Budget Nagellak

Swatch: Catrice – Sunny Side (Cucuba)

Eén van de trendkleuren van het komende seizoen is toch wel donkergeel. Afgelopen jaren zagen we in de zomercollecties regelmatig felgeel en pastelgeel terugkomen, maar deze herfst zien we voor het eerst donkergeel tussen de nagellakjes. Leuk! Eerder liet ik jullie al de Loose Eye Shadows uit de nieuwe Catrice Cucuba-collectie zien. Uit deze collectie heb ik ook een mooi donkergeel nagellakje, Sunny Side, en hij is pretty!

Sunny Side is heel anders dan de geeltinten die we de afgelopen tijd gezien hebben. Ik zou ‘m ook niet echt ‘geel’ noemen, aangezien het meer oranje is. De finish is ook erg leuk, hij heeft namelijk kleine gouden glittertjes. Vaak zie je zulke glitters wel in het flesje, maar eenmaal aangebracht op je nagels niet meer, maar dat is bij Sunny Side gelukkig niet zo. Zeker in het zonlicht schittert de nagellak mooi.

De substantie van Sunny Side is wat aan de dikke kant (dat heb je vaak met lakjes met zo’n subtiele glitter), maar verder lakt hij prima. Ik heb uiteindelijk twee laagjes gebruikt en dat was in principe genoeg. Wel zie je op sommige stukken nog een kaal plekje, maar dat valt nauwelijks op.

Essence Little Miss Sunshine | Catrice Sunny Side | Catrice Yellow Sub-Mandarin | Catrice Sunny Side

Er zijn op dit moment al wat vergelijkbare kleuren verkrijgbaar, dus ik heb ze even naast elkaar geswatched om de verschillen te laten zien. Zoals je ziet is Catrice Sunny Side een stuk donkerder dan de andere twee gele lakjes van Essence en Catrice. Verdere swatches van deze tinten komen nog, maar zo hebben jullie in elk geval vast een idee. Catrice Sunny Side is in elk geval een stuk donkerder en meer oranje.

Zoals jullie wel weten ben ik dol op gele lakjes en ik vind deze donkergele trend ook erg leuk. Wel vind ik Catrice Sunny Side voor het mooie iets te oranje, maar komende herfst zal ik ‘m vast nog regelmatig uit de kast halen!

Catrice Sunny Side kost €2,49 en maakt deel uit van de tijdelijke Cucuba-collectie die nu in de winkels ligt. Catrice is te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

18 Comments

 • Reply
  Elize
  25 augustus 2012 at 09:16

  Wat een gaaf kleurtje! Niet echt geel inderdaad, hij neigt echt naar oranje. Ondanks dat je nagels iets korter zijn nu, vind ik ze wel ontzettend mooi!

  Liefs

 • Reply
  beautybysandra
  25 augustus 2012 at 09:32

  Wat een mooi lakje 🙂

 • Reply
  Charile
  25 augustus 2012 at 09:33

  Ik heb deze ook, hij is echt super mooi!

 • Reply
  ValleyDoll
  25 augustus 2012 at 11:36

  Deze vind ik wel leuk, ben geen zo’n fan van lichtgele lakjes maar zo donkergeel staat wel mooi.

 • Reply
  Esmay
  25 augustus 2012 at 11:38

  Ik heb zelf Yellow Sub Mandarin, die vind ik net iets mooier (a)

 • Reply
  Nannick
  25 augustus 2012 at 11:45

  Ontzettend mooi kleurtje!

 • Reply
  Lisa
  25 augustus 2012 at 11:47

  Mooi kleurtje! Toen ik de swatches zag dacht ik al “hmm die lijkt wel een beetje op Yellow Sub-Mandarin”. Leuk dat je ze eventjes naast elkaar plaatst 🙂

 • Reply
  Jaimie
  25 augustus 2012 at 19:39

  Mooi lakje! Ik vind lichtgeel, zoals birdy reloaded van Catrice toch net iets mooier. 🙂

 • Reply
  Paola
  25 augustus 2012 at 20:24

  Echt een leuke zomerse kleur!

 • Reply
  Beautyraiseplace
  25 augustus 2012 at 20:36

  Mooie foto’s ik heb serieus precies hetzelfde artikel een paar dagen geleden geplaatst op mijn blog haha,toevallig xo

 • Reply
  Nicole
  25 augustus 2012 at 23:00

  Mag ik je wat vragen? Waar smeer jij je nagels en nagelriemen mee in? Ze zien er zo verzorgd uit! mijn complimenten!

 • Reply
  BeautyShades
  26 augustus 2012 at 00:12

  Mooi kleurtje! Ik ben gek van Catrice nagellakjes ^__^

 • Reply
  Gerrianne
  26 augustus 2012 at 01:40

  Echt een perfect kleurtje is dit. Het is mijn stiekeme favoriet aan het worden!

 • Reply
  Janniek
  26 augustus 2012 at 16:48

  wat een mooie kleur zeg! Ik denk dat ik die ook maar eens moet gaan halen 🙂

 • Reply
  Kimberly
  27 augustus 2012 at 10:12

  Apart kleurtje! Ik vind hem wel gaaf

 • Reply
  Barbara
  27 augustus 2012 at 11:48

  Heerlijk kleurtje, heb je niet de neiging om er ene hapje van te nemen? Net split ijsjes!

 • Reply
  Bianca
  28 augustus 2012 at 18:35

  mooi kleurtje zeg! ik vind de vorm van jouw nagels altijd zo mooi! wauwie.

 • Reply
  Chouly
  30 augustus 2012 at 22:00

  Erg mooi lakje ga ‘m zelf denk ik ook kopen dat kleurtje past goed bij je nagels!! choulysthings.blogspot.com

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.