Nagellak

Swatch: Essie – Knockout Pout

Essie - Knockout Pout

Essie – Knockout Pout

Meestal koop ik mijn “salon brand” nagellak via Internet, maar af en toe koop ik ook een flesje in een winkel. Dan zie ik weleens een nagellak die ik ontzettend leuk vind en meteen wil hebben. Essie Knockout Pout is zo’n lakje!

In het flesje lijkt hij vrij licht, maar zodra je ‘m op je nagels aanbrengt is hij bijna neon. De kleur knalt echt van je nagels af! Het was voor mij even een verrassing, maar ik vond het uiteindelijk toch leuk. Niet alleen de kleur is leuk, maar de finish van deze lak is ook speciaal. Hij is namelijk een beetje mat met een soort rubber-look. Erg gaaf! Als je ‘m liever glanzend ziet kan je er natuurlijk een glanzende topcoat over doen.
Zoals alle Essie lakjes is de kwaliteit van deze lak zeer goed. Hij brengt makkelijk aan, dekt na twee laagjes en droogt lekker snel.

Knockout Pout komt uit de Essie zomercollectie van 2010 en is te koop bij onder andere Transdesign, Boozyshop en salons.

7 Comments

 • Reply
  Milou (Cherize)
  20 juli 2010 at 12:51

  Ik vind hem super! Ik weet niet of ik die in het flesje nou mooier moet vinden dan zoals hij op je nagels lijkt.. Het heeft beide wel wat 😉

 • Reply
  Marleen
  20 juli 2010 at 13:49

  wauw, heel erg barbie!

 • Reply
  Laura
  20 juli 2010 at 19:08

  Barbieroze! Mooi! <3

 • Reply
  LiefdeVoorBeauty
  20 juli 2010 at 19:27

  Gaaf zeg! Lijkt wel een zuurstok haha 😀

 • Reply
  Touch of Make-up
  20 juli 2010 at 23:35

  fluo roze:p:p zou ik nooit aandoen maar vind het wel een leuk kleurtje:p

 • Reply
  Axelle
  21 juli 2010 at 13:38

  wat een leuk roze kleurtje ! love it ! 😀

 • Reply
  Eline
  21 juli 2010 at 16:41

  Mooi mooi mooi! lekker knallend voor in de zomer:P

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.