Nagellak

Swatch: Catrice – Run Forest Run!

Sinds de vernieuwing van het volledige Catrice-assortiment zijn er ook een paar nieuwe lakjes bij gekomen. Eén van die lakjes was Absolutely Chinchilly!, maar er waren twee nagellakken die ik maar niet te pakken kon krijgen, omdat ze telkens waren uitverkocht. Vorige week kwam ik ze eindelijk tegen, dus vandaag begin ik met Run Forest Run!.

De afgelopen maanden duiken er steeds meer groene nagellakken op in de winkels. Ik moet eerlijk bekennen dat ik groen helemaal niet zo’n leuke nagellak-kleur vind, maar de laatste tijd ga ik deze lakken toch steeds meer waarderen. Run Forest Run! is een donkergroene cream-lak die net weer even anders is dan de andere groene versies die we de afgelopen tijd zagen. Op het eerste oog deed hij me meteen denken aan OPI Jade Is The New Black, maar ik heb het idee dat Run Forest Run! nog net een beetje donkerder en groener is.

Ik vind het geweldig dat Catrice weer nieuwe nagellakken heeft uitgebracht, want ik vind bijna elk lakje van het merk fijn lakken. Run Forest Run! lakt ontzettend soepel, heeft een perfecte substantie en is na twee laagjes gedekt. Op deze foto is ook goed te zien hoe goed deze nagellak glanst. Het lijkt bijna alsof ik er een topcoat over heb aangebracht, maar dat is echt niet zo!

Voor liefhebbers van groene nagellak is Run Forest Run! echt een aanrader. De kleur is echt uniek en zeer draagbaar voor deze wintermaanden!

Deze nagellak kost €2,49 en is te koop bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

22 reacties

 1. Marjolein zegt:

  Wauw! wat een mooi lakje!

 2. mooi kleurtje! ik heb de donkerblauwe, die vind ik ook perfect bij het winterse weer passen 🙂

  1. Die komt binnenkort online! Die is ook erg mooi 🙂

 3. Ik vind hem niet zo, het is echt totaal niet mijn kleur, maar wel fijn dat die goed lakt! Wat we natuurlijk gewend zijn van de vernieuwde lakjes van Catrice!

 4. Ik vind hem nog steeds tof!

 5. Jennifer zegt:

  Groen zou niet direct mijn kleur zijn, maar ik vind hem wel erg mooi ogen met die glans! Leuke revieuw.

 6. Valérie zegt:

  Ik moest ook gelijk denken aan "OPI Jade is the new black", heb naar je post daarover gekeken en het is inderdaad toch een andere kleur…

 7. missmay zegt:

  Wow, mooi kleurtje. Maar ik moet eerst mijn nagels in betere conditie
  krijgen voordat ik er weer een mooi lakje op smeer.

 8. Catharina zegt:

  Ik heb zelf ook die kleur, helaas brengt die bij mij erg streperig aan waardoor er een andere laagje erop doet ook strepig is. Ik had het eraf gehaald en weer opnieuw gelakt was die ook streperig. Waardoor ik bij sommige vingers 5 lagen erop had gedaan. Maar het zal wel aan mijn potje zitten. Want ik heb het niet bij andere Catrice lakken.
  x

 9. Die wil ik! Helaas is hij vaak uitverkocht ja…

 10. Ik hou echt van groene lakjes! Deze ziet er zo goed uit, ik denk dat ik hem maar eens ga halen 🙂

 11. Supermooie kleur 🙂 Love it

 12. Ik heb dit lakje laatst ook gekocht maar hoe komt het dat ie bij jou zo glanst?! ;o
  Bij mij glanst 'ie minder minder maar dit is erg mooi zo!

  1. Geen idee, ik heb er echt niets speciaals mee gedaan! Misschien verschilt het per flesje?

 13. Charlotte_ zegt:

  Ik vind hem eerder geschikt voor kerst 🙂 En je nagels zijn echt prachtig!

 14. Mooi kleurtje! 🙂

 15. Juliet zegt:

  Hij lijkt me nog mooier mat!

 16. Wat een mooi akje!

  1. lakje bedoelde ik natuurlijk!

 17. Wauw mooi lakje! Leuk voor de afwisseling met rose enzo haha 🙂

 18. Leonie zegt:

  Mooi lakje, maar wel zo een kleurtje dat je niet zo snel draagt!

 19. Lianne zegt:

  Beh, wou deze laatst kopen, alleen is die nu in een nieuwere versie, want hij is veel lichter groen en ik vind deze donkere kleur veel mooier :l

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.