Budget Nagellak

Swatch: Catrice Spectra Light Effect Nail Lacquer – Irregular Galaxies

Wat houd ik toch van nieuwe nagellakken! Vooral als het bijzondere lakken zijn die ik nog niet eerder heb gezien. Bijzondere glitters, speciale finishes en leuke tintjes zijn natuurlijk goed. Zo lanceerde Catrice onlangs de nieuwe Spectra Light Effect Nail Lacquers, nagellakken met een speciaal holografisch en duochrome effect. Ik probeerde de kleur Irregular Galaxies uit!

In het flesje kun je de finish het beste zien, namelijk een bijzondere combinatie van donkerblauw en een vleugje paars. Naast deze tint zitten er nog 4 andere bijzondere kleurencombinaties in het assortiment. Nu ben ik ook wel benieuwd geworden naar de donkerroze versie!

Catrice Spectra Light Effect Nail Lacquer – Irregular Galaxies swatch

Wow, dit is best cool! Ik vind het bijzonder dat deze nagellak ontzettend veel diepte in zicht lijkt te hebben. Dat maakt ‘m veel spannender dan een gewone donkerblauwe lak! Het is overigens moeilijk om de paarse tinten in de lak vast te leggen. Als je je nagels schuin houdt in bepaald licht is het zichtbaar, maar normaliter oogt Irregular Galaxies gewoon blauw.

Ik zou de finish van de lak overigens niet bestempelen als holografisch, maar eerder gewoon een beetje duochrome.

Bij het aanbrengen van de eerste laag lijkt hij slecht te dekken, maar zodra de tweede laag eroverheen gaat wordt hij mooi diep. Hij droogt vrij snel en ook de houdbaarheid is indrukwekkend! Ik droeg deze lak in combinatie met een speciale glittertopcoat (die ik jullie binnenkort zal laten zien!) en het heeft ruim 5 dagen op mijn nagels gezeten. Erg netjes!

Ik ben benieuwd naar de andere kleuren in deze serie en hoop dat die misschien iets meer holografisch zijn. Ik ben altijd wel fan van de kleuren van Catrice, dus ik ga snel eens langs bij Kruidvat om de andere tintjes uit het nieuwe assortiment voor Lente/Zomer 2018 te ontdekken!

Catrice Spectra Light Effect Nail Lacquer – Irregular Galaxies

Prijs: €3,95
Inhoud: 10 ml
Waar te koop? Kruidvat

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

  1. VWillemse zegt:

    Deze is zeker mooi

  2. Nice dat deze zo lang mooi bleef zitten!

  3. Oh wauw, wat een mooi diep blauw kleurtje! Zelfs zonder de paarse gloed vind ik hem al heel gaaf. En wat fijn dat hij, voor normale nagellak, zo lang bleef zitten! Voor ik naar Thailand ga wil ik denk ik gewone nagellak mee, deze lijn ga ik zeker even onthouden!

  4. Oeh, deze heb ik afgelopen weekend in m’n handen gehad. Fijn dat hij zo lang blijft zitten!

  5. Ik weet niet of ik ‘m zelf zou dragen, maar wel een tof kleurtje!

  6. Mooie kleur hoor.

  7. Zeker een mooie kleur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.