Samenwerkingen

Video: Tips om je onderweg fris te voelen

Kennen jullie dat vervelende plakkerige gevoel als je lang onderweg bent? Soms wil je je gewoon even opfrissen zodat je je een stuk beter voelt. In deze video geef ik jullie tips hoe je dat makkelijk kunt doen en een kleine tip zodat je zelf een van de producten gratis kunt uitproberen!

Je kunt gratis een sample van de Lactacyd Verfrissende Wasgel aanvragen via deze link zodat je ‘m zelf kunt uitproberen!

Deze video is tot stand gekomen in samenwerking met Lactacyd

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

  1. Wat een handige tips. Desinfecteer gel is inderdaad echt een must voor op reis, ook in het dagelijkse leven heb ik altijd zo een klein flesje in mijn tas! Ook een lekker geurtje vind ik erg fijn om tussendoor op te spuiten!

  2. Hele fijne tips!

  3. Leuk filmpje! Hanfige tips!

  4. De meeste dingen heb ik ook altijd bij

  5. Ik heb aaaaltijd desinfecterende handgel bij, wherever I go šŸ™‚ En verder heb ik ook altijd een flesje thermaal water van Vichy bij om te sprayen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.