Nagellak

Swatch: Inglot Nail Enamel 202 (Flakie!)

Ik ben dol op allerlei soorten nagellak, maar nog steeds had ik geen enkel flakie-lakje in mijn collectie! Ik vond ze altijd ontzettend leuk, maar het kwam er gewoon nooit van. Toen Inglot hun winkel in Amsterdam opende was één van de eerste dingen op mijn lijstje één van de flakie-lakjes. Eindelijk, ook ik heb een flakie en ik wind het helemaal geweldig!

Inglot heeft vier verschillende flakie-lakjes in het assortiment en dit is nummer 202. Al deze flakies zijn doorzichtig met fluorescerende vlokjes en zijn bedoeld om over andere lakken aangebracht te worden. Flakies kunnen in principe over elke kleur gebruikt worden, maar over het algemeen is het effect het sterkste wanneer ze over een donkere kleur gebruikt worden. Ze doen het erg goed over zwart, maar aangezien ik geen zwarte cream-lak in mijn collectie heb besloot ik 202 over Catrice Just Berried aan te brengen. Dat gaf een geweldig effect!

Prachtig, nietwaar? Dit zijn twee laagjes Catrice Just Berried met één laagje Inglot 202 en topcoat. Zoals je op de foto’s kunt zien is het effect vanuit allerlei hoeken verschillend. Vanuit de ene hoek lijken de flakies vooral oranje, maar wanneer je ze van de zijkant bekijkt zijn ze juist weer meer groen.

Ik kan niet begrijpen dat ik zo lang heb gewacht met het proberen van een flakie-lakje. Dit is toch geweldig? Toen ik deze combinatie droeg bleef ik maar naar mijn nagels kijken, ik vond het zo mooi! Het geeft een ontzettend leuk effect terwijl het eigenlijk helemaal geen moeite kost. Ik heb inmiddels al een tweede Inglot-flakie in huis en ook die is prachtig, dus die zullen jullie vast en zeker snel voorbij zien komen.

Inglot Nail Enamel 202 kost €11,00 en is verkrijgbaar bij de Inglot-winkel in Amsterdam aan de Van Baerlestraat op nummer 8.

Dit vind je misschien ook leuk...

43 reacties

 1. Ingeborg zegt:

  Ik vind het effect van die flakies echt leuk! Het lijkt wel alsof er een soort diepte op je nagels zit, vooral op zwart

 2. dit vind ik nou echt een leuke lak. heb zelf ook twee en vind ze echt mooi. Maar die crackle mode is niks voor mij! Flakies rock!

  1. Brigitta zegt:

   Ik heb er zo een van Gosh,lijkt er sprekend op 😉

 3. Mooi lakje! Lijkt veel op die van Golden Rose, maar het effect van flakies is gewoon heel mooi. Love it!

 4. Wat ontzettend leuk dat flakie effect! Kende ik eerlijk gezegd nog niet eens! Ik vind crackle ook niet echt mooi maar dit wel!

 5. Omg, die is zó mooi! Ik wil ook graag een keer een flakie.

 6. Wauw die is echt heel erg mooi!!
  x

 7. Gerda zegt:

  Wat mooi! Ik draag ‘m altijd op zwart, maar ga dit zeker proberen.

 8. Renske zegt:

  Wauw wat een combinatie:D Prachtig gewoon. Ben ook nog op zoek naar een flakie lakje, maar vind 11 euro een beetje aan de prijs.

 9. Wat een mooie combinatie, ik hou van flakies:D

 10. Oh dit is een mooie combi zeg! Ik heb zelf flakies van Golden Rose en één daarvan lijkt volgens mij precies op deze. Jammer alleen dat ik niet zo’n kleurtje heb die je eronder draagt, want vind dit echt prachtig. I love flakies! 😀

 11. waaauuw, wat is ie mooi!

 12. Charlotte zegt:

  Suuuuupermooi! Ben benieuwd wanneer er eens een budget flakie lakje komt! Maar als ik daarvoor in de buurt van de Inglot ben ga ik deze zeker aanschaffen!

 13. Ik hou echt van flakies! Deze combinatie vind ik ook errrug tof moet ik zeggen 😀

 14. Carolien zegt:

  Heel mooi! Ik vind het wel meer iets voor de herfst, waarschijnlijk omdat het me doet denken aan de verschillende kleuren bladeren!

 15. Oh. My. WAUW! Supermooi, wat geven die flakies een diepte zeg!

 16. Waaauw! I <3 Flakies. Echt een super mooi effect!

 17. Louise zegt:

  woooow. echt heel mooi! nou moet ik toch ook maar eens gaan kijken naar flakies..

 18. in een woord PRACHTIG!

 19. Supermooi! Ik wil ook graag een flakienagellak, alleen Amsterdam is iets te ver weg voor mij! 🙂
  Superleuke blog ook trouwens! X

 20. Erg mooi! Ik zag laatst ook iemand met groene nagellak en daaroverheen van die blauw/groene flakies. Dat was ook heel mooi, en weer eens wat anders dan zwart met oranje/geel flakies.

 21. Joanne zegt:

  Waauw wat een mooie combinatie!

 22. Echt heel mooi!

 23. Florie zegt:

  Ik heb 3 flakes van Golden Rose, die zijn nu maar 2.50 bij Enchantra en ze blijven ook nog eens superlang goed zitten ! Ik had éen geprobeerd over een lakje van Herome en ik heb hem 4 dagen op gehad zonder problemen, ik denk dat ik hem nog wel langer op had kunnen houden.

 24. Wauw super mooi zeg!

 25. Elien zegt:

  die 2 kleuren samen zijn prachtig!!
  X

 26. Het ziet er echt supermooi uit!

 27. mooi 😀 echt gorgeous

 28. Wauw, de combinatie van de de kleuren is prachtig!

 29. Dit is een echt een heel mooi effect en die kleuren zijn heel mooi bij elkaar!
  Supermooi!

 30. Vind het wel leuk, maar het maakt het geheel wel weer een beetje druk vind ik

 31. Dit is echt een heel mooi lakje! Ik wil zelf ook al een hele tijd een flakie, maar ik weet niet echt waar ik er een kan kopen en ik heb geen zin om helemaal naar Amsterdam te gaan.

  Als ik een flakie lakje op zou hebben dan zou ik er ook zeker weten de hele dag naar kijken!

 32. heel mooi, maar wel erg duur..

 33. heel mooi, ik wil ook echt super graag een flakie!
  Wel een beetje prijzig, maar heel duur vind ik hem ook weer niet.

 34. Evelien zegt:

  Heel mooi lakje! Als ik volgende week naar Amsterdam ga, ga ik zéker even langs Inglot. 🙂

 35. Wauw, wauw, WAUW! Ik wil al heeeel lang flakies, jammer genoeg is inglot bij mij zo’n 3 uren rijden… Dus dat gaat ‘m waarschijnlijk niet worden ):

 36. Wauw, prachtig! Deze heb ik laatst ook even snel geswatcht bij Inglot, de volgende keer neem ik hem wel mee! 🙂

 37. Ik vind met zwart persoonlijk iets mooier maar dit is wel weer ff wat anders ik ga dit zeker ook proberen!

 38. Rianne zegt:

  Wauw, echt heel mooi! Zijn er ook andere merken dan Inglot die dit verkopen (inglot zit nou niet bepaald bij me in de buurt…)

  O, btw, tikfoutje in de eerste alinea: Eindelijk, ook ik heb een flakie en ik /wind/ het helemaal geweldig! 😉

 39. Lauwchen zegt:

  ik vind het supermooi! Moet er enkel nog eentje vinden 😀

 40. Heel erg mooi effect!
  Ik hou echt van flakies

 41. Waauw echt heel mooi!

 42. Manon zegt:

  Alsof er blaadjes van de bomen vallen! Mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.