Shoplogs

Shoplog nieuwe The Body Shop-producten

De nieuwe  make-up-collectie van The Body Shop is te koop! Elk seizoen kijk ik reikhalzend uit naar de nieuwe producten, aangezien er altijd wel iets tussen zit wat ik leuk ga vinden. Ik heb de afgelopen maanden al veel foto’s van de kerstcollectie ‘Joy of Sparkle’ voorbij zien komen en ik kon niet wachten totdat de producten in Nederland gearriveerd waren. Vanaf vandaag liggen de nieuwe producten in de winkel, dus ik stond vanochtend al bij de winkel om ze eindelijk te kunnen proberen. Er zat genoeg leuks tussen, dus ik kwam met een goed gevuld tasje thuis.

Eén van de dingen waar ik het meest nieuwsgierig naar was waren de oogschaduw-palettes. Elk jaar brengt TBS rondom de kerstdagen paletjes uit met meerdere kleuren oogschaduw. Dit jaar was niet anders en in deze collectie zitten twee varianten: Twilight (met paarstinten) en Midnight (met onder andere zwart, zilver en goud). Ik vond ze allebei prachtig, dus ik heb beide palettes meegenomen. De inhoud van de palettes houd ik nog even geheim, maar ze zijn binnenkort terug te zien in een uitgebreid artikel.

Veel mensen weten niet dat TBS lang geleden nagellak verkocht. Helaas was het geen groot succes en werden de lakjes uit de collectie gehaald. Speciaal voor de kerstcollectie zijn er twee tinten nagellak te koop, in de kleuren Starry Night (zwart glitter) en Twinkling Pink (roze glitter). Ik heb geen ervaring met TBS-lakjes, dus ik ben benieuwd!

Naast de prachtige palettes en nagellakken is er ook nog een nieuwe Love Gloss uitgekomen in de kleur Twinklink Pink, een mooie zachtroze lipgloss met glitters. Ik ben dol op de lipglossjes van TBS, dus ik kon deze niet laten liggen.

Een ander nieuw product is de Dreams Unlimited Parfum. Ik draag vrij veel luchtjes van TBS (Vanilla en Japanese Cherry Blossom zijn mijn favorieten), dus dit leek mij een mooie toevoeging aan mijn stash. Ik ben heel slecht in het beschrijven van geuren, maar ik vind ‘m erg lijken op Aqua Lily, een ander luchtje van TBS dat niet meer te koop is. Hij is redelijk fris en ruikt totaal niet zoet. Ik ga eens kijken of ik de noten van deze geur ergens kan vinden zodat ik jullie er een beter idee van kan geven!

Als laatste zien jullie op de foto een Coconut Shimmer Body Butter. Die kreeg ik gratis omdat ik meer dan €30,- besteedde. Ik houd totaal niet van kokos, dus ik denk dat ik deze aan iemand weg ga geven die wel dol is op die geur.

Wat een berg spullen zeg, ik heb genoeg om de komende tijd uit te testen en te reviewen! Wat is jullie eerste indruk van deze spulletjes?

Dit vind je misschien ook leuk...

26 reacties

 1. Ziet er goed uit! Ik ben benieuwd naar de oogschaduwpallettes!

 2. Wow jij hebt echt veel superleuke dingen gekocht 😀 xx

 3. Ellen zegt:

  Leuke spulletjes!
  Weet je misschien hoeveel die body butter kost? love kokos!
  trouwens ben een nieuwe lezeres (:
  xx

  1. Volgens mij is die niet los te koop… Sorry! Je krijgt hem op dit moment gratis wanneer je meer dan 30 euro besteedt 🙂

 4. beautysound zegt:

  Ah, ik ben echt verzot op kokos!
  Haha.
  Ik moet daar nog steeds eens een body butter van uitproberen. Hij lijkt me erg fijn. Leuk trouwens dat deze een shimmer bevat. Ideel voor de feestdagen die voor de deur staan! 😀
  Super leuke spulletjes verder, ik ben benieuwd op de reviews!

 5. Diede zegt:

  Je maakt me nieuwsgierig!!! TELL ME EVERYTHING! hahaha leuk 😀

 6. Bianca zegt:

  Wat leuk! Ik ben vandaag ook bij de Bodyshop geweest, ik heb de roze lipgloss en de roze nagellak gekocht. De oogschaduwpalettes hadden ze bij mijn filiaal nog niet binnen. Ik heb de nieuwe geur ook uitgeprobeerd maar ik vind hem niet lekker, Love etc. vind ik wel heerlijk. TBS had vroeger inderdaad ook nagellak, ik vond deze heel fijn, ik hoop dat de nieuwe dat ook zijn! Verder zo doorgaan met je blog, ik kom elke dag even langs 🙂 Superleuk!

 7. Mirjam zegt:

  Oeh, ben benieuwd naar de oogschaduwpalettes! En de nagellak ziet er ook mooi uit, vooral Starry Night.

 8. Oh, leuke producten allemaal <3 Ben erg benieuwd hoe die parfum ruikt 🙂 Ben benieuwd naar je reviews 😀

 9. Teddy zegt:

  Prachtige producten. De Dreams Unlimited parfum heb ik ook en is een van mijn favorieten geurtjes!

 10. ben superbenieuwd naar de oogschaduwpalletes:):)

  xx

 11. Leuke dingen heb je gekocht. Ik ben vooral benieuwd naar de nagellakjes. 🙂

 12. Laura L zegt:

  wat een beauty's ik ben erg benieuwd naar de make-up, wil je bij de revieuws de prijsjes erbij zetten?
  verder leuk geshopt.

  1. Tuurlijk, dat doe ik altijd 🙂

 13. Hannelore zegt:

  Die bodybutter is echt heerlijk, heb em zelf ook!

 14. Erg leuk! Ik ga ook binnenkort ff kijken..
  Ben alleen niet gek op shimmers body butters, maar hoe de rest is daar ben ik wel benieuwd naar!

 15. Aranka zegt:

  Oh dat ziet er allemaal goed uit! Ik ga binnenkort maar eens naar TBS 😀

 16. Ik kijk nu al uit naar de reviews 😀 Ben vooral nieuwsgierig naar de palettes 🙂

 17. Ohh wat zijn de collecties van tbs toch heerlijk! Het is dat ik spaar voor een tripje naar londen anders was ik ook al langs geweest! Ik ben erg benieuwd naar je reviews + mooie foto's! 🙂

 18. Ik ben benieuwd naar de parfum en uiteraard ook naarde oogschaduw-palettes 😀

 19. Ziet er allemaal erg leuk uit:)

 20. oeii ik ben benieuwd naar de reviews van de palettes

 21. Wat een mega fijne aankoopjes!!
  Geniet van je mooie spullen.

 22. wieske zegt:

  Ik ben zo benieuwd naar die coconut bodybutter. Zitter er glitters in? Ik heb net mijn bodybutter coconut opgemaakt en ik ga denk ik weer een nieuwe halen. I loveeee coconut

  1. Er zitten inderdaad glitters in, vandaar de naam Shimmer Body Butter. Ik houd zelf niet zo van kokos, maar als je het een lekker geur vindt dan is het vast iets voor jou 😉

 23. Rebecca zegt:

  wauw, ik ben jaloeers! ik hou echt van de body shop, maar het is zo duur. ik ben nu aan het sparen zegmaar, om lekker veel in te slaan binnekort! trouwens, dreams unlimited is ook erg lekker, ik heb hem als testertje. leuke spulletjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.