Nagellak

Swatch: 2True – Shade 2

2True - Shade 2
2True – Shade 2

Irritant zeg, als nagellakjes geen naam hebben, maar een nummer! Maargoed, niks aan te doen…

2True vind ik altijd een beetje een vaag merk. Bij mijn Kruidvat staat een meubel met allerlei makeup-producten die elk €2,95 (?) zijn, en wanneer je 3 stuks koopt betaal je €7,50 (ik weet niet meer precies hoe de prijzen zijn, dus verbeter me als ik het verkeerd heb!). Ik neem toch altijd een kijkje bij de nagellak, maar ik durfde het telkens toch niet aan. Een tijdje geleden zag ik dat ze behalve de kleine flesjes nagellak nu ook lange flesjes nagellak hebben, namelijk de Colour Quick-lakjes. Die hebben een extra plat kwastje en beloven snel te drogen. Dit blauwe kleurtje leek me wel wat, dus ik heb deze meegenomen.

Ik was door dit lakje behoorlijk onder de indruk! Ik hoorde regelmatig dat 2True-nagellak niet veel soeps is, maar bij dit lakje viel dat gelukkig mee. Het kwastje lakt prima en hij dekt ook netjes. Ik weet het niet precies meer, maar volgens mij heb ik op deze foto maar één laagje op, prima toch? De kleur vind ik trouwens ook erg leuk!

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. de kleur is heeerlijk!

 2. Ik zag laatst bij mijn kruidvat dat die prijs volgens mij verlaagd was.

  Ik weet niet of de prijs overal verlaagd is maar bij mij was t nu maar 3 voor iets van 5,95 geloof ik.

  Maar het kan zijn dat dat natuurlijk niet overal de prijs is.

 3. Oh en t is een heel mooi kleurtje!

 4. Gave kleur en ziet er mooi uit op je nagels zeg!

  Als ik t goed gezien heb zijn ze 2,49 per stuk. 🙂

 5. En droogt de nagellak ook snel? Want bij Vera Camilla had ik gelezen dat ze helemaal niet zo snel drogen, eerder veel te langzaam. Het is wel een leuk kleurtje trouwens!

  1. Ik wist het niet meer omdat ik de swatch al een tijdje geleden gemaakt heb, maar ik heb 'm net eventjes snel opgedaan, en hij droogt inderdaad niet zo snel, maar het valt wel mee. Om eerlijk te zijn let ik daar ook niet altijd op, want als ik nagellak echt ga dragen doe ik er een sneldrogende topcoat overheen. Maargoed, deze komt z'n belofte dus niet echt na…

 6. Ik sta ook altijd bij het 2True rek te kijken. Ik weet nooit wat ik ervan moet vinden. Maar de nagellakjes zien er wel goed uit! 😉 Mooi kleurtje. 🙂

 7. Leuk kleurtje 😀

 8. Ik hou niet zo van blauw 😛

 9. deze heb ik ook! valt inderdaad best mee qua kwaliteit!

 10. Eline zegt:

  Ik haat de kleur, maar het is zeker een leuk prijsje. Misschien ook maar even langs de Kruidvat vanmiddag ;D

 11. Bij ons zijn ze geloof ik 2,50 per stuk, daarom vind ik het zo raar dat er staat 7,50 voor 3. Dúh, dat is toch logish :S Anyhow, mooi kleurtje en als het een laagje is dan dekt ie goed joh ! 😀

  x Martine

 12. Mooi kleurtje ^___^

 13. Samira zegt:

  ik zag hem een paar weken geleden ook al bij de kruidvat staan, maar heb hem toch maar niet gekocht omdat ik dacht dat het een waterig lakje zou zijn maar dat is dus niet zo
  thanks!

 14. Florianne zegt:

  supermooie kleur!

  ps: waar vind ik een sneldrogende topcoat die niet al te duur is ?!

 15. Mooie lak! Ik dach took dat 2True niet zo goe zou zijn, maar nu ga ik zeker wat proberen!
  @ Florianne, probeer eens Catrice Quick Dry & High Shine of koop op nailpolishfashion.nl Seche Vite Top Coat, super goed spul!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.