Nagellak

Swatch: Her么me WIC – Samara

Her么me WIC - Samara

Her么me WIC – Samara

Ik was zo blij toen ik deze vorige week bij een DA in de buurt tegenkwam! Ik had hem een paar maanden geleden al bij Douglas zien liggen, maar helaas niet gekocht. Toen ik besloten had hem toch te gaan kopen was hij uitverkocht. Jammer, want deze is afkomstig uit te tijdelijke Costa Rica-collectie. Gelukkig kwam ik hem weer tegen en kon ik hem alsnog meenemen.

Ik vind deze kleur lichtblauw zo mooi! Veel lichtblauwe lakjes zijn te licht of te grijs, maar deze is echt perfect helderblauw. Hij dekt na twee laagjes, lakt netjes en droogt vrij snel. Dit is ook een leuk lakje om mooie Konad-looks mee te gaan maken. Ik denk dat ik er een wit wolken-patroontje op ga stempelen 馃榾

De Costa Rica-collectie van Her么me WIC is een Limited Edition, dus je moet er snel bij zijn. De World Inspired Colours zijn te koop bij Douglas, de webshop van Her么me en andere parfumerie毛n. Op veel plekken zijn de lakjes uit deze collectie al uitverkocht, maar bij de webshop van Her么me zijn ze nog wel te koop! Ze kosten 鈧6,95 per stuk bij Douglas en 鈧7,50 bij de webshop van Her么me.

6 Comments

 • Reply
  Maccia
  21 mei 2010 at 13:49

  Inderdaad een mooi helder kleurtje. Ik geloof dat nu bij de DA ook een 1+1 gratis actie is, dus misschien neem ik wel een kijkje bij de nagellak:)

  • Reply
   Charlotte
   21 mei 2010 at 15:36

   Heel flauw, de lakjes van Herôme, OPI, KOH en andere luxe merken doen niet mee met de actie. Dat hadden ze best eventjes mogen zeggen…. 馃檨

   • Reply
    Maccia
    21 mei 2010 at 20:38

    Dat is inderdaad erg flauw. Ik geloof dat Herôme ook niet mee deed bij de kruidvat/trekpleister actie.

    • Reply
     Charlotte
     21 mei 2010 at 21:29

     Dat zou kunnen komen omdat ze bij Kruidvat en Trekpleister alleen maar nagelverzorging van Herôme hebben, en niet de WIC-lakjes. Maar het is gewoon flauw dat ze niet meedoen met de actie. Het verschilt trouwens wel per winkel, want ik heb ook verhalen van meiden gehoord die er wel korting op hebben gekregen!

 • Reply
  Tara
  1 juli 2010 at 01:06

  Ze zijn bij de Da op olympiaplein nog wel verkrijgbaar alle 5 de limited editions!

 • Reply
  Aïsha
  16 januari 2011 at 10:00

  Die heb ik gister nog gekocht in haarimport. Ik vind het zo mooi!!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.