Nagellak

Swatch: Essie – Knockout Pout

Essie - Knockout Pout
Essie – Knockout Pout

Meestal koop ik mijn “salon brand” nagellak via Internet, maar af en toe koop ik ook een flesje in een winkel. Dan zie ik weleens een nagellak die ik ontzettend leuk vind en meteen wil hebben. Essie Knockout Pout is zo’n lakje!

In het flesje lijkt hij vrij licht, maar zodra je ‘m op je nagels aanbrengt is hij bijna neon. De kleur knalt echt van je nagels af! Het was voor mij even een verrassing, maar ik vond het uiteindelijk toch leuk. Niet alleen de kleur is leuk, maar de finish van deze lak is ook speciaal. Hij is namelijk een beetje mat met een soort rubber-look. Erg gaaf! Als je ‘m liever glanzend ziet kan je er natuurlijk een glanzende topcoat over doen.
Zoals alle Essie lakjes is de kwaliteit van deze lak zeer goed. Hij brengt makkelijk aan, dekt na twee laagjes en droogt lekker snel.

Knockout Pout komt uit de Essie zomercollectie van 2010 en is te koop bij onder andere Transdesign, Boozyshop en salons.

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

  1. Ik vind hem super! Ik weet niet of ik die in het flesje nou mooier moet vinden dan zoals hij op je nagels lijkt.. Het heeft beide wel wat 😉

  2. wauw, heel erg barbie!

  3. Barbieroze! Mooi! <3

  4. Gaaf zeg! Lijkt wel een zuurstok haha 😀

  5. fluo roze:p:p zou ik nooit aandoen maar vind het wel een leuk kleurtje:p

  6. wat een leuk roze kleurtje ! love it ! 😀

  7. Mooi mooi mooi! lekker knallend voor in de zomer:P

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.