Nagellak

Swatch: OPI – La Paz-itively Hot

OPI La Paz-itively Hot
OPI La Paz-itively Hot

Wat zou Pinky Polish zijn zonder roze nagellak! Tjah, van zo’n kleur zal ik nooit genoeg krijgen. Eén van mijn favoriete lakjes is OPI La Paz-itively Hot Matte. De lakjes uit de Matte-lijn van OPI zijn geïnspireerd door klassieke OPI kleurtjes. Van elke matte nagellak is dus ook een ‘gewone’ nagellak. Omdat ik zo’n fan van La Paz-itively Hot Matte ben, leek het mij leuk om de originele ook een keertje te proberen. Toen ik een maand geleden bij Transdesign lakjes besteld, heb ik deze meteen meebesteld.

Ik ben fan! Wat ik zo mooi vind aan de matte-versie van deze lak is de blauwe shimmer die erin verstopt zit. Dat maakt ‘m zo speciaal. Ik was dan ook helemaal happy toen ik zag dat de originele lak dat ook heeft. Heel erg zelfs! Wanneer je deze lak in de zon houdt komen ze tevoorschijn. Dit is ook zo’n lak die perfect lakt. De formule is perfect, hij lakt na twee laagjes dekkend en droogt lekker snel. Super!

Ik zou eigenlijk eens moeten proberen of deze lak de zelfde look als de matte-versie krijgt wanneer ik er een matte topcoat overheen zou doen. Dat zou natuurlijk super zijn. Dat ga ik snel een keertje proberen!

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Moooi kleurtje!

 2. Wauw, echt een hele gave kleur!

 3. Leuke kleur, maar niet een ‘it’kleur. Ik heb zelf ook de matte versie, en eerlijk gezegd, ik gebruik hem nooit..

  1. Ik heb liever niet dat je je sitenaam als naam gebruikt (=spam). Volgende keer liever niet doen, anders verwijder ik je comment. Sorry! Staat er ook bij!

   1. Sorry, dit wist ik echt niet…

    1. Geeft niet! Daarom zei ik het ook 🙂 ik ban je heus niet hoor 😀

     1. pfff… gelukkig maar 😉

 4. leuk 🙂 maar als je precies dezelfde kleur al hebt in het mat, topcoat erover en klaar toch? 😛

  1. Dat lijkt inderdaad zo, maar dat gaat niet altijd op 😉 Scrangie heeft de matte-versies een keertje vergeleken met de ‘gewone’ lakjes, en volgens mij waren ze toch anders. Ik weet niet zo goed meer hoe dat nou bij deze zat, dus ik ga ’t zelf een keertje proberen 😉

 5. Wauw, wat een prachtige kleur! Ik heb hem in het mat, alleen jammer dat de matte heel snel chipt

 6. erg mooi kleurtje!

 7. Heerlijk roze, mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.