd wel even naar Topshop, maar eigenlijk alleen voor de sieraden en accessoires. Zag deze keer niks leuks helaas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.