Shoplogs

Shoplog Londen (o.a. MUA, Forever 21 en Barry M)

Zoals ik eerder in een filmpje vertelde ben ik heel eventjes twee dagen in Londen geweest! Deze keer was ik er voor mijn werk en om een beetje de toerist uit te hangen, maar gelukkig was er ook nog een beetje tijd over om een paar van mijn favoriete winkels in te duiken. Deze keer geen XL-shoplog in een filmpje, maar gewoon even een een artikel met wat mooie foto’s (met mijn nieuwe camera genomen!).

Eén van mijn vaste adressen om langs te gaan in Londen is Superdrug, en dan vooral het filiaal bij metrostation Marble Arch op Oxford Street. Deze drogist heeft de geweldigste schappen vol met allerlei mooie drogisterijmerken. Ze hebben niet alleen een breder assortiment van de merken die we uit Nederland kennen, maar ook een aantal merken die we hier niet in de gewone winkels kunnen krijgen. Van Barry M kocht ik drie lakjes, namelijk Copper, Amethyst Glitter en Yellow Topaz Glitter. Ik ben dol op glitter en bijzondere lakjes, dus met deze zit ik wel goed.

Een ander drogisterijmerk dat echt de moeite waard is is MUA (Make Up Academy). Onlangs hebben zij een budget-versie van Ciaté Velvet Manicure uitgebracht, dus ik was erg benieuwd. Ik kocht twee tinten van de MUA Fur-Effect Nails, namelijk lichtroze en donkerroze. Leuk om eens mee te experimenteren!

MUA laat zich wel vaker door Ciaté inspireren, want zijn waren één van de eerste merken die met een budget-versie van Ciaté’s Caviar Manicure kwamen, al noemt MUA ze Nail Constellation. Toen ik in november in Londen was waren ze allemaal uitverkocht, maar nu waren ze er wel! Op zich heb ik het nu ook wel weer een beetje met de Caviar-trend gehad, maar ik vind het wel erg leuk om er nog een budget-versie van te hebben. Zowel de Fur-Effect Nails en de Nail Constellation waren £3.00 per stuk.

Een andere vaste stop is Forever 21. De kleding vind ik helemaal niks, maar ik ben groot liefhebber van hun accessoires. Ze zijn bijzonder, kwalitatief verrassend goed en goed betaalbaar. Ik denk dat inmiddels ruim 60% van mijn oorbellen-collectie uit F21 bestaat!

De exacte prijzen weet ik niet meer, maar volgens mij was alles ongeveer zo’n £5.00 per stuk. De ketting heeft een mooie diepe smaragdgroene kleur die perfect bij een paar van mijn tops past. De rode oorbellen kocht ik bij mijn nieuwe rode Zara-blazer (die jullie vast nog een keertje in een video zullen zien!) en de goudkleurige oorbellen wilde ik als basic-oorbellen dragen.

Op Schiphol kocht ik achter de douane de L’Occitane Shea Butter Hand Cream. Deze had ik al eerder en ik vind hem zo fijn! We reisden met alleen maar handbagage, waardoor ik vanwege de regels vloeistoffen geen handcrème mee had genomen (ik had al veel andere dingen mee). Ik miste het toch wel, dus ik kocht bij de Tax Free-shop deze voor ongeveer €6,00. Heerlijk om ‘m weer te hebben!

Normaal ga ik met Londen met de Eurostar (trein), maar deze keer was ik met het vliegtuig. Op Heathrow bleek een geweldige Tax Free beautyshop te zijn met alle merken die je maar kon verzinnen. MAC, Kiehl’s, Victoria’s Secret, Jo Malone, Benefit, OPI en nog veel meer. Ook werden er mini-setjes van REN verkocht met een aantal huidverzorgingsproducten. Ik ben al een tijdje benieuwd naar hun huidverzorging, maar ik wist nooit wat ik moest proberen. Deze setjes waren dus perfect! Ik kocht een mini-set voor de gevoelige huid voor ongeveer £10.00.

Oh, wat houd ik toch van Londen! Gelukkig hoef ik niet te treuren, want ik ben er volgende maand weer. Dan voor YouTube, omdat ik ben uitgenodigd voor BeautyCon op het Google hoofdkantoor! En in maart ben ik er alwéér, maar dan voor een vertrouwde shoppingtrip met mijn moeder en grote zus. Overigens stond die trip al een hele tijd gepland, en kwamen de andere twee er toevallig tussendoor. Ach, er zijn ergere dingen, nietwaar?

39 Comments

 • Reply
  Beautyjuf
  3 februari 2013 at 06:53

  Wauw, die glitternagellak..! I love it! Je hebt ook leuke sieraden gekocht. Zo te zien (en te lezen ;-)) ben je goed geslaagd 🙂

 • Reply
  Ashleey
  3 februari 2013 at 08:04

  Wat een mooie en bijzondere lakjes! En die caviar dingetjes zijn ook zo bijzonder en leuk! Ga je daar nog een keer een tutorial van maken? Wat heb je gave sieraden gekocht! Echt zo wijs!

 • Reply
  Martina
  3 februari 2013 at 08:15

  Ik vind de sieraden echt heel leuk!
  Ze zijn ook helemaal “jou” 🙂

 • Reply
  Nadine
  3 februari 2013 at 08:21

  Pracht ketting heb je gekocht zeg! Doe maar luxe, doe maar luxe. London komt gewoon niet meer van je af zo vaak kom je er straks nog! Wel suuuuuuuuuuuper lekker om daar te zijn

 • Reply
  Charile
  3 februari 2013 at 08:27

  Mooie aankoopjes 🙂

 • Reply
  Mandy
  3 februari 2013 at 08:33

  Leuke dingen heb je gekocht!

 • Reply
  Sofie
  3 februari 2013 at 08:37

  Wat een prachtige sieraden heb je gekocht! De Barry M lakjes zijn ook mooi 🙂

 • Reply
  MySuperSweetLife
  3 februari 2013 at 09:22

  Wauw, ik ben verliefd op die sieraden! Wat zijn ze prachtig!
  Liefs

 • Reply
  Miranda
  3 februari 2013 at 10:38

  Wat een leuke aankopen;D

 • Reply
  Aniek
  3 februari 2013 at 10:50

  Ik ga binnekort naar londen, dat fur effect lijkt me wel heel vet, net zoals als die glitters van Barry M, me likees.

 • Reply
  Kimberly
  3 februari 2013 at 10:56

  Wat een mooie aankoopjes 😀 Vooral al die oorbellen, leuk leuk!

 • Reply
  Linda
  3 februari 2013 at 11:55

  Je nieuwe camera maakt mooie foto’s. Je hebt veel leuke dingen gekocht, maar de rode oorbellen vind ik echt geweldig. Leuk dat je weer 2 reisjes naar Londen in het vooruitzicht hebt.

 • Reply
  Paola (@ilovebeauty89)
  3 februari 2013 at 12:27

  Leuke aankoopjes! Ben benieuwd naar de nageldingetjes!

 • Reply
  Wendy (B)
  3 februari 2013 at 12:29

  Ik wil ook zo graag naar Londen 🙁

 • Reply
  Kiss & Make-up
  3 februari 2013 at 12:32

  Van de L’Occitane hand cream en de REN producten zal je zeker geen spijt hebben! En wat een leuke juwelen heb je geshopt!

 • Reply
  Jessica
  3 februari 2013 at 12:49

  Oeh, wat een leuke spullen zeg! Ik vind het ook heerlijk om in Engeland te zijn, ik kan niet wachten tot ik weer ga.
  Die Barry M nagellakjes zien er trouwens heel gaaf uit, daar moet ik ook maar eens wat van gaan proberen!

 • Reply
  femketje
  3 februari 2013 at 13:09

  oeh gorgeous sierraden 😀

 • Reply
  Vera
  3 februari 2013 at 13:13

  Die Barry M lakjes zijn prachtig! Copper heb ik ook, heb ik een tijd geleden ook online gehad volgens mij. Zo’n mooie lak!

 • Reply
  Moniek
  3 februari 2013 at 13:38

  Leuk zeg! Ik hou van MUA!

 • Reply
  Fashion meets Beauty
  3 februari 2013 at 14:46

  Die handcrème is inderdaad erg fijn 😀

 • Reply
  Marisa
  3 februari 2013 at 16:19

  Wat een leuke spullen allemaal! En ook helemaal niet duur. Vooral al de nailartspullen zijn echt heel erg leuk. Ik ga dit jaar ook naar Londen, dus dan ga ik zeker een bezoekje brengen aan Superdrug. 🙂

 • Reply
  Esther - Mango Sorbetto
  3 februari 2013 at 16:40

  Leuke dingen heb je gekocht! Ik zou willen dat wij ook een Superdrug hadden!

 • Reply
  Jana
  3 februari 2013 at 17:51

  Wat leuke aankopen allemaal 😀 x

 • Reply
  BeautyByTS
  3 februari 2013 at 18:41

  Leuke shoplog!!! De L’occitane is een van mijn favoriete handcremes. Ik ben benieuwd naar de producten van REN

 • Reply
  Ingrid
  3 februari 2013 at 19:26

  Hoi,
  ik heb laatst een ogenschaduwpalette van MUA gekocht en die bevalt me toch goed! Jammer dat je het niet in Nederland kan kopen, want de kwaliteit en de pigmentatie van de kleuren is super. Eigenlijk vind ik dat het beter blijft zitten dan Urban Decay ogenschaduws!
  Wie weet ook iets voor jou?

  Groet,
  Ingrid

 • Reply
  jasmijn
  3 februari 2013 at 20:17

  Wat een leuke spullen heb je gekocht! Vooral die glitter nagellak, wauwie <33

  XX

 • Reply
  Mariel
  3 februari 2013 at 20:45

  Leuke aankoopjes! Vind de lakjes van Barry M erg mooi!

 • Reply
  Amy
  3 februari 2013 at 21:47

  Ik ben erg benieuwd naar swatches van de Barry M lakjes! 😀

 • Reply
  Dat Zit Wel Snor
  3 februari 2013 at 22:19

  Ik vind London onwijs leuk. Wat een bofkont ben je dat je nog een paar keer mag.

 • Reply
  Alette
  3 februari 2013 at 23:51

  Leuk artikel, met mooie aankopen 🙂 Verder zien je foto’s er goed uit! Erg gedetailleerd. Je ziet echt verschil met de foto’s die je voorheen maakte.

  • Reply
   Charlotte
   4 februari 2013 at 10:19

   Dank je! Ik ben er zelf ook heel erg blij mee 😀

 • Reply
  AreyouShir?
  4 februari 2013 at 14:27

  Gave spulletjes! Ik ben heel erg benieuwd naar de swatch van Yellow Topaz Glitter…

 • Reply
  Sofie
  4 februari 2013 at 19:40

  Ik ga volgende maand naar Londen en je post zorgt ervoor dat ik morgen al wil vertrekken 😀 We logeren in een hotel net achter Oxford Street, dus dat wordt shoppen… shoppen… en ja shoppen! 😀

 • Reply
  Frauke
  4 februari 2013 at 23:24

  Ohhh superleuke shoplog! De juwelen zijn gewéldig 🙂

 • Reply
  Erma
  5 februari 2013 at 18:02

  Superleuk, die oorbellen! Vraagje: zijn ze zwaar, of valt het mee? Ik heb vaak dat de grotere oorbellen zo beginnen “hangen” na een tijdje, maar vindt ze wel heel leuk!

  • Reply
   Charlotte
   5 februari 2013 at 19:01

   Nee, ze zijn juist heel erg licht! De meeste grote oorbellen van F21 zijn vrij licht (op de site wordt ook vaak aangegeven of ze zwaar of niet zijn). Ik houd er zelf ook niet zo van, na een tijdje vind ik zware oorbellen erg vervelend!

 • Reply
  Danielle
  5 februari 2013 at 20:12

  Leuke aankopen heb je gedaan! Die sierdaen zijn tof!

 • Reply
  Chinouk
  6 februari 2013 at 14:38

  Wat een leuke spulletjes! Ik ben twee keer in Londen geweest, vond het beide keren geweldig. Ik wil eind dit jaar of volgend jaar, wanneer mijn portemonnee het toelaat, weer eens gaan. Ben je niet naar Topshop geweest? Of misschien wel langs geweest maar niks gekocht, dat kan natuurlijk ook hihi.

  • Reply
   Charlotte
   6 februari 2013 at 14:41

   Ik ga altijd wel even naar Topshop, maar eigenlijk alleen voor de sieraden en accessoires. Zag deze keer niks leuks helaas!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.