Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. Mooie kwaliteit! Ga je snel weer een look maken? Ik ben benieuwd naar je dagelijkse routine 😀

  1. Jazeker! Met zo’n fijne camera is het nog veel leuker om filmpjes en tutorials op te nemen 😀

 2. Ik heb ook de Canon650D En hij is mijn LIEFDE! Beste aankoop ever en ben er HEEEEL blij mee! Hij maakt zulke mooie filmpjes en de kwaliteit is GEWELDIG!

 3. Leuk! Erg mooie camera!

 4. tanya zegt:

  Woow je zou niet zeggen dat het slecht weer buiten is!! Geweldige camera dus! Ik heb sinds een tijdje je site ontdekt en ik word altijd helemaal vrolijk van jouw filmpjes!

 5. Ik heb de 1000D, heel erg gewild in de tijd dat ik hem kocht, maar zo geweldig HD zijn de foto’s niet. Die van jou is heel mooi en houd ik in mijn achterhoofd. 🙂

 6. Leuk hoor.. ik ben ook aan het sparen voor een nieuwe.. maar ook voor nog zo veel meer dingen… 😉
  Vind je kwaliteit erg goed nu! was t al maar snap wel wat je bedoelt met het perfecte moment van de dag alleen kunnen fotograveren enzo..
  Duss heel veel plezier met deze nieuwe camera! 😀

 7. Veel plezier met je nieuwe camera!

 8. Wauw, het beeld is ook echt prachtig!

 9. mooie camera hoor 🙂

 10. Wauw! Wat een mooi beeld heb je nu. Het lijkte me echt een geweldige camera. Voor zo’n soort camera ben ik ook aan het sparen. Je filmpjes waren al heel leuk, maar nu worden ze vast nog veel leuker! Liefs!!

  1. Annemiek zegt:

   Ha! Super toevallig dit! Ik heb sinds gister ook de 650D! Gekregen van mn vader, omdat ik ben afgestudeerd <3 Ik ben ook echt helemaal verliefd op de camera! Het hele huis gaat nu zo'n beetje op de foto om te oefenen :p Handig dat ik nu kan zien hoe mooi hij filmt haha

   1. Annemiek zegt:

    Whoops dat was niet als een reply bedoeld… :s

 11. Wauw, mooi beeld heb je!

 12. Charissa. zegt:

  Hoi Charlotte, leuk filmpje zoals altijd!
  Vind beide camera’s goede kwaliteit, maar ben blij voor je!

  Kun je een keer een video maken met je échte favorites van The Body Shop?

  Liefs,
  Charissa

 13. Het lijkt inderdaad een filmpje die is opgenomen tijdens een zonnige dag! Mooi hoor 🙂 dat je er maar veel plezier van mag hebben!

 14. Nathalie zegt:

  Hoi! De lens die je er bij hebt is de 60mm F2.8. die F2.8 staat voor je de diafragma. 2.8 betekend dat je een lekker groot gat kunt nemen, dit zorgt er voor dat je veel licht naar binnen kunt laten en dat je scherpte vlak kleiner is.

  Het glas van de 60mm is aanzienlijk beter dan de standaardlens die je er nu op hebt (18/55mm), ik geef je dus als tip om in het vervolg met de 60mm te werken. 60 mm is btw geen echte macro lens(dat is bv een 100mm) een 60 mm is mooi voor portretten, ideaal voor filmpjes dus.

  Leuke aankopen, veel plezier ermee!
  Groetjes 🙂

 15. Leuk filmpje weer! Hihi vind het altijd zo leuk om je zo enthousiast te zien.
  Xxx

 16. Jaaaa ik heb hem ook!! en hij is zoooo fijn! =D

 17. Gefeliciteerd meid. Ziet er heel mooi uit.
  Veel plezier met plaatjes schieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.