Nagellak

Swatch: Essie – Playa del Platinum

Essie - Playa del Platinum

Essie – Playa del Platinum

Jaja, weer een Essie lakje! Hoewel mijn favoriete nagellak-kleur waarschijnlijk altijd roze zal blijven merk ik dat in tegenwoordig veel meer beige/grijs-tinten draag. Essie Playa del Platinum is tegenwoordig één van mijn nieuwe favorieten. Deze kleur komt uit de Resort-collectie, waar ik eerst heel erg enthousiast over was, maar uiteindelijk heb ik alleen deze kleur genomen.

Ik ben tegenwoordig ook helemaal Essie-fan. De lakjes zijn allemaal zo goed! Ze blijven perfect zitten zonder te chippen, dekken goed en drogen snel. Ze komen ook steeds met leukere kleurtjes (en niet alleen maar sheer roze-lakjes).Wat wil een nagellakliefhebber nou nog meer?

10 Comments

 • Reply
  Marleen
  22 juli 2010 at 12:27

  deze vind ik echt heel mooi. zo'n niet standaard kleurtje. ik wil m ook 😛

 • Reply
  Loeder
  22 juli 2010 at 12:32

  wat een coole naam ook 'playa del platinum'

 • Reply
  Jolien
  22 juli 2010 at 13:09

  Super mooi kleurtje !

 • Reply
  Marjolein
  22 juli 2010 at 13:56

  Waaaauw wat een supermooie kleur <3 Ik vind de lakjes van Essie ook fijn. (:

 • Reply
  Ann
  22 juli 2010 at 14:19

  wauw een hele mooie kleurtje zeg!! love it

 • Reply
  Milou (Cherize)
  22 juli 2010 at 14:33

  Aparte kleur! Ben benieuwd naar Essie lakjes. 🙂

 • Reply
  Eline
  22 juli 2010 at 22:14

  Ik hou wel van dit soort kleuren, voor je werk vind ik dit namelijk stylisher dan knalroze:P

 • Reply
  Cassilda
  22 juli 2010 at 22:16

  Wat een super toffe & aparte kleur!

 • Reply
  Eva!
  25 juli 2010 at 20:50

  ook al zoooo mooi!

 • Reply
  fabiënne
  4 juli 2012 at 09:20

  ik ben ook al helemaal essie fan ze verkopen ze nu bij de etos dus daar kom ik nu vaak heb nu mint candy apple , sugar daddy,watermeloen, en een koraal kleur genoeg dus maarzou eigenlijk dat hele rek meenemen bij de etos hihi

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.