Nagellak

Swatch: Essie – Playa del Platinum

Essie - Playa del Platinum
Essie – Playa del Platinum

Jaja, weer een Essie lakje! Hoewel mijn favoriete nagellak-kleur waarschijnlijk altijd roze zal blijven merk ik dat in tegenwoordig veel meer beige/grijs-tinten draag. Essie Playa del Platinum is tegenwoordig één van mijn nieuwe favorieten. Deze kleur komt uit de Resort-collectie, waar ik eerst heel erg enthousiast over was, maar uiteindelijk heb ik alleen deze kleur genomen.

Ik ben tegenwoordig ook helemaal Essie-fan. De lakjes zijn allemaal zo goed! Ze blijven perfect zitten zonder te chippen, dekken goed en drogen snel. Ze komen ook steeds met leukere kleurtjes (en niet alleen maar sheer roze-lakjes).Wat wil een nagellakliefhebber nou nog meer?

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. deze vind ik echt heel mooi. zo'n niet standaard kleurtje. ik wil m ook 😛

 2. wat een coole naam ook 'playa del platinum'

 3. Jolien zegt:

  Super mooi kleurtje !

 4. Waaaauw wat een supermooie kleur <3 Ik vind de lakjes van Essie ook fijn. (:

 5. wauw een hele mooie kleurtje zeg!! love it

 6. Aparte kleur! Ben benieuwd naar Essie lakjes. 🙂

 7. Ik hou wel van dit soort kleuren, voor je werk vind ik dit namelijk stylisher dan knalroze:P

 8. Wat een super toffe & aparte kleur!

 9. ook al zoooo mooi!

 10. fabiënne zegt:

  ik ben ook al helemaal essie fan ze verkopen ze nu bij de etos dus daar kom ik nu vaak heb nu mint candy apple , sugar daddy,watermeloen, en een koraal kleur genoeg dus maarzou eigenlijk dat hele rek meenemen bij de etos hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.