Nagellak

Swatch: Catrice – Run Forest Run!

Sinds de vernieuwing van het volledige Catrice-assortiment zijn er ook een paar nieuwe lakjes bij gekomen. Eén van die lakjes was Absolutely Chinchilly!, maar er waren twee nagellakken die ik maar niet te pakken kon krijgen, omdat ze telkens waren uitverkocht. Vorige week kwam ik ze eindelijk tegen, dus vandaag begin ik met Run Forest Run!.

De afgelopen maanden duiken er steeds meer groene nagellakken op in de winkels. Ik moet eerlijk bekennen dat ik groen helemaal niet zo’n leuke nagellak-kleur vind, maar de laatste tijd ga ik deze lakken toch steeds meer waarderen. Run Forest Run! is een donkergroene cream-lak die net weer even anders is dan de andere groene versies die we de afgelopen tijd zagen. Op het eerste oog deed hij me meteen denken aan OPI Jade Is The New Black, maar ik heb het idee dat Run Forest Run! nog net een beetje donkerder en groener is.

Ik vind het geweldig dat Catrice weer nieuwe nagellakken heeft uitgebracht, want ik vind bijna elk lakje van het merk fijn lakken. Run Forest Run! lakt ontzettend soepel, heeft een perfecte substantie en is na twee laagjes gedekt. Op deze foto is ook goed te zien hoe goed deze nagellak glanst. Het lijkt bijna alsof ik er een topcoat over heb aangebracht, maar dat is echt niet zo!

Voor liefhebbers van groene nagellak is Run Forest Run! echt een aanrader. De kleur is echt uniek en zeer draagbaar voor deze wintermaanden!

Deze nagellak kost €2,49 en is te koop bij Kruidvat.

22 Comments

 • Reply
  Marjolein
  10 januari 2011 at 09:48

  Wauw! wat een mooi lakje!

 • Reply
  abby
  10 januari 2011 at 09:57

  mooi kleurtje! ik heb de donkerblauwe, die vind ik ook perfect bij het winterse weer passen 🙂

  • Reply
   Charlotte
   10 januari 2011 at 18:33

   Die komt binnenkort online! Die is ook erg mooi 🙂

 • Reply
  Aranka
  10 januari 2011 at 10:04

  Ik vind hem niet zo, het is echt totaal niet mijn kleur, maar wel fijn dat die goed lakt! Wat we natuurlijk gewend zijn van de vernieuwde lakjes van Catrice!

 • Reply
  Eline
  10 januari 2011 at 11:04

  Ik vind hem nog steeds tof!

 • Reply
  Jennifer
  10 januari 2011 at 11:42

  Groen zou niet direct mijn kleur zijn, maar ik vind hem wel erg mooi ogen met die glans! Leuke revieuw.

 • Reply
  Valérie
  10 januari 2011 at 12:07

  Ik moest ook gelijk denken aan "OPI Jade is the new black", heb naar je post daarover gekeken en het is inderdaad toch een andere kleur…

 • Reply
  missmay
  10 januari 2011 at 14:22

  Wow, mooi kleurtje. Maar ik moet eerst mijn nagels in betere conditie
  krijgen voordat ik er weer een mooi lakje op smeer.

 • Reply
  Catharina
  10 januari 2011 at 14:54

  Ik heb zelf ook die kleur, helaas brengt die bij mij erg streperig aan waardoor er een andere laagje erop doet ook strepig is. Ik had het eraf gehaald en weer opnieuw gelakt was die ook streperig. Waardoor ik bij sommige vingers 5 lagen erop had gedaan. Maar het zal wel aan mijn potje zitten. Want ik heb het niet bij andere Catrice lakken.
  x

 • Reply
  Floor / Marjolein
  10 januari 2011 at 16:33

  Die wil ik! Helaas is hij vaak uitverkocht ja…

 • Reply
  Silva
  10 januari 2011 at 16:48

  Ik hou echt van groene lakjes! Deze ziet er zo goed uit, ik denk dat ik hem maar eens ga halen 🙂

 • Reply
  marjolein
  10 januari 2011 at 18:31

  Supermooie kleur 🙂 Love it

 • Reply
  Nerissa
  10 januari 2011 at 19:11

  Ik heb dit lakje laatst ook gekocht maar hoe komt het dat ie bij jou zo glanst?! ;o
  Bij mij glanst 'ie minder minder maar dit is erg mooi zo!

  • Reply
   Charlotte
   11 januari 2011 at 09:32

   Geen idee, ik heb er echt niets speciaals mee gedaan! Misschien verschilt het per flesje?

 • Reply
  Charlotte_
  10 januari 2011 at 20:41

  Ik vind hem eerder geschikt voor kerst 🙂 En je nagels zijn echt prachtig!

 • Reply
  Lisa
  10 januari 2011 at 23:04

  Mooi kleurtje! 🙂

 • Reply
  Juliet
  11 januari 2011 at 09:54

  Hij lijkt me nog mooier mat!

 • Reply
  Meike & Anisha
  11 januari 2011 at 16:06

  Wat een mooi akje!

 • Reply
  Mariel
  12 januari 2011 at 11:50

  Wauw mooi lakje! Leuk voor de afwisseling met rose enzo haha 🙂

 • Reply
  Leonie
  20 januari 2011 at 22:06

  Mooi lakje, maar wel zo een kleurtje dat je niet zo snel draagt!

 • Reply
  Lianne
  10 januari 2012 at 16:28

  Beh, wou deze laatst kopen, alleen is die nu in een nieuwere versie, want hij is veel lichter groen en ik vind deze donkere kleur veel mooier :l

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.