Budget Nagellak

Swatch: Catrice – Sunny Side (Cucuba)

Eén van de trendkleuren van het komende seizoen is toch wel donkergeel. Afgelopen jaren zagen we in de zomercollecties regelmatig felgeel en pastelgeel terugkomen, maar deze herfst zien we voor het eerst donkergeel tussen de nagellakjes. Leuk! Eerder liet ik jullie al de Loose Eye Shadows uit de nieuwe Catrice Cucuba-collectie zien. Uit deze collectie heb ik ook een mooi donkergeel nagellakje, Sunny Side, en hij is pretty!

Sunny Side is heel anders dan de geeltinten die we de afgelopen tijd gezien hebben. Ik zou ‘m ook niet echt ‘geel’ noemen, aangezien het meer oranje is. De finish is ook erg leuk, hij heeft namelijk kleine gouden glittertjes. Vaak zie je zulke glitters wel in het flesje, maar eenmaal aangebracht op je nagels niet meer, maar dat is bij Sunny Side gelukkig niet zo. Zeker in het zonlicht schittert de nagellak mooi.

De substantie van Sunny Side is wat aan de dikke kant (dat heb je vaak met lakjes met zo’n subtiele glitter), maar verder lakt hij prima. Ik heb uiteindelijk twee laagjes gebruikt en dat was in principe genoeg. Wel zie je op sommige stukken nog een kaal plekje, maar dat valt nauwelijks op.

Essence Little Miss Sunshine | Catrice Sunny Side | Catrice Yellow Sub-Mandarin | Catrice Sunny Side

Er zijn op dit moment al wat vergelijkbare kleuren verkrijgbaar, dus ik heb ze even naast elkaar geswatched om de verschillen te laten zien. Zoals je ziet is Catrice Sunny Side een stuk donkerder dan de andere twee gele lakjes van Essence en Catrice. Verdere swatches van deze tinten komen nog, maar zo hebben jullie in elk geval vast een idee. Catrice Sunny Side is in elk geval een stuk donkerder en meer oranje.

Zoals jullie wel weten ben ik dol op gele lakjes en ik vind deze donkergele trend ook erg leuk. Wel vind ik Catrice Sunny Side voor het mooie iets te oranje, maar komende herfst zal ik ‘m vast nog regelmatig uit de kast halen!

Catrice Sunny Side kost €2,49 en maakt deel uit van de tijdelijke Cucuba-collectie die nu in de winkels ligt. Catrice is te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. Wat een gaaf kleurtje! Niet echt geel inderdaad, hij neigt echt naar oranje. Ondanks dat je nagels iets korter zijn nu, vind ik ze wel ontzettend mooi!

  Liefs

 2. Wat een mooi lakje 🙂

 3. Ik heb deze ook, hij is echt super mooi!

 4. Deze vind ik wel leuk, ben geen zo’n fan van lichtgele lakjes maar zo donkergeel staat wel mooi.

 5. Ik heb zelf Yellow Sub Mandarin, die vind ik net iets mooier (a)

 6. Ontzettend mooi kleurtje!

 7. Mooi kleurtje! Toen ik de swatches zag dacht ik al “hmm die lijkt wel een beetje op Yellow Sub-Mandarin”. Leuk dat je ze eventjes naast elkaar plaatst 🙂

 8. Mooi lakje! Ik vind lichtgeel, zoals birdy reloaded van Catrice toch net iets mooier. 🙂

 9. Echt een leuke zomerse kleur!

 10. Mooie foto’s ik heb serieus precies hetzelfde artikel een paar dagen geleden geplaatst op mijn blog haha,toevallig xo

 11. Nicole zegt:

  Mag ik je wat vragen? Waar smeer jij je nagels en nagelriemen mee in? Ze zien er zo verzorgd uit! mijn complimenten!

 12. Mooi kleurtje! Ik ben gek van Catrice nagellakjes ^__^

 13. Echt een perfect kleurtje is dit. Het is mijn stiekeme favoriet aan het worden!

 14. wat een mooie kleur zeg! Ik denk dat ik die ook maar eens moet gaan halen 🙂

 15. Apart kleurtje! Ik vind hem wel gaaf

 16. Heerlijk kleurtje, heb je niet de neiging om er ene hapje van te nemen? Net split ijsjes!

 17. mooi kleurtje zeg! ik vind de vorm van jouw nagels altijd zo mooi! wauwie.

 18. Erg mooi lakje ga ‘m zelf denk ik ook kopen dat kleurtje past goed bij je nagels!! choulysthings.blogspot.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.