Shoplogs

Geshopt bij TBS Sale

Eén van mijn favoriete winkels, The Body Shop, heeft sinds gisteren uitverkoop! Ik neem dan altijd even een kijkje, want er zitten vaak producten tussen uit oude collecties die echt de moeite waard zijn. Ik was er gisteren meteen bij en ben zeker goed geslaagd.

Geshopt TBS Sale
Geshopt TBS Sale

Spa Wisdom Blissful Body Cleanser | Almond Body Butter | Almond Shower Gel

De Almond-lijn zit niet standaard in het assortiment van TBS, maar is alleen maar verkrijgbaar tijdens de sale, raar hè? Ik vind het jammer dat hij normaal niet te krijgen is, want deze is zo lekker! Hij ruikt echt naar amandel, een beetje amandelspijs-achtig, maar absoluut niet te zoet. Ik had al een Body Milk en een Shower Gel uit deze lijn, maar heb voor de wintermaanden een Body Butter genomen en een backup van de douchegel ingeslagen. De Spa Wisdom Blissful Body Cleanser  komt uit de oude Spa Wisdom lijn en is helaas normaal niet meer verkrijgbaar. Deze ruikt ook echt heerlijk! De geur is lekker zacht, luxe en fris. Heerlijk!

Geshopt TBS Sale
Geshopt TBS Sale

Winter Trend Palette in 02 | Oceanus Body Mist | File A Foot-voetvijl | Sheer Lip Shine in 03 | Facial Buffer | Facial Buffer Sponge

Toen ik pas weer eens naar mijn ouders ging kwam ik tot de conclusie dat ik helemaal geen handige palletjes heb om mee te nemen als ik een nachtje van huis ben. Ik loop dus altijd met losse potjes oogschaduw te slepen en vergeet natuurlijk altijd wat. Niet handig dus! Ik had dit setje al een tijdje op het oog, maar ik vond hem te duur (hij was namelijk eerst €24,-), maar hij was flink afgeprijsd, dus ik heb ‘m eindelijk gekocht. De Facial Buffers zijn sponsjes om je gezicht mee te scrubben. Ik gebruik de linker vaak in combinatie met een facewash, en dat bevalt me goed. Ik ben bang dat deze ook uit de collectie gaan, dus ik heb maar een backup meegenomen. De Oceanus Body Mist ga ik trouwens niet als luchtje dragen, maar die zet ik neer op de badkamer!

Ik vond de sale toch een beetje tegenvallen, want het waren veel producten die afgelopen winter ook in de sale waren. Er was nauwelijks make-up, dus dat was ook een beetje jammer. Toch raad ik jullie echt aan om een kijkje te nemen. Vooral de Almond-lijn is heerlijk, en ook de producten uit de oude Spa Wisdom-lijn zijn aanraders!

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. daisy zegt:

  leuke dingetjes gekocht!

  hoeveel kostte het palletje nog?

  1. Hij is nu €15,- 🙂

 2. Ik wou dat ik ook een TBS hier in de buurt had!

 3. Die file and foot en de facial buffer heb ik ook gekocht 🙂 Ik vind dat er echt fijne dingen tussen zitten! Vond alleen die almond een beetje stinken 😡 Verder heb je dus echt leuke dingen op de kop weten te tikken !

  x Martine

 4. Aranka zegt:

  Ik ga denk ik snel maar eventjes een kijkje nemen!

  Leuke spulletjes heb je gekocht!

 5. oeh ik hou van sale!

 6. Bodyshop-liefde! 😀 Ze hebben altijd zulke heerlijke producten, en sale is zeker niet verkeerd, haha! 😉 Weet je toevallig de prijs nog van die Spa Wisdom (eerste, groene flacon) ?

  1. Die was 8 euro! Volgens mij was hij vroeger iets van €16,-, dus dat scheelt flink 😉

 7. bij ons in TBS doen ze NOOIT make-up in de sale, of echt heel weinig. Dat mooie oogschaduw palette wil ik al zo lang, maar is hier nog steeds de volle prijs 🙁

  1. Als het goed is zijn de TBS-prijzen overal hetzelfde (de kassa's draaien allemaal op hetzelfde systeem met dezelfde prijzen, is bij grotere ketens altijd), dus als ik jou was zou ik toch ff kijken, en anders even bij de kassa vragen of ze het voor je kunnen checken!

 8. tess zegt:

  Zet de volgende x de prijzen erbij, van hoeveel een product kost 😉

  maar voor de rest, superlueke spullentjes gekocht,

  bij mij in de buurt zit nergens een body shop, das wel jammer,

  en als ik er ben, zijn er allemaal kruiden enzo in de aanbieding 🙁

  liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.