Nagellak

Swatch: Essence – Time For Romance

In het vernieuwde assortiment van Essence zijn heel wat mooie lakjes terug te vinden. Er zijn vooral flink veel glitterlakjes bijgekomen, waaronder Blue Addicted, één van de lakjes die ik al eerder liet zien. Een ander nieuw lakje dat me meteen is opgevallen is Time For Romance. Tja, de combinatie van roze en glitters kon ik natuurlijk niet weerstaan!

Time For Romance is een donkerroze nagellak met bijzondere roze glitters. In de lak zitten niet alleen kleine fijne glitters, maar ook grote grove glitters. De basis is, net als die van Blue Addicted, heel erg doorzichtig en daardoor totaal niet dekkend. Om die op te lossen heb ik één laagje Time For Romance aangebracht over een donkerroze nagellak (in dit geval een oude LE van Catrice). Op deze manier komt Time For Romance het mooiste uit en hoeft je veel minder laagjes aan te brengen.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om enkel Time For Romance te gebruiken, maar ik verwacht dat je dan minimaal 3 of zelfs 4 laagjes nodig hebt, vandaar dat ik ervoor gekozen heb om een crème-lak als basiskleur te gebruiken. Veel makkelijker!

Essence Time For Romance kost €1,29 en is vekrijgbaar bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

26 reacties

 1. ik vind de grove glitters niet zo moooi

 2. Prachtig lakje! Deze gaat op mijn wishlist 🙂

 3. Ooh ik zag hem deze middag in het Kruidvat en twijfelde nog om hem mee te doen ! Supermooi lakje, zeker met die glitters in, I like it !

 4. dit lakje vind ik zo mooi!:D

 5. Het ziet er om op te eten uit!

 6. Die is super leuk!!!

 7. Leuk! Ik heb deze pasgeleden ook aangeschaft, ik heb meteen zin om ‘m te gebruiken! 🙂

 8. mooi lakje 🙂
  x

 9. Ik heb ‘m ook en ik vind ‘m echt zoooooooooo mooi

 10. Isabelle zegt:

  deze heb ik gelukkig al! hij is ook zoooow mooi (L)

 11. Zo vind ik het een leuke combinatie! 😀

 12. Zeer mooi lakje

 13. Echt mooi heb je daaronder toevallig crispy crimson uit de expected to unexpected collectei?

 14. ik vind m echt zo mooi 😀 ik heb deze ook meteen gekocht toen de nieuwe collectie uit was.

  en ik had hem over catrice- caught on the red carper gedaan en dan een matte topcoat, dan is hij zooo gaaf, echt een aanrader!

  1. Oeh, dat is een leuke tip! Dank je 🙂

 15. Mooi kleurtje!!

 16. Ik heb hem ook en hij is inderdaad prachtig over een rode crèmelak ! 🙂

 17. Ziet er goed uit

 18. Ik vind het een mooie feestdagen lak!

 19. patricia zegt:

  ik heb deze ook vind hem prachtig over roze of paarse nagellak maar ik krijg die glitters er zo moeilijk af…ook al is het watje doordrenkt in remover het blijft een ramp.
  heb je hier een goede tip voor….

 20. waauw, leuk kleurtje!

 21. Leuk! Ik moet alleen zeggen dat ik echt een enorme gruwelijke hekel aan glitterlakjes heb. Laat ik dit even toelichten… Ik HOUD van glitters op m’n nagels echt ik kan dan niet stoppen met ernaar kijken, maar dat eraf halen…. GRUWELIJKE HEKEL 😉

 22. Ik heb dit lakje ook en gebruik 3 laagjes. Dan is hij supermooi dekkend!

 23. toen ik je swatch zeg vond ik hem meteen mooi.
  heb hem meteen gekocht vandaag
  morgen effe uitproberen
  vind normaal de colour en go lakjes namelijk niet zo fijn

  1. ik bedoelde zag

 24. loes1996 zegt:

  so pretty, met de 391 celebirty bash van rimmel ziet het er ook super mooi uit 🙂 xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.